Fafo 6 Napisano 10 godzin temu Patrz uważnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 6 Napisano 10 godzin temu Naprawdę chce tego ale nic nie mogę wiesz to idź szukaj a mnie słuchaj tylko w tym co wolno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 216 Napisano 10 godzin temu Boję się że to nigdy nie nastąpi. Że to było i pominęłam to, na własne życzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 6 Napisano 10 godzin temu Nie myśl a działaj. Zastanawiam się czy wystarczy co przyjdzie jak znam ciebie ciężko będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 216 Napisano 10 godzin temu Tak ludzie są inni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 216 Napisano 9 godzin temu Dobry lek na migrenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 6 Napisano 9 godzin temu Łapiesz i o to chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 216 Napisano 9 godzin temu Nie mogę dłużej z tą migreną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 216 Napisano 9 godzin temu Siedzi mi to gufno w głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 216 Napisano 9 godzin temu Nigdy więcej takich gufien a zpadających w pamięć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 6 Napisano 9 godzin temu Mam coś weselszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 216 Napisano 9 godzin temu Obędzie się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 6 Napisano 9 godzin temu Nie idź w tym kierunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 6 Napisano 9 godzin temu To ta od tego luja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 216 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Tak. Niektóre piosenki już inaczej kojarzyć się nie będą. Wrzucam bo myślę sobie, ile człowiek musi przejść żeby być w jakimś punkcie. Już odpuściłam tamto, nie mam żalu, sama też brałam w tym udział. Winię się bo nic ku lepszemu nie zrobiłam. Ostatecznie to było po coś, otrzezwiło mnie z przyjemnego byle czego, ale to co potem przyszło (nie mówię o czasie), tamto drugie lepiej byłoby nigdy nie doświadczyć, niż żeby tak się stało ostatecznie, nie dość że ja to jeszcze zamiast zrobić coś dobrego to wręcz przeciwnie, nie daruję sobie tego nigdy. Gdyby nie to otrzezwienie, nie chciałabym nigdy wejść w to drugie, nawet nie przez wzgląd na siebie. Edytowano 9 godzin temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 6 Napisano 9 godzin temu Jeszcze brakuje żeby go żałować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 216 Napisano 9 godzin temu To też fakt, i beze mnie też by tak było. Jednak ciekawe co tam słychać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 8 godzin temu 54 minuty temu, Mgła napisał: Dobry lek na migrenę. Unikanie konserwantów pomaga myślę że się zbiera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 6 Napisano 8 godzin temu Szukasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach