Onagokocha 10 Napisano piątek o 18:14 NIGDY! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 4 Napisano 23 godziny temu Ja tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 264 Napisano 21 godzin temu a gdyby ladnie poprosil? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onagokocha 10 Napisano 17 godzin temu 4 godziny temu, Nemesio Cervantes napisał: a gdyby ladnie poprosil? NIGDY!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 264 Napisano 17 godzin temu 5 minut temu, Onagokocha napisał: NIGDY!!! test zdany! jesteś w mojej bandzie antylewackiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onagokocha 10 Napisano 15 godzin temu 2 godziny temu, Nemesio Cervantes napisał: test zdany! jesteś w mojej bandzie antylewackiej super, w tej bandzie jest jeszcze zablokowana/y E. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 264 Napisano 11 godzin temu 3 godziny temu, Onagokocha napisał: super, w tej bandzie jest jeszcze zablokowana/y E. lewactwo powinno byc wymazane z mapy kraju, a rodzi sie tego coraz więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 19 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: lewactwo powinno byc wymazane z mapy kraju, a rodzi sie tego coraz więcej. też jestem takiego zdania, kczyński powinien skończyć jak gaddafi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 264 Napisano 11 godzin temu 26 minut temu, redystrybucja stulejki napisał: też jestem takiego zdania, kczyński powinien skończyć jak gaddafi. ktos cie musiał mocno skrzywdzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 19 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: ktos cie musiał mocno skrzywdzić czy ja wiem czy mocno, trochę ukradli pisowcy oszczędności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syntezator mowy - karol 7 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: ktos cie musiał mocno skrzywdzić ale przeciez sam chcesz tepic lewactwo a pis to lewactwo maja poglady jak komuchy chca zxeby wszyscy byli rowni podnosza podatki i rozdaja benefity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 264 Napisano 1 godzinę temu 9 godzin temu, redystrybucja stulejki napisał: czy ja wiem czy mocno, trochę ukradli pisowcy oszczędności. oraz 9 godzin temu, syntezator mowy - karol napisał: ale przeciez sam chcesz tepic lewactwo a pis to lewactwo maja poglady jak komuchy chca zxeby wszyscy byli rowni podnosza podatki i rozdaja benefity dwóch przegrywow przemian ustrojowych którzy chcą zmieniać swiat z piwnicy... jakże patetyczny widok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 750 Napisano 1 godzinę temu 9 godzin temu, Nemesio Cervantes napisał: lewactwo powinno byc wymazane z mapy kraju, a rodzi sie tego coraz więcej. Przecież rasowy lewak nie rozmnaża się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 347 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Miecz napisał: Przecież rasowy lewak nie rozmnaża się Tak, lewaki rozmnażają się przez werbunek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 750 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Tak, lewaki rozmnażają się przez werbunek. To jednak nie to samo co wyssać poglądy z mlekiem matki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1136 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Miecz napisał: Przecież rasowy lewak nie rozmnaża się Nie każdy jest tak konsekwentny jak libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1136 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Tak, lewaki rozmnażają się przez werbunek. To też, genetyka jest fajna 2 idio/tów może spłodzić geniusza i odwrotnie też się zdarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 750 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Nie każdy jest tak konsekwentny jak libed Ekstrema zawsze była solą tej ziemi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1136 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Zwykle młodzi ludzie są bardziej lewicowi i to normalne, chcą by wszystkim było dobrze, wszyscy byli szczęśliwi i chcą by to stało się już z piątku na sobotę. Potem zwyczajnie dorastają. Edytowano 1 godzinę temu przez Pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1755 Napisano 1 godzinę temu Dzieci często mają inne poglądy niż rodzice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1755 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Zwykle młodzi ludzie są bardziej lewicowi i to normalne, chcą by wszystkim było dobrze, wszyscy byli szczęśliwi i chcą by to stało się już z piątku na sobotę. Potem zwyczajnie dorastają. Nie w tych czasach. Większość młodych mężczyzn jest skrajnie prawicowa i wcale nie chce żeby innym było lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1136 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Ekstrema zawsze była solą tej ziemi Ale ja to będę zawsze powtarzać bo to jest jego duży plus, że nie stosuje tu taryf ulgowej nawet wobec siebie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1136 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Nie w tych czasach. Większość młodych mężczyzn jest skrajnie prawicowa i wcale nie chce żeby innym było lepiej. Nie wiem czy większość, ich na pewno bardziej widać i słychać przez frustrację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1755 Napisano 1 godzinę temu A Libed nie jest zadnym lewakiem tylko libertarianinem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1755 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Nie wiem czy większość, ich na pewno bardziej widać i słychać przez frustrację Według statystyk większość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1136 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: A Libed nie jest zadnym lewakiem tylko libertarianinem. Oczywiście Żabo tylko sobie żartujemy przynajmniej ja, nie uważam go za lewaka tylko pozbawionego refleksji paplę. Jest jak Grześ co szedł przez wieś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 347 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Żaba Monìka napisał: A Libed nie jest zadnym lewakiem tylko libertarianinem. Ja bym powiedziała, że zaburzeńcem (nie mylić z zabużaninem), ale niech ci będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1755 Napisano 1 godzinę temu Jest skrajnym wolnościowcem i wydaje się bardzo przywiązany do swojego sposobu myślenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1755 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: Oczywiście Żabo tylko sobie żartujemy przynajmniej ja, nie uważam go za lewaka tylko pozbawionego refleksji paplę. Jest jak Grześ co szedł przez wieś. Może i Ty żartujesz, ale wiele osób naprawdę tak myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1136 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Jest skrajnym wolnościowcem i wydaje się bardzo przywiązany do swojego sposobu myślenia. Nie jest wolnościowcem, bo uznaje wolność tylko i wyłącznie ludzi myślących tak jak on. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach