scrull 0 Napisano 15 Maj Jak w temacie Co warto jest wyeliminować z diety? No i chętnie przyjmę polecajki kosmetyków jakie stosujecie. Byle nie sterydów. Bo ich nie chcę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazamate 0 Napisano 16 Maj Mniej stresu unikać zimna (ubierać się cieplej ) nie jeść ostrego i ograniczyć słodkie a przede wszystkim odkwasic organizm od środka no i unikać alkoholu bo to też wpływa źle. Z kosmetyków to nie wiem czy slyszałaś o tej serii: https://e-melissa.pl/verdelove-psorisel-zestaw-szampon-na-luszczyce-200-ml-plus-emulsja-do-skory-glowy-200-ml-plus-plyn-do-skory-glowy-z-luszczyca-150-ml Ja załuję ogólnie, ze tak późno odkryłam bo efekty naprawdę fajne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rosters 0 Napisano 16 Maj Oczywiście zdrowe odżywianie ma ogólnie dobry wpływ na kondycję organizmu nie tylko osób chorych. W łuszczycy dieta śródziemnomorska będzie najbardziej odpowiednia. Też polecam całą serię Psorisel, tak jak kolezanka powyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
igmar 0 Napisano 21 Maj Ja z mięsa nie zrezygnuje, ale jak już to takie swojskie naturalne wyroby Polecam brać maślan sodu/ probiotyki Plus odpowiednia pielęgnacja, Mediderm, Psorisel, Sorion Bez sterydów i bardzo dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach