JuIka2002 4 Napisano 7 godzin temu Błagam Aniołku bądź z nami chociaż na chwilę, tam bardzo chcę Cię zobaczyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 22 Napisano 6 godzin temu chyba rok temu niemożliwe żebym dwa lata tu siedział xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JuIka2002 4 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, hrabia Pomme de terre napisał: chyba rok temu niemożliwe żebym dwa lata tu siedział xd Bennie ty tu siedzisz z 6 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 22 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, JuIka2002 napisał: Bennie ty tu siedzisz z 6 lat może ustalcie w końcu z libedem kim jestem xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 240 Napisano 6 godzin temu Nimfe wyhejtował szczerbaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 240 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, hrabia Pomme de terre napisał: może ustalcie w końcu z libedem kim jestem xd Jesteś ziemniak i uważaj na Pravika, bo jego popisowe danie to gotowane kartofle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JuIka2002 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Nimfe wyhejtował szczerbaty. DLACZEGO KŁAMIESZ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 240 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, JuIka2002 napisał: DLACZEGO KŁAMIESZ? A ty dlaczego masz kobiecy nick? Masz do niej nr telefonu, więc w czym problem? Już cie oświęcę-Nawet cię nie stać zadzwonić, przeprosić ją i innych za te wszystkie świństwa i podłości co robiłeś Nimfie i innym. Jesteś złym człowiekiem. Bardzo złym. Wrzucałeś jej zdjęcia na Wykopie i szkoda słów i śliny na ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JuIka2002 4 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: A ty dlaczego masz kobiecy nick? Masz do niej nr telefonu, więc w czym problem? Już cie oświęcę-Nawet cię nie stać zadzwonić, przeprosić ją i innych za te wszystkie świństwa i podłości co robiłeś Nimfie i innym. Jesteś złym człowiekiem. Bardzo złym. Wrzucałeś jej zdjęcia na Wykopie i szkoda słów i śliny na ciebie. BO UDAWAŁEM BABE. ALE TO NIE JA TYLKO FRANEK ROBIŁ ON TAM SIE CIAGLE PODE MNIE PODSZYWA TUTAJ JEGO KOLEJNE KONTO https://wykop.pl/ludzie/julian-...inski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pure hate 17 Napisano 6 godzin temu ja sie cieszę ze umarła już nie męczy się sama ze sobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 8 Napisano 6 godzin temu Ja bym jej dał ssac jajka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pure hate 17 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Odleżyna tak napisał: Ja bym jej dał ssac jajka ty pedzie będziesz inne rzeczy ssał niż jaja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mmm 7 Napisano 5 minut temu Nie wroci, to Kara za Katiusze co jej nagadales na mnie, I nimfie gdy pisala ze na moje forum wpadnie I ogolnie za to ze jestes podla szczerbata I dwulicowa menda, bedziesz tesknic za nimfa do konca zycia, dobrze ci tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mmm 7 Napisano 2 minuty temu Placz dalej, lubie patrzec jak blagasz I tesknisz, a nimfa tu nigdy nie wejdzie I szcza na ciebie glabie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach