Dark prince 37 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, parabatai napisał: Nie wielka cena za dobre roochanie Nie sluchajcie go to mitoman praviczek. A zeby go bolą bo nie dba o higiene Edytowano 6 godzin temu przez Dark prince Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 654 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, parabatai napisał: Męskie profesjonalne usługi chyba są wyżej wyceniane niż damskie nie wiem ale jestem gotowy na wymianę barterową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 314 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Jeszcze jeden taki seks i będzie po zębie Wstawi sobie sztuczna szczękę a podczas seksu będzie udawal pijawkę 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 314 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: nie wiem ale jestem gotowy na wymianę barterową Jak w przedszkolu cukierkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 654 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: A bo może ona chciała seks a ty tylko sprawdzić wygodnosc łóżka ja nic nie chciałem znałem ją, lubiłem widywaliśmy się często może za często przychodziłem z kwiatami... no ale co przynieść jak idziesz do kobiety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 713 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Dark prince napisał: Nie sluchajcie go to mitoman praviczek. A zeby go bolą bo nue dba o higiene Grunt że jest się z czego pośmiać A ból zęba nie koniecznie idzie w parze z brakiem higieny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 314 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: ja nic nie chciałem znałem ją, lubiłem widywaliśmy się często może za często przychodziłem z kwiatami... no ale co przynieść jak idziesz do kobiety? Hmhm mam kolegów trzech spoko lubimy się, jednego od przeczkola i kwiaty mi dają na dzień kobiet i imieniny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 654 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, parabatai napisał: Jeszcze jeden taki seks i będzie po zębie tak go wyrooochają, że mu zęby wypadną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 654 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Dark prince napisał: Nie sluchajcie go to mitoman praviczek. A zeby go bolą bo nie dba o higiene nie no co Ty, to milioner ze śródmieścia po prostu tak go wygrzmocili, że go zęby bolą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 314 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: tak go wyrooochają, że mu zęby wypadną? Co zrobić takie życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 654 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Jak w przedszkolu cukierkami właśnie cukierkami - > dam possać jak dasz polizać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 713 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: właśnie cukierkami - > dam possać jak dasz polizać Dam polizać i nie chce nic w zamian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 314 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: właśnie cukierkami - > dam possać jak dasz polizać Gorzej jak będzie chciała gryza 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 713 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: może za często przychodziłem z kwiatami... no ale co przynieść jak idziesz do kobiety? Ewidentnie wprowadziłeś ją w błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 713 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Gorzej jak będzie chciała gryza I już się zaczyna przemoc nadciąga nieubłaganie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 654 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: Hmhm mam kolegów trzech spoko lubimy się, jednego od przeczkola i kwiaty mi dają na dzień kobiet i imieniny no to było trochę częściej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 654 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, parabatai napisał: Ewidentnie wprowadziłeś ją w błąd. ale nieświadomie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach