Dark prince 22 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Szczerbatek? eeee to nie podryw. Ależ oczywiście ze tak to samo chlopak który ciągnął cię za włosy w podstawówce, to był rodzaj podrywu i nie zartuje, tak niektórzy wyrażają uczucia Edytowano 7 godzin temu przez Dark prince Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 168 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: We Wiśle było - 2 ostatnio. Coś taka zdziwiona jakbyś się dopiero teraz urodziła? to Ty syrenka Warszawska? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 168 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Dobry trójkąt nie jest zły Ciekawe co to koło. Pewnie solówka Edytowano 7 godzin temu przez Mgła Raczej okrąg 😄 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 226 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Ciekawe co to koło. Pewnie solówka Tylko dwie kobiety i facet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 168 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Tylko dwie kobiety i facet. Niech będzie, kiepska jestem z geometrii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 208 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Niech będzie, kiepska jestem z geometrii Czyli nie wywarzała byś kół? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 226 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Niech będzie, kiepska jestem z geometrii Powinnaś spróbować. Lub możesz zmienić konfigurację. Bierz Lexa i Pravika i heja na całość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 168 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Powinnaś spróbować. Lub możesz zmienić konfigurację. Bierz Lexa i Pravika i heja na całość Większej polaryzacji nie da się chyba wymyśleć Edytowano 7 godzin temu przez Mgła Chociaż jest jeszcze Leżak🤔😄 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach