Klaudiuszek<3 6 Napisano 3 godziny temu ja mam dwie babcie a nie jedna w ogole, jak obie mi umra to bedzie przykro a telewizor i tak mama potem swojemu bratu sprzedala i mi dala hajs za to wiec w summie i tak wyszlo na to samo c nie ale przynajmniej poszlo do wujka a nie do lombardu ja juz nie pije, teraz mi szkoda pieniedzy na to, alkohol za drogi dla mnie wole sobie kupic cos do trenowania sportu teraz, zmienily mi sie priorytety po prostu juz z czasem i dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 186 Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, Dark prince napisał: To następnym razem załóż pampersa jak będziesz pił i po kłopocie To był jednorazowy wypadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 3 godziny temu kazdemu sie moze zdarzyc, ja tak uwazam, wiec nie ma sie co smiac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 3 godziny temu smianie sie z malowany a potem cie namierzy w realu i wpieerdol XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 259 Napisano 3 godziny temu 33 minuty temu, Malowany napisał: Kilka razy? Nie no, wtedy pisalam ogólnie o szczaniu w majty, nie pisałam ile razy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 3 godziny temu no j a nie kojarze dobrze 100% czy kilka razy czy raz ale cos mi sie obilo tylko o tym sikaniu w majtki przez malowany, i mnie elcia rozsmieszyla wtedy ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 73 Napisano 3 godziny temu Ja jednak oglądam debatę Mentzen mówi coś amerykanckie i jest pyzaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 73 Napisano 3 godziny temu Ja ich wolę oglądać i nie słuchać tylko analizować jakie sprawiają wrażenie w ogóle i kto mnie najmniej wkûrwia oni i tak kłamią że wszystkim co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 73 Napisano 3 godziny temu Zandberg jaki chad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 2 godziny temu (edytowany) . Edytowano 2 godziny temu przez Klaudiuszek<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 2 godziny temu Mam dużego skończyłem o 22 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 2 godziny temu Namalowalem numer mieszkania i pomalowalem na szaro brudem pedzla może to zniesmaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łogień! 6 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, Kaszalotte napisał: Zandberg jaki chad POTĘŻNY DUŃCZYK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łogień! 6 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Malowanie tak napisał: Namalowalem numer mieszkania i pomalowalem na szaro brudem pedzla może to zniesmaczy Znowu ktoś wywali śmiecia podczas sprzątania, a ty będziesz złodzieja szukał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Łogień! napisał: Znowu ktoś wywali śmiecia podczas sprzątania, a ty będziesz złodzieja szukał Nówka sztuka dzisiaj kupiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 2 godziny temu Akurat promka była 15 normalnie takie 40 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 73 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Łogień! napisał: POTĘŻNY DUŃCZYK Widziałeś Pokusie dzisiaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 2 godziny temu Mam jeszcze eklerka bo jem po pół się wycfanilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 2 godziny temu No i drzwi wszystkie umyte do malowania jutro może machne na odbiór inpost jest ze 2-3dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 2 godziny temu Wychodzenia z domu som męczące trzeba się ubrac iść wrócić rozebrac i już zmęczony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 2 godziny temu Ale fajnie gotuje ta anastazje tiktoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 2 godziny temu I kuchnie ma jak chce takom srebrnom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fluggaenkoecchicebоlsen 2 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Kaszalotte napisał: Widziałeś Pokusie dzisiaj? Nie, nie wiedziałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 2 godziny temu Ona zębów nie ma masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 2 godziny temu Pewnie od cpania wypadly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 186 Napisano 2 godziny temu 45 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie no, wtedy pisalam ogólnie o szczaniu w majty, nie pisałam ile razy. Raz się człowiek zlał w gacie i wielka sensacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 22 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Malowanie tak napisał: Ona zębów nie ma masakra Kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 226 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Malowany napisał: Raz się człowiek zlał w gacie i wielka sensacja. Masz nietrzymanie moczu? W głębokim stadium alkoholizmu często występuje szczanie w majty.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 226 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Malowanie tak napisał: Wychodzenia z domu som męczące trzeba się ubrac iść wrócić rozebrac i już zmęczony Mnie tam nic nie meczy. Nawet po 15 godzinach pracy, potrafię przyjść, coś zrobić w domu i jakoś żyje. A ty? Co ty masz do roboty? Nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Malowany napisał: Raz się człowiek zlał w gacie i wielka sensacja. 11 Hhttps://www.tiktok.com/@kingofmemes171/video/7491287162445368631 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach