Odleżyna tak 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, JuIka2002 napisał: I oby tak zrobiła Możesz sobie pomarzyć zazdrosniku a mi? Obojętne jest najwyższej się sprzeda i rozliczymy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, JuIka2002 napisał: Przed jaką rodzinom jak z waszych Adamsów tylko ciotka żyje Szwagra i znajomymi na stypie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JuIka2002 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Odleżyna tak napisał: Możesz sobie pomarzyć zazdrosniku a mi? Obojętne jest najwyższej się sprzeda i rozliczymy. A ty ladujesz pod mostem na podlaskiej ulicy Więc to więzienie za peedofilie to nawet dobre rozwiązanie dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, JuIka2002 napisał: A ty ladujesz pod mostem na podlaskiej ulicy Więc to więzienie za peedofilie to nawet dobre rozwiązanie dla ciebie Ja dostaje 75% z 750tys i sobie kupuje dwa w Gliwicach to nawet kumate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 8 Napisano 4 godziny temu Nie chce zmienić miasta na słabsze ale jak będzie krucho to mnie życie zmusi może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JuIka2002 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Odleżyna tak napisał: Ja dostaje 75% z 750tys i sobie kupuje dwa w Gliwicach to nawet kumate Problem w tym że nie 750 tylko 150. Kiedyś ci dawałem ogłoszenie ile kosztuje taka melina jak twoja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JuIka2002 4 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Odleżyna tak napisał: Nie chce zmienić miasta na słabsze ale jak będzie krucho to mnie życie zmusi może Słabiej już się chyba nie da niż powiatowe na Podlasiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 8 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, JuIka2002 napisał: Problem w tym że nie 750 tylko 150. Kiedyś ci dawałem ogłoszenie ile kosztuje taka melina jak twoja Ja też ci dawałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 8 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, JuIka2002 napisał: Słabiej już się chyba nie da niż powiatowe na Podlasiu Nigdy tam nie byłem jestem z mazowieckiego od zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JuIka2002 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Odleżyna tak napisał: Nigdy tam nie byłem jestem z mazowieckiego od zawsze. To pewnie Radom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, JuIka2002 napisał: To pewnie Radom Wawa śródmieście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JuIka2002 4 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Odleżyna tak napisał: Wawa śródmieście FAJNIE TYLKO SZKODA ŻE NAWET NIE ODPOWIEDZIAŁEŚ JAK DALEKO MASZ DO PAŁACU KULTURY JAK CIĘ JEŻ ZAPYTAŁ.TY NIE MASZ POJĘCIA GDZIE TEN PAŁAC KULTURY JEST, BO W ŻYCIU W WARSZAWA NIE BYŁEŚ Edytowano 3 godziny temu przez JuIka2002 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach