marawstala 2143 Napisano 6 godzin temu Chyba nadal myli mnie z jakąś Martą, która bardzo... lubi. : ) Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 30 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Chyba nadal myli mnie z jakąś Martą, która bardzo... lubi. : ) Dobranoc Witaj dobranocka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 16 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, marawstala napisał: Chyba nadal myli mnie z jakąś Martą, która bardzo... lubi. : ) Dobranoc jest przekonany że jestem jakimś gejem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 1 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: on ma manię prześladowczą xD troche mam ale nie w tym przypadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 1 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, marawstala napisał: Chyba nadal myli mnie z jakąś Martą, która bardzo... lubi. : ) Dobranoc nie, akurat ceibie mam za kvatimiego myslalem ze masz marta na imie bo tak sie do ciebie zwracali ludzie z kowbo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 1 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: jest przekonany że jestem jakimś gejem xD nie jestem przekonany ale pasujesz do agenta i agentowi tez sie podobali chlopy z jablkiem adama to komplement agent byl sympatyczny i wiekszosc go lubila ale musial sie ukryc przed swirami pokroju przemka czy widmoka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 34 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: on ma manię prześladowczą xD Libedzik juz dawno przekroczyl granice zwyklych heheszek forumowych w kierunku wtracania paskudnego nochala w cudze zycie głęboko jak sie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 1 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dark prince napisał: Libedzik juz dawno przekroczyl granice zwyklych heheszek forumowych w kierunku wtracania paskudnego nochala w cudze zycie głęboko jak sie da napisal chlop trapiacy anke z fejsbuka jako rzekoma klaudie i wrzucajacy jej dane niee mowie ze to nniiie ona tylko spójrz wpierw na wlasny nos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 16 Napisano 5 godzin temu jprdl xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 34 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, *****_*** napisał: napisal chlop trapiacy anke z fejsbukako jako rzekoma klaudie i wrzucajacy jej dane niee mowie ze to nniiie ona tylko spójrz wpierw na wlasny nos Chlopie....Po twoich ostatnich numerach wydajesz sie byc większym psycholem niz tradycyjne forumowe swiry jak lezak czy fifi. To ze jestes od nich madrzejszy to tylko swiadczy o tym ze sie lepiej maskujesz. I nie udawaj nagle obroncy klaudiusza bo sam byles mocno zainteresowany co to za hejtera Edytowano 5 godzin temu przez Dark prince Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 1 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dark prince napisał: Chlopie....Po twoich ostatnich numerach wydajesz sie byc większym psycholem niz tradycyjne forumowe swiry jak lezak czy fifi. To ze jestes od nich madrzejszy to tylko swiadczy o tym ze sie lepiej maskujesz. I nie udawaj nagle obroncy klaudiusza bo sam byles mocno zainteresowany co to za hejtera nie bronie jej tylko ci pisze ze do lustra powinienes te slowa wypowiedziec a nie do mine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 34 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, *****_*** napisał: nie bronie jej tylko ci pisze ze do lustra powinienes te slowa wypowiedziec a nie do mine Chlopie.. . Przekraczasz granice przyzwoitosci niczym lezak... ziemniak ci mowi ze jest z kobieta , a ty mu probujesz wmawiac ze jego kobieta to facet... malo rzeczy jest bardziej obraźliwych dla kobiety... Albo ze jest gejem i se babe dla niepoznaki znakazl wtf ? Edytowano 5 godzin temu przez Dark prince Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 16 Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, Dark prince napisał: Chlopie.. . Przekraczasz granice przyzwoitosci niczym lezak... ziemniak ci mowi ze jest z kobieta , a ty mu probujesz wmawiac ze jego kobieta to facet... malo rzeczy jest bardziej obraźliwych dla kobiety... Albo ze jest gejem i se babe dla niepoznaki znakazl wtf ? Też tak myślę po prostu intuicji co nie zmienia faktu że typ jest okej nie hejtuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 1 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 30 minut temu, Dark prince napisał: Chlopie.. . Przekraczasz granice przyzwoitosci niczym lezak... ziemniak ci mowi ze jest z kobieta , a ty mu probujesz wmawiac ze jego kobieta to facet... malo rzeczy jest bardziej obraźliwych dla kobiety... Albo ze jest gejem i se babe dla niepoznaki znakazl wtf ? chlopie ziemniak nie pokazal swojej kobiety tylko zdjecie z netu moze ma wyraz twarzy podobny czy cos niekoniecznie jablko adama agent byl gejem i sie z tym nie kryl Edytowano 5 godzin temu przez *****_*** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 16 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, *****_*** napisał: chlopie ziemniak nie pokazal swojej kobiety tylko zdjecie z netu moze ma wyraz twarzy podobny czy cos niekoniecznie jablko adama agent byl gejem i sie z tym nie kryl nie wierzę załapałeś xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 34 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, *****_*** napisał: chlopie ziemniak nie pokazal swojej kobiety tylko zdjecie z netu moze ma wyraz twarzy podobny czy cos niekoniecznie jablko adama agent byl gejem i sie z tym nie kryl No wiem wrzucil podobną a ty już sie doszukujesz jablka adama ze niby facet w domyśle ze gej a jego kobieta to facet smieszki heheszki starego lewaka.... I jak juz to styl bennego a nie agenta Agenta ziemniak nie przypomina wcale Edytowano 5 godzin temu przez Dark prince Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 289 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Dark prince napisał: I jak juz to styl bennego a nie agenta Agenta ziemniak nie przypomina wcale Żadnego nie przypomina, gdzie są moje pedały. 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 80 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Żadnego nie przypomina, gdzie są moje pedały. 🥺 no, zero pe/dalstwa w nim niestety zeby o budyniu pisał czy cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markus932 5 Napisano 4 godziny temu Z wyglądu podobna do Noxeli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 34 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Żadnego nie przypomina, gdzie są moje pedały. 🥺 Stylem przypomina chociaz benek miał glebsze przemyslenia. Plus podobny zawod, hobby (?) Nie mowie ze jest wiadomo ze to były heheszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 289 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dark prince napisał: Stylem przypomina chociaz benek miał glebsze przemyslenia. Plus podobny zawod, hobby (?) Nie mowie ze jest wiadomo ze to były heheszki Stylem troszeczkę, chociaż bennie używał innych sformuowań i właśnie zupełnie inne rozważania/przemyślenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 16 Napisano 4 godziny temu Elka to już weźmie wszystko dajesz bicu pochwe ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 34 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Jeszcze 1/4 drzwi tak napisał: Elka to już weźmie wszystko dajesz bicu pochwe ma. Ona lubi gejów wiec moze zostan gejem, co prawda cimci rimci nie bedzie lecz czy o to chodzi w zyciu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 16 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dark prince napisał: Ona lubi gejów wiec moze zostan gejem, co prawda cimci rimci nie bedzie lecz czy o to chodzi w zyciu? Tak chodzi o to żeby mieć normalnie sex jak każdy samice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 16 Napisano 4 godziny temu Wypiera swojom nature elka a mogliśmy się dogadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 34 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Jeszcze 1/4 drzwi tak napisał: Tak chodzi o to żeby mieć normalnie sex jak każdy samice No to Elka bedzie ci matkowac a ty bedziesz mial z facetami seksy mysle ze na tym etapie juz ci wszystko jedno z kim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 16 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dark prince napisał: No to Elka bedzie ci matkowac a ty bedziesz mial z facetami seksy mysle ze na tym etapie juz ci wszystko jedno z kim Słaby z niej doradca poza tym nie lubię matkowania nie po to mi matka dała spokój żeby teraz lachon robił mi z głowy sřake Prędzej się zwiaze z lachonem co traktuje mnie jak pełnowartościowy facet mi wtedy ego tak rośnie że jom uwielbiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 16 Napisano 4 godziny temu Lachon powinien być pod fiootem trochę alimentów i 800+ jeszcze nie czyni z niego iq190 giełdzie przegoni wszystko i wszystkich muszę tylko mieć kapitału na długoterminowe gre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 289 Napisano 3 godziny temu 55 minut temu, Dark prince napisał: Ona lubi gejów wiec moze zostan gejem, co prawda cimci rimci nie bedzie lecz czy o to chodzi w zyciu? Tak dokladnie, jestem yaoistką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 80 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Tak dokladnie, jestem yaoistką. Może powinni zostać geyami skoro lizanie dopy przez Srelcie nadaje sens ich istnieniu:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach