WychodzeNaChwile 654 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Aaa ja myślałam ze Ty juz jesteś profesjonalistą a Ty dopiero pierwsze kroki w biznesie stawiasz markę sobie wyrabiasz ale akurat w tej branży małe doświadczenie jest zaletą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 654 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Tylko nie mów że ty znów perfumy kupiłeś Nie, tylko wszedłem powąchać ale akurat takich jakie chciałem obwąchać to nie mieli. Chyba za wysoka półka jak na sephorę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 49 Napisano 10 godzin temu 55 minut temu, dep_sour napisał: Byłeś na roratach? 50 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: nie, poszedłem na nieszpór Dzieci, teraz na majowe się chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 654 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Gretta _ napisał: Dzieci, teraz na majowe się chodzi. a nieszporów nie ma w maju? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 713 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: ale akurat w tej branży małe doświadczenie jest zaletą No co Ty, jakbym miała Ci płacić za usługi to wymagałabym od Ciebie dużej wiedzy praktycznej i profesjonalizmu a nie amatorszczyzny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 49 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: a nieszporów nie ma w maju? Nie.... Czy bym już zapomniała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 654 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, parabatai napisał: No co Ty, jakbym miała Ci płacić za usługi to wymagałabym od Ciebie dużej wiedzy praktycznej i profesjonalizmu a nie amatorszczyzny mogę przedstawić referencje i dyplom za wieloletnie wspołżycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 314 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: mogę przedstawić referencje i dyplom za wieloletnie wspołżycie Dyplom to za mało, gdzie ty nauki pobierałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 49 Napisano 9 godzin temu 47 minut temu, Bodnarajca napisał: Stary już nie może, ona by chciała do trójkąta. Lubię jak śpiewa Maleńczuk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 314 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, parabatai napisał: No co Ty, jakbym miała Ci płacić za usługi to wymagałabym od Ciebie dużej wiedzy praktycznej i profesjonalizmu a nie amatorszczyzny On dużo bierze, żebyś sie wypłaciła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 713 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: mogę przedstawić referencje i dyplom za wieloletnie wspołżycie No wiesz, możesz współżyć 30 lat i nadal prawie nic nie wiedzieć o seksie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 654 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Dyplom to za mało, gdzie ty nauki pobierałeś? powiedzmy, że wszyscy inni wiedzą no może nie dokładnie 'gdzie' ale 'u kogo' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 38 Napisano 9 godzin temu Kogo obcho jakies seksy, ciągle tylko te wasze tematy schodzą na seksy szmeksy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 713 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: On dużo bierze, żebyś sie wypłaciła Wezmę chwilówkę na tę okoliczność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 654 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Gretta _ napisał: Nie.... Czy bym już zapomniała? ja nie wiem, a gugiel coś tam pokazuje, że są w maju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 654 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, parabatai napisał: No wiesz, możesz współżyć 30 lat i nadal prawie nic nie wiedzieć o seksie szach i mat na to się nie da odpowiedzieć bo albo cienias albo opowiadacz-gawędziarz -> co bym nie powiedział to zapędzę się w kozi róg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 314 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, parabatai napisał: Wezmę chwilówkę na tę okoliczność Weź mnie ze sobą i większą chwilówkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 654 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, parabatai napisał: Wezmę chwilówkę na tę okoliczność na raty nie daję przyjmuję zbliżeniowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 314 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: powiedzmy, że wszyscy inni wiedzą no może nie dokładnie 'gdzie' ale 'u kogo' Jeśli u kobiet to może i sie nadasz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 713 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Weź mnie ze sobą i większą chwilówkę On chyba trochę jakby bogobojny to na trojkącik chyba nie pójdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 713 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: na raty nie daję przyjmuję zbliżeniowo Dajesz dajesz tylko nie za 0% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 314 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, parabatai napisał: On chyba trochę jakby bogobojny to na trojkącik chyba nie pójdzie Pójdzie bo ostatnio 4 kobiety na taczkach chciał porywać Edytowano 9 godzin temu przez Onaaaa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 654 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jeśli u kobiet to może i się nadasz Przypomniało mi się moje zderzenie z Wielkim Światem byłem służbowo w Wawie i chciałem kupić jakiś drobiazg u jubilera mojej ukochanej Idę do tego jubilera i mówię, że szukam jakiegoś drobiazgu a jaka okazja? bez okazji a dla osoby młodszej czy starszej? dla młodszej a złoto czy srebro? srebro dla mężczyzny czy dla kobiety? (ooo Panie! wielki świat) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 654 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, parabatai napisał: On chyba trochę jakby bogobojny to na trojkącik chyba nie pójdzie Бог троицу любит Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 654 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, parabatai napisał: Dajesz dajesz tylko nie za 0% jak klientka wygląda obiecująco to mogę nawet na zeszyt dać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 654 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Pójdzie bo ostatnio 4 kobiety na teaczkach chciał porywać kobiety wyczuwają moją obecność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 713 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: dla mężczyzny czy dla kobiety? (ooo Panie! wielki świat) No dziś politycznie niepoprawne by było gdyby nie zapytal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 713 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Бог троицу любит Nie panimaju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 654 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, parabatai napisał: No dziś politycznie niepoprawne by było gdyby nie zapytal dziś to i mnie by to nie zdziwiło ale to było dobre naście lat temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 314 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Бог троицу любит Co to znaczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach