Pierwszy milion tak 5 Napisano piątek o 22:42 I czekać aż coś w moim typie samo napisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierwszy milion tak 5 Napisano piątek o 22:51 3 minuty temu, Dark prince napisał: No to sie nie doczekasz Właśnie czasem pisały bo robiłem testy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 253 Napisano piątek o 22:52 6 minut temu, Pierwszy milion tak napisał: I czekać aż coś w moim typie samo napisze Życie ci minie na szukaniu aż do śmierci.. A może jedź do sanatorium i wyrwiesz jakąś babcie wdowę? Zostaniesz jej ogrodnikiem, babcia da jeść, nakarmi rzuci parę groszy na fajki i może jeszcze dom w pakiecie ci zapisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1751 Napisano piątek o 22:55 A co byś napisał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak to pdf 18 Napisano piątek o 22:56 (edytowany) 14 minut temu, Pierwszy milion tak napisał: I czekać aż coś w moim typie samo napisze Nie zapominaj pedoofilu że ty nawet imienia i numeru telefonu nie podasz A bez tego będzie ciężko xD Edytowano piątek o 22:57 przez Leżak to pdf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierwszy milion tak 5 Napisano piątek o 23:00 3 minuty temu, Żaba Monìka napisał: A co byś napisał? Że szukam blondynka 18-40 mam mieszkanie i średnio dużego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak to pdf 18 Napisano piątek o 23:01 Przed chwilą, Dark prince napisał: Znajac lezaka to kibel zapchany zaschniety obssrany ale zawieszka bref dla burżujów za 17,99 zl jest i gra kuźwa gitara W ogole jak ten skurrwiel tyle kupy w kiblu później spuszcza przecież to sie odpływ zapycha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierwszy milion tak 5 Napisano piątek o 23:02 5 minut temu, Leżak to pdf napisał: Nie zapominaj że ty nawet imienia i numeru telefonu nie podasz A bez tego będzie ciężko xD Oczywiście że podam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierwszy milion tak 5 Napisano piątek o 23:03 7 minut temu, Żaba Monìka napisał: A co byś napisał? Zboczona jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak to pdf 18 Napisano piątek o 23:03 Przed chwilą, Dark prince napisał: jest tez wersja ze gòwno w siatce wynosi jak jego ciotka To bardzo prawdopodobne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierwszy milion tak 5 Napisano piątek o 23:13 Mam nawet dobre powodzenie całkiem niezłe sztuki pisały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierwszy milion tak 5 Napisano piątek o 23:14 Raz taka ostra brunette zadbana lecz ze 40 ale miałem w opisie że mam 2 nieruchomości jedna wawa śródmieście druga nad morzem więc nie mogłem kawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak to pdf 18 Napisano piątek o 23:17 Irek Bednarz uwielbiam go Leżak nagrywaj więcej takich filmów to kasę zarobisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak to pdf 18 Napisano piątek o 23:17 3 minuty temu, Pierwszy milion tak napisał: Mam nawet dobre powodzenie całkiem niezłe sztuki pisały 2 minuty temu, Pierwszy milion tak napisał: Raz taka ostra brunette zadbana lecz ze 40 ale miałem w opisie że mam 2 nieruchomości jedna wawa śródmieście druga nad morzem więc nie mogłem kawy A w tej bajce były smoki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierwszy milion tak 5 Napisano piątek o 23:18 To nie ja. Może munek. Ja jestem przystojny byłem w avku ostatnio jak wyglądam. Każdy miał ból dopy że nie moje więc uzaje że jest moc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak to pdf 18 Napisano piątek o 23:19 Przed chwilą, Pierwszy milion tak napisał: To nie ja. Może munek. Ja jestem przystojny byłem w avku ostatnio jak wyglądam. Każdy miał ból dopy że nie moje więc uzaje że jest moc. To był Dutch a nie ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierwszy milion tak 5 Napisano piątek o 23:21 1 minutę temu, Leżak to pdf napisał: To był Dutch a nie ty Ja znowu komplement dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak to pdf 18 Napisano piątek o 23:24 2 minuty temu, Pierwszy milion tak napisał: Ja znowu komplement dzięki To twoje foty https://imgbox.com/I0tTxHlU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierwszy milion tak 5 Napisano piątek o 23:32 Jak bym tak wyglądał to bym nie szukał samicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierwszy milion tak 5 Napisano piątek o 23:32 Szukam bo się marnuje powinienem być pieszczony przez jakom anastazje codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak to pdf 18 Napisano piątek o 23:33 Przed chwilą, Pierwszy milion tak napisał: Jak bym tak wyglądał to bym nie szukał samicy. Przecież nie szukasz bo właśnie przez taki wygląd i tak żadną się nigdy nie spotkasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 445 Napisano sobota o 08:27 Desperacja aż bije. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mаlowanа 5 Napisano sobota o 09:31 10 godzin temu, Pierwszy milion tak napisał: Oczywiście że podam Tak samo jak Anastazji podałeś https://i1.jbzd.com.pl/contents/2025/05/normal/6hD8XsXLq2FKnowu1NnlOy5LX7UIGhVq.jpg 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 253 Napisano sobota o 09:34 Bekowy temat. Podkręciłabym atmosferę ale mam dużo roboty Przystojni mężczyźni raczej 24 godzin tu nie spędzają, jak Leżak i Pravik. Więc pasujecie do siebie chłopy i po co desperacko szukać kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 51 Napisano sobota o 10:10 35 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Przystojni mężczyźni raczej 24 godzin tu nie spędzają, jak Leżak i Pravik. Atrakcyjne kobiety też nie salowa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 445 Napisano sobota o 12:18 nie rozumiem ile można walić głową w mur zamiast uznać, że to nie są osiągalne rzeczy. zacząć żyć tym co się ma tu i teraz, a nie szukać bezcelowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 29 Napisano sobota o 13:02 13 godzin temu, Dark prince napisał: Lezak jest nie do podrobienia o boże ten sufit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach