Malowanie tak 7 Napisano 4 godziny temu Trochę się wstydzę wejściowe myc bez majtek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 4 godziny temu Najpierw kawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 4 godziny temu Ale to mydło 1l za 4zł słabo myje strasznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 4 godziny temu Najlepszy był zel kokosa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikkey 0 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Kibel se lepiej umyj odklejencu Edytowano 4 godziny temu przez Mikkey Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mikkey napisał: Kibel se umyj odklejencu lepiej Łazienka po przedpokoju będzie remont Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 49 Napisano 4 godziny temu Dzień w którym ten atencyjny świniak wyląduje bez internetu i dostępu do forum będzie świętem całej kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, jukon tworki welcome napisał: Dzień w którym ten atencyjny świniak wyląduje bez internetu i dostępu do forum będzie świętem całej kafeterii To niemożliwe mieszkanie za dużo warte będę miał przynajmniej iPhone 12 pro i sim 5zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 4 godziny temu Drzwi łazienki muszę umyć do malowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 186 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Malowanie tak napisał: Trochę się wstydzę wejściowe myc bez majtek Ty się w ubraniu boisz drzwi otworzyć trolu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 4 godziny temu Wycueraczke już wziolem na chate napisze na niej korektorem numer mieszkania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 4 godziny temu W rógu to może ktoś złapie i zrezygnuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ty się w ubraniu boisz drzwi otworzyć trolu. Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 4 godziny temu Do mycia frontu to muszę się przygotować medytacji i wgl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 4 godziny temu W sensie mieć dobre mydlo szczotkę sciere na piane na sucho gąbke wode ciuchy żeby nie było lipy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 4 godziny temu I najlepiej jak sąsiadka w pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 4 godziny temu Jak już umyc front to porządnie tam widzę że też odmalowac trzeba zamek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 186 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowanie tak napisał: Nie Tak samo jak się bałeś spotkać z elcia, więc skończ pierd.. o myciu drzwi bez gaci. Chcesz szokować, szkoda że głupotą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 4 godziny temu Nie mam nawet tasmy malarskiej już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Malowany napisał: Tak samo jak się bałeś spotkać z elcia, więc skończ pierd.. o myciu drzwi bez gaci. Chcesz szokować, szkoda że głupotą. Mylem od środka i tak se umylo nie warto ryzyka czeba to zrobić kiedy porzadnie z renowacjom zamków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 4 godziny temu Brak mi narzędzi teraz np wycieram sliniakami matki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 4 godziny temu A i zmęczony jestem upralem wycieraczke wewnetrznom i umylem jedne drzwi i wewnętrzne frontowe jeszcze tylko napisze numer mieszkania umyje drzwi łazienki obie strony i ja koncze na dziś bo mam już dość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 4 godziny temu A to dlatego że kiepsko dzisiaj jem najpierw bylem inpost hipermarket tytoń i tekstylia bez śniadania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 4 godziny temu I jak wybieralem z godzinę te napisy mieszkania ozdobne to myślałem że padne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 4 godziny temu Jeszcze smueci wyrzucilem dużo misji rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 4 godziny temu Mam piersi kurczaka i kopytka ale to na malowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 4 godziny temu Cwany jesteś a taki robol tobma fajny outfit i nikt się nie dziwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 4 godziny temu 21 minut temu, Malowanie tak napisał: W rógu to może ktoś złapie i zrezygnuje Od dołu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 4 godziny temu Spodu wsensue Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikkey 0 Napisano 4 godziny temu Jesli na serio nago myjesz drzwi to mam nadzieje ze akurat jakas matka z dzieckiem bedzie przechodzic i oskarzy cie o pedo i ekshibicjonizm ty zwyroluuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach