E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 300 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: a nie, pomyliło mi się -> SADO-MASO Już prędzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 521 Napisano 12 godzin temu 49 minut temu, Kaszalotte napisał: Jaka fote Moona widzieliscie, taka w różowej koszulce? W taksówce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 40 Napisano 12 godzin temu 11 minut temu, *****_*** napisał: to konto klaudii To musiałby byc naprawde chory typ by tyle lat udawac babe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 40 Napisano 12 godzin temu 14 minut temu, przeIot napisał: jak ty libek nie pokazesz to ja to zrobie Wrzucisz w normalnej jakosci? Na ibb kropka co z opcja kasacji po kilku minutach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pure hate 17 Napisano 11 godzin temu 9 minut temu, Dark prince napisał: To musiałby byc naprawde chory typ by tyle lat udawac babe czego się nie zrobi dla nudli synabożego7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 3 Napisano 11 godzin temu 22 minuty temu, Dark prince napisał: Wrzucisz w normalnej jakosci? Na ibb kropka co z opcja kasacji po kilku minutach przelot to podszyw klaudii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pure hate 17 Napisano 11 godzin temu ale najeebane w głowie ma ta kaleka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 40 Napisano 11 godzin temu 16 minut temu, *****_*** napisał: przelot to podszyw klaudii Ok nie zauwazylem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yukon EMS 🚑 5 Napisano 11 godzin temu 21 minut temu, Dark prince napisał: Ok nie zauwazylem Może dlatego, że to twój podszyw dwulicowy wieprzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 40 Napisano 10 godzin temu 25 minut temu, Yukon EMS napisał: Może dlatego, że to twój podszyw dwulicowy wieprzu Seba-lite ty tam nie fikaj leszczyku Można sie bylo spodziewac ze jestes leszczyk mocny tylko w sieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 10 Napisano 10 godzin temu Problem w tym ze ten hejter wyglądał na 17letnieto szczyla a moon ma z. 4 dychy. Chyba ze o kims innym mowa niz o hejterze z wczoraj który wstawił własny awatar do hejtow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 8 Napisano 9 godzin temu 53 minuty temu, dep_sour napisał: Problem w tym ze ten hejter wyglądał na 17letnieto szczyla a moon ma z. 4 dychy. Chyba ze o kims innym mowa niz o hejterze z wczoraj który wstawił własny awatar do hejtow Może tak wygląda 1,7m na liścia i śpi typek coś jak tosziro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 249 Napisano 9 godzin temu listwy? poscierane, obszczane? btw...kiedys robiem remont i wynosze te śmiecie pod śmietnik a tam caly worek lepszej gładzi i 3/4 knaufa. A mialem jechac do casto i kupić. czasem cos sie sfarci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 8 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: listwy? poscierane, obszczane? btw...kiedys robiem remont i wynosze te śmiecie pod śmietnik a tam caly worek lepszej gładzi i 3/4 knaufa. A mialem jechac do casto i kupić. czasem cos sie sfarci Ja mam w salonie pomalowane na czarno jak ścianę i sypialnia ten sam styl, więc i tak bym malowal je ale skoro mogą być jaja robali to nie warto ryzykować chyba Ewentualnie trzeba oblac wrzatkiem tylko już mi się nie chce z tym... Jak sprzedam płytę kupie na cały pokój z katowniki już czarne styl i zero roboty oprócz kleju bo wiertarki nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 8 Napisano 8 godzin temu Po prostu myślałem że to ... z 350zl jak bym wiedział ze nawet dycha za 2,5mb to bym nie wnosil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 8 Napisano 8 godzin temu Farba czarna pędzel to 30 to już jest 7,5mb może czarnej? I mniej wysiłku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach