Mgła 192 Napisano 12 godzin temu Zaliczony pierwszy kontakt od dawna, choć nie wierzyłam że się odezwiesz bo nie możesz. Prawda, też ja byłam za tym aby nie, bo ten kij ma 2 końce, nie chcę być blisko tego w czym siedzisz(że tak to ujmę), wiesz o co biega. Ale czasem chce się pogadać chociaż różnie to z nami było. Trwasz, wiesz najwięcej, to jest gdzie się zwrocić gdy wszystko zawodzi i sie z tego powinnam cieszyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 192 Napisano 12 godzin temu Jak widzisz nie zdało egzaminu gadanie na publiku, spływa po mnie większość co piszą, chciałeś żeby była afera, chyba żadna tak nie wpłynie jak byś chciał, ale i bez takich zagrywek lada chwila koniec mojej kariery tutaj. Nie musisz też mi robić koło doopy. Obserwujesz to odliczaj. Jak będziesz mógł to ślij mi coś aby wytrwać w tym co radzisz, tak dla motywacji. I standardowo rozpoznawczy: . Połamany kwiecie od drugiego takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 9 Napisano 12 godzin temu Iskra jak ci pomóc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 9 Napisano 12 godzin temu 12 minut temu, Mgła napisał: standardowo rozpoznawczy: . Połamany kwiecie od drugiego takiego Znasz historie bankowości? Kiedyś łamano patyku na dowód obligacji skarbowych chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 9 Napisano 12 godzin temu Mówiłaś że ja tylko komputer ciekawe czy byś była w stanie żyć związku bez internetu znajomych i typów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 9 Napisano 12 godzin temu 18 minut temu, Mgła napisał: Jak widzisz nie zdało egzaminu gadanie na publiku, spływa po mnie większość co piszą, chciałeś żeby była afera, chyba żadna tak nie wpłynie jak byś chciał, ale i bez takich zagrywek lada chwila koniec mojej kariery tutaj. Nie musisz też mi robić koło doopy. Obserwujesz to odliczaj. Jak będziesz mógł to ślij mi coś aby wytrwać w tym co radzisz, tak dla motywacji. I standardowo rozpoznawczy: . Połamany kwiecie od drugiego takiego. Lubisz dostawać nudesy? 21 minut temu, Mgła napisał: Zaliczony pierwszy kontakt od dawna, choć nie wierzyłam że się odezwiesz bo nie możesz. Prawda, też ja byłam za tym aby nie, bo ten kij ma 2 końce, nie chcę być blisko tego w czym siedzisz(że tak to ujmę), wiesz o co biega. Ale czasem chce się pogadać chociaż różnie to z nami było. Trwasz, wiesz najwięcej, to jest gdzie się zwrocić gdy wszystko zawodzi i sie z tego powinnam cieszyć. To pasuje do malowany do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 9 Napisano 12 godzin temu A jak bym się na ciebie zdecydował umiała byś wyłączyć internety? Ja już nie pamiętam życia bez problemów afer forum dyskusyjne. Było by takie spokojne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 9 Napisano 12 godzin temu Pewnego dnia mo odejdę nawet się nie pozegnam mam dość tego miejsca hejterow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 9 Napisano 12 godzin temu Każdy za kimś wyje i po co oni na nas nie zaslugujom gdyby mieć szacunek dla siebie i nigdy więcej wycia jedynie osoby podobne charakter którym zależy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 9 Napisano 11 godzin temu 48 minut temu, Mgła napisał: Jak będziesz mógł to ślij mi coś aby wytrwać w tym co radzisz, tak dla motywacji. Też czekam na nudesy przemek dostał malowany dostał było by super dostać też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 9 Napisano 11 godzin temu Chcesz kontakt poza forum dyskusyjne bo chyba odchodze mam dość tego miejsca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 192 Napisano 11 godzin temu Ja autentycznie muszę odejść. Jeszcze poczekam do wyników wyborów zobaczę co tu będą o tym gadać i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 9 Napisano 11 godzin temu Ale bym chciał reala bez neta ciekawe jak by było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 9 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Ja autentycznie muszę odejść. Jeszcze poczekam do wyników wyborów zobaczę co tu będą o tym gadać i tyle. Ja też. Ale co z marnotrawstwo życie czy ktoś chce ciebie wywalić na publik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 9 Napisano 11 godzin temu Jutro już nie wejdę chyba tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 192 Napisano 11 godzin temu Znajomy mi radzi od dawna. Pogadane było za kulisami i umowa że mam spróbować. Miałam już w maju dać sobie spokój, stara umowa z zeszłego roku ale nie wyszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 9 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Znajomy mi radzi od dawna. Pogadane było za kulisami i umowa że mam spróbować. Miałam już w maju dać sobie spokój, stara umowa z zeszłego roku ale nie wyszło. Ten zjèb malowany? Tak myślałem że zapału i tak nie wystarczy do spotkania. Jak mi się teraz chce sex taka godzina xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 192 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Odleżyna tak napisał: Ale bym chciał reala bez neta ciekawe jak by było Jestem w sieci stosunkowo of niedawna. Tzn używałam do oglądania filmów czy jakieś info wygooglować, ale społecznościowe media czy forum to nie. Wtedy było lepiej, ale najlepiej to nie mieć w ogole neta albo do minimum jak zdaje się Atgen. O to chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 9 Napisano 11 godzin temu Szkoda chyba bo wydajesz się wrazliwa czy coś takiego jak ja. Może cie znajdę i podrzucę maila nvm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 192 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Odleżyna tak napisał: Ten zjèb malowany? Tak myślałem że zapału i tak nie wystarczy do spotkania. Jak mi się teraz chce sex taka godzina xd Nie, ktoś kto tu wchodzi tylko poczytać bo go nie jara z ludźmi pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 9 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Jestem w sieci stosunkowo of niedawna. Tzn używałam do oglądania filmów czy jakieś info wygooglować, ale społecznościowe media czy forum to nie. Wtedy było lepiej, ale najlepiej to nie mieć w ogole neta albo do minimum jak zdaje się Atgen. O to chodzi? Ja bym chciał żyć zyciem realnym związku spokojem bez hejterow chwalenia się zazdrości informacje psujacych humor zauważ że oni ciągle nie mówią o fajnych rzeczy tylko że kogos tir potracil np Ale to może moja fantasy żyć miłością oboje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 192 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Odleżyna tak napisał: Szkoda chyba bo wydajesz się wrazliwa czy coś takiego jak ja. Może cie znajdę i podrzucę maila nvm. Jak coś to na priv wrzuć ale ja tylko znajomych mam, nie szukam nikogo, ledwo sama żyję, a skąd z kimś, nie mam teraz sił na to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 9 Napisano 11 godzin temu Net jest dobry żeby coś kupić sprzedać film pobrać gre ale to wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 192 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Odleżyna tak napisał: Ja bym chciał żyć zyciem realnym związku spokojem bez hejterow chwalenia się zazdrości informacje psujacych humor zauważ że oni ciągle nie mówią o fajnych rzeczy tylko że kogos tir potracil np Ale to może moja fantasy żyć miłością oboje Aha o to chodzi. Sądzę że się nie odkleisz od neta, skoro nie pracujesz a to by odciągło uwagę. A czemu fantazje? Zobacz jakie dziadki w sanatorium kogoś poznają, albo Chłopaki do wzięcia, ciotka mam 60 lat i ślub brała niedawno. Każdy może kogoś mieć tylko trzeba próbować do skutku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 9 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Jak coś to na priv wrzuć ale ja tylko znajomych mam, nie szukam nikogo, ledwo sama żyję, a skąd z kimś, nie mam teraz sił na to. To mamy tak samo myślisz że bym meczyl? Jestem wyrozumiały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 192 Napisano 11 godzin temu No i znam laskę kaleka na wózku ciało zniekształcone i ma kolejnego chłopaka już rok czy 2 razem. Każdy kogoś może miec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 192 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Odleżyna tak napisał: To mamy tak samo myślisz że bym meczyl? Jestem wyrozumiały Nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 9 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Aha o to chodzi. Sądzę że się nie odkleisz od neta, skoro nie pracujesz a to by odciągło uwagę. A czemu fantazje? Zobacz jakie dziadki w sanatorium kogoś poznają, albo Chłopaki do wzięcia, ciotka mam 60 lat i ślub brała niedawno. Każdy może kogoś mieć tylko trzeba próbować do skutku. Ja sądzę że się szybko odkleje i będę używał tylko do misji rzeczywistości i pracy allegro giełdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 9 Napisano 11 godzin temu Może zostanie tiktoka 1h codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 9 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: No i znam laskę kaleka na wózku ciało zniekształcone i ma kolejnego chłopaka już rok czy 2 razem. Każdy kogoś może miec. Każda bo na punie amator się znajdzie typ musi być bogaty albo może się wyhustac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach