TRZYNASTY 2 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Mgła napisał: 2 naparstki likieru mnie rozwaliły. Znaczy się żołądek. No bo nie wiem czemu tak dziś było z nim źle jak nie przez wczorajszy likier. Pisz na litry bo nie łapie po twojemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 168 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, TRZYNASTY napisał: Pisz na litry bo nie łapie po twojemu Nie wiem jak się mówi na takie mini kieliszki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowanie tak napisał: Jak przyloze telefon nawet sony m2 14cm to wystaje poza penís i to wkoorwiajace bo 13 nie mam i mi psuje opinie To daj foto na ibb bo ci nie wierzę I ustaw delete na 5 minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 4 godziny temu Największe pomiary miałem 17,2 był równy z bokiem tabletu sony z2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, TRZYNASTY napisał: To daj foto na ibb bo ci nie wierzę I ustaw delete na 5 minut A kim tu koorwo jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Nie wiem jak się mówi na takie mini kieliszki. A wiesz że masz NWP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 168 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, TRZYNASTY napisał: A wiesz że masz NWP? Co? To takie mini kieliszki do szotów. Takie 2 wczoraj likieru dość mocnego. Nwm czy to mi zaszkodziło czy co innego. Bo dotąd piłam po 1 i było ok. Edytowano 4 godziny temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 26 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Nie wiem jak się mówi na takie mini kieliszki. Naparstek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 168 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Bodnarajca napisał: Naparstek? Mini kieliszek do szota, bardzo mini. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 168 Napisano 4 godziny temu Jak mój kciuk wysoki i wąski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 4 godziny temu Moje chęci do spotkania znowu 0. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 168 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, TRZYNASTY napisał: A wiesz że masz NWP? Dam radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 168 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowanie tak napisał: Moje chęci do spotkania znowu 0. To już postęp, było -1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Dam radę. No widzem jak dajesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 26 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Jak mój kciuk wysoki i wąski. Nie wiem ok mniejsza z tym, co mi przyszło do głowy męnzurka ale do chemi albo do dawkowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 168 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, TRZYNASTY napisał: No widzem jak dajesz Dobra zara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Mgła napisał: To już postęp, było -1. Za dużo tego braku szacunku znajdź sobie kogoś kto jest gruby i ma 13cm ja nie jestem dla ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Malowanie tak napisał: Za dużo tego braku szacunku znajdź sobie kogoś kto jest gruby i ma 13cm ja nie jestem dla ciebie. Udowodnij Pokaż I nie bluzgaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, TRZYNASTY napisał: Udowodnij Pokaż I nie bluzgaj Anastazi mogę resztę mam głęboko w chooju aktualnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Malowanie tak napisał: Anastazi mogę resztę mam głęboko w chooju aktualnie Ale ona nawet nie wie że takie coś tu istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 259 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Malowanie tak napisał: W ogóle elka ma już akcesoria na 12tys skoro ostatnio miała 11k XD no comment. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: XD no comment. NVidii po 40 soon Ale się wszystko zaraz wý...i tak będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 2 godziny temu Wzięła byś elka obciagnela skoro ci się nudzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 2 godziny temu Ale w 2022 było wszystko proste boze że nie miałem umiejętności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: XD no comment. Napluj mi do buzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach