Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 12 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 432 Napisano 12 godzin temu na tydzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 432 Napisano 12 godzin temu (edytowany) o co chodziło z tym przerwaniem technikum, co pisałeś w poprzednim temacie? Edytowano 12 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, kris888 napisał: na tydzień? Na 14 kaw czyli 2 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 432 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Jeszcze 1/4 drzwi tak napisał: Na 14 kaw czyli 2 dni za dużo cukrów jak na 2 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, kris888 napisał: o co chodziło z tym przerwaniem technikum, co pisałeś w poprzednim temacie? Mąż kuzynki nie skończył bo robił sex i już mu się nie chciało uczyć otworzyl firmę napraw laptopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: za dużo cukrów jak na 2 dni. Jeśli malujesz mając 185cm to akurat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 12 godzin temu Ja szybko spalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 432 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Jeszcze 1/4 drzwi tak napisał: Mąż kuzynki nie skończył bo robił sex i już mu się nie chciało uczyć otworzyl firmę napraw laptopy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1721 Napisano 12 godzin temu A ja byłam dzisiaj u dentystki, wyczyścili mi paszczę i sprawdzili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: A ja byłam dzisiaj u dentystki, wyczyścili mi paszczę i sprawdzili. Przecież nie masz zębów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 12 godzin temu Nie było sernika to wziolem rogaliki też 14zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1721 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Jeszcze 1/4 drzwi tak napisał: Przecież nie masz zębów Pomyliło Ci się z Iskrą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 327 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Żaba Monìka napisał: A ja byłam dzisiaj u dentystki, wyczyścili mi paszczę i sprawdzili. Nie lubię tego, bo krew z dziąseł leci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 432 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Nie lubię tego, bo krew z dziąseł leci. ekstrakcja gorsza. zwłaszcza dłutowanie i wyciąganie po kawałku zęba połamanego. Edytowano 12 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 231 Napisano 12 godzin temu 8 minut temu, Żaba Monìka napisał: A ja byłam dzisiaj u dentystki, wyczyścili mi paszczę i sprawdzili. Ostatnio miałam leczenie kanałowe i wyrywanie 8. Nie polecam tego bólu.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1721 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Nie lubię tego, bo krew z dziąseł leci. Nie leciała krew. W ogóle higienistka była delikatna, choć i tak nie lubię. Przynajmniej jakaś starsza babka, bo ostatnio miałam młodego przystojnego faceta i krępujące to było gdy mi czyścił zęby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Żaba Monìka napisał: Pomyliło Ci się z Iskrą. Na zdjęciu w avku gdzie som zęby? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 231 Napisano 12 godzin temu 16 minut temu, Jeszcze 1/4 drzwi tak napisał: Tak Badałeś sobie kiedyś krew, czy nie masz cukrzycy przy swojej nadwadze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Badałeś sobie kiedyś krew, czy nie masz cukrzycy przy swojej nadwadze? Nie bo nie miałem nigdy dużo nadwagi 89 od siłowni A mam 98 Max 114 Zazwyczaj 83-85 jak się dobrze prowadze 185cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 12 godzin temu Ja w ciuchach szczuplo wygladam tak nvm normalnie po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 231 Napisano 12 godzin temu Masz na 100 procent nadwagę, brzuch, cukrzycę i wielkie cyce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 432 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Ostatnio miałam leczenie kanałowe i wyrywanie 8. Nie polecam tego bólu.. ja na szczęście kanałowego nigdy, póki co nie miałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 12 godzin temu Bez trochę widać 83 vs 98 ale nie ma problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1721 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Jeszcze 1/4 drzwi tak napisał: Na zdjęciu w avku gdzie som zęby? Ha ha, rzeczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 293 Napisano 12 godzin temu Dużo jesz tych ciastek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 231 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: ja na szczęście kanałowego nigdy, póki co nie miałem. Drogie leczenie. Ale chirurgiczne usuwanie 8 i szycie dziąsła zapamiętam na długo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Masz na 100 procent nadwagę, brzuch, cukrzycę i wielkie cyce. Nie ja jestem wysportowany kawał dzika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Dużo jesz tych ciastek. Nagradzam się bo bym nie dał rady tego remontu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 11 godzin temu Skończę to wrócę do pączka za wypad hipermarket takiego za zeta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach