odzyskajmy niepodległość 2 Napisano 4 godziny temu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 23 Napisano 4 godziny temu Ze Środy Wielkopolskiej ale kibicuje Leszkowi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 15 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, odzyskajmy niepodległość napisał: ? Budych Izydor. Hodowla trzody chlewnej, Osowo Stare 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 228 Napisano 4 godziny temu Tu wszyscy są z Poznania. Ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
odzyskajmy niepodległość 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Tu wszyscy są z Poznania. Ja też Ty ze Swarzędza, w Poznaniu pracujesz jako salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 170 Napisano 4 godziny temu Większość jest z północy Polski, dalej jak Poznań takie mam wrażenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 23 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Dirty Sanchez napisał: Budych Izydor. Hodowla trzody chlewnej, Osowo Stare W fajnym miejscu mieszkasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 23 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, odzyskajmy niepodległość napisał: Ty ze Swarzędza, w Poznaniu pracujesz jako salowa Ona jest ze Śląska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
odzyskajmy niepodległość 2 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Większość jest z północy Polski, dalej jak Poznań takie mam wrażenie. To dziwne, bo statystycznie większość ludności Polski mieszka na południu ale może północ przyciąga przegrywów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
odzyskajmy niepodległość 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dark prince napisał: Ona jest ze Śląska To dlaczego na pewnej stronie ma napisane że Swarzędz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 323 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Dark prince napisał: Ze Środy Wielkopolskiej ale kibicuje Leszkowi Kiedyś wylądowałam przypadkowo w Środzie, bo nie doczytałam w rozkładzie jazdy, że wsiadam w tzw.pociąg przyspieszony Ale nie miałam za dużo czasu na zwiedzanie. Pamiętam tylko jakiś opuszczony dom o ciekawej architekturze. Taki straszny dwór z horroru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 170 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, odzyskajmy niepodległość napisał: To dziwne, bo statystycznie większość ludności Polski mieszka na południu ale może północ przyciąga przegrywów Myślą że tam eldorado. Bo serio większość myślę ma blisko morze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
odzyskajmy niepodległość 2 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Myślą że tam eldorado. Bo serio większość myślę ma blisko morze. Góry lepsze, nad morzem nie ma co robić. No chyba że ktoś ma łódź i se pływa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 323 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, odzyskajmy niepodległość napisał: To dlaczego na pewnej stronie ma napisane że Swarzędz Przeprowadza się co pół roku? Jakiś czas temu pisała, że z gór nad morze się wyniosła. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
odzyskajmy niepodległość 2 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Przeprowadza się co pół roku? Jakiś czas temu pisała, że z gór nad morze się wyniosła. Może ma urojenia po tych jabolach co je codziennie pije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 228 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, odzyskajmy niepodległość napisał: Góry lepsze, nad morzem nie ma co robić. No chyba że ktoś ma łódź i se pływa Na to wszystko pieniądze potrzeba, których nie masz Czemu nie idziesz do pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 228 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, odzyskajmy niepodległość napisał: Może ma urojenia po tych jabolach co je codziennie pije Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 170 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, odzyskajmy niepodległość napisał: Góry lepsze, nad morzem nie ma co robić. No chyba że ktoś ma łódź i se pływa Latem to jeszcze krótko jest co robić, krótko bo nie zawsze jest dość ciepło na kąpiel w naszym morzu. A tak poza tym to też myślę że nie ma co robic. To w sumie w górach też się można w jeziorze wykąpać, a jest ładniej i jest gdzie chodzić i co robić cały rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 228 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Przeprowadza się co pół roku? Jakiś czas temu pisała, że z gór nad morze się wyniosła. Nawet jeżeli, to co cię to obchodzi? Sąsiadkami nie jesteśmy pieprzu w dopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
odzyskajmy niepodległość 2 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Na to wszystko pieniądze potrzeba, których nie masz Czemu nie idziesz do pracy? Bo nikt mnie nie chce zatrudnić. Może nastręczysz ty mi prace jako salowy? W Poznaniu już mieszkałem kiedyś i mogę tam się znowu przeprowadzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
odzyskajmy niepodległość 2 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Latem to jeszcze krótko jest co robić, krótko bo nie zawsze jest dość ciepło na kąpiel w naszym morzu. A tak poza tym to też myślę że nie ma co robic. To w sumie w górach też się można w jeziorze wykąpać, a jest ładniej i jest gdzie chodzić i co robić cały rok. to prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 228 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Latem to jeszcze krótko jest co robić, krótko bo nie zawsze jest dość ciepło na kąpiel w naszym morzu. A tak poza tym to też myślę że nie ma co robic. To w sumie w górach też się można w jeziorze wykąpać, a jest ładniej i jest gdzie chodzić i co robić cały rok. Mogłabyś zwróci uwagę swojemu kochankowi bez zębów, żeby przestał mnie obrażać i wziął się za leczenie swojego alkoholizmu? Masz dobre serce i wierzę, że przemówisz mu do rozsądku. Albo zatrudnij go w tartaku, daj na zęby, może chłop się ogarnie i przestanie wyładowywać tutaj swoją zazdrość, że ktoś żyje lepiej niż on. Dziękuję. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 228 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, odzyskajmy niepodległość napisał: Bo nikt mnie nie chce zatrudnić. Może nastręczysz ty mi prace jako salowy? W Poznaniu już mieszkałem kiedyś i mogę tam się znowu przeprowadzić Nie jestem salową. Może Iskra cie zatrudni, czego życzę. Nadal wrzucasz zdjęcia Nimfy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 170 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Mogłabyś zwróci uwagę swojemu kochankowi bez zębów, żeby przestał mnie obrażać i wziął się za leczenie swojego alkoholizmu? Masz dobre serce i wierzę, że przemówisz mu do rozsądku. Albo zatrudnij go w tartaku, daj na zęby, może chłop się ogarnie i przestanie wyładowywać tutaj swoją zazdrość, że ktoś żyje lepiej niż on. Dziękuję. Po nieudanej próbie sprzed lat, już sobie daruję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
odzyskajmy niepodległość 2 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Nie jestem salową. Może Iskra cie zatrudni, czego życzę. Nadal wrzucasz zdjęcia Nimfy? Jesteś od ponad 25 lat. Nie wrzucałem nigdy Jej zdjęć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 170 Napisano 4 godziny temu Przemek mógłby dużo, ale gdyby miał z kim do tej pracy iść i kto go podwozić. Nie jest łatwo iść do pracy bez prawka a mieszkając w regionie gdzie pracy mało, gdzie do pracy daleko i nie mając tytułu, doświadczenia, a problemy społeczne w to miejsce. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 228 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Po nieudanej próbie sprzed lat, już sobie daruję. Nie chcesz go zatrudnić? Nie dziwię się. Też bym się wstydziła. 2 minuty temu, odzyskajmy niepodległość napisał: Jesteś od ponad 25 lat. Nie wrzucałem nigdy Jej zdjęć. Wrzucałeś zdjęcia Nimfy na wykopie. Mam większy staż pracy i nie jestem salową z Poznania stalkerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 228 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Przemek mógłby dużo, ale gdyby miał z kim do tej pracy iść i kto go podwozić. Nie jest łatwo iść do pracy bez prawka a mieszkając w regionie gdzie pracy mało, gdzie do pracy daleko i nie mając tytułu, doświadczenia, a problemy społeczne w to miejsce. To mu pomóc. Nudesy wysyłałaś, więc wierzę w ciebie, że dasz radę. Jak się chce, to się pracę znajdzie bez prawa jazdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
odzyskajmy niepodległość 2 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Nie chcesz go zatrudnić? Nie dziwię się. Też bym się wstydziła. Wrzucałeś zdjęcia Nimfy na wykopie. Mam większy staż pracy i nie jestem salową z Poznania stalkerze TO nie ja tylko Franek wrzucał te zdjęcia. Pamiętam że Zaczęłaś pracę jak ja byłem w przedszkolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
odzyskajmy niepodległość 2 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Jak się chce, to się pracę znajdzie bez prawa jazdy. To prawda. Ty znalazłaś jako salowa. Edytowano 4 godziny temu przez odzyskajmy niepodległość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach