Odleżyna tak 8 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Nie wiem. Trochę punie macal z nudów od tego się nie umiera chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 192 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Odleżyna tak napisał: Ja sądzę że się szybko odkleje i będę używał tylko do misji rzeczywistości i pracy allegro giełdzie Muszę iść siać bo tylko przysnęłam a wczoraj noc zerwana też była. Bujam się jak po alko. Wczoraj w nocy puls mi spadł i kołatanie, się wystraszyłam ale myślę ważne że po spowiedzi, jakby co że umieram. Czuję się jak wrak dłuższy czas już, muszę zadbać o siebie, potem reszta jak facet itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 8 Napisano 6 godzin temu Tez byś mogła za worek łapać Może rzuce jakiś mail serio mam dość tego miejsca całkiem elka to byl ostatni bastion Za jez mam latac nie chce mi się znowu rozczarowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 192 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Odleżyna tak napisał: Każda bo na punie amator się znajdzie typ musi być bogaty albo może się wyhustac No jakoś chłopaki do wzięcia albo emeryci bogaci nie są. Trzeba trafić swój na swego mniej więcej. Wiadomo że modelka chce kasy, albo jakaś 20ka czy bizneswoman. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 8 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Muszę iść siać bo tylko przysnęłam a wczoraj noc zerwana też była. Bujam się jak po alko. Wczoraj w nocy puls mi spadł i kołatanie, się wystraszyłam ale myślę ważne że po spowiedzi, jakby co że umieram. Czuję się jak wrak dłuższy czas już, muszę zadbać o siebie, potem reszta jak facet itd To mamy tak samo chociaż ja jeszcze lepiej się trzymam może dlatego że 37 nie 40 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 192 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Odleżyna tak napisał: Tez byś mogła za worek łapać Może rzuce jakiś mail serio mam dość tego miejsca całkiem elka to byl ostatni bastion Za jez mam latac nie chce mi się znowu rozczarowanie Ele ciężko zastąpić jak się nie ma tego charakteru, że luz, wesołość stale itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 8 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: No jakoś chłopaki do wzięcia albo emeryci bogaci nie są. Trzeba trafić swój na swego mniej więcej. Wiadomo że modelka chce kasy, albo jakaś 20ka czy bizneswoman. Ja wczoraj zjadłem hamburgery bo tylko to miałem to uczucie jakbym miał dostać udaru we łbie więcej miałem nie kupować tego mięsa coś mnie podkusilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 192 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Odleżyna tak napisał: Ja wczoraj zjadłem hamburgery bo tylko to miałem to uczucie jakbym miał dostać udaru we łbie więcej miałem nie kupować tego mięsa coś mnie podkusilo Nie wiem czemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 8 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Ele ciężko zastąpić jak się nie ma tego charakteru, że luz, wesołość stale itd Za bardzo ją cenisz ona jest nudna i zsklamana ty możesz być naprawdę wrazliwa we wnętrzu Mi się już z harpiem kojarzy byle bolec ją drapal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 192 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Odleżyna tak napisał: Za bardzo ją cenisz ona jest nudna i zsklamana ty możesz być naprawdę wrazliwa we wnętrzu Mi się już z harpiem kojarzy byle bolec ją drapal Myślę że jestem nudna. Wrażliwa jestem akurat. Są tacy co mnie by nazwali harpią bo mam swoje zdanie i wady. Ale w realu tego tak nie ma, jak ten net mnie tak rozkręca w najgorszym, tak mi się wydaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 8 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Nie wiem czemu. Ja ci nie każe wiedzieć też wrak się czuje jakby tylko mniej za bardzo się przyjmujesz można leżeć mnie tulic nie trzeba skakac i rozweselac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 8 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Myślę że jestem nudna. Wrażliwa jestem akurat. Są tacy co mnie by nazwali harpią bo mam swoje zdanie i wady. Ale w realu tego tak nie ma, jak ten net mnie tak rozkręca w najgorszym, tak mi się wydaje. No to ona jest beznnudna czasem były monologi zdawkowa ty masz chęci stukac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 8 Napisano 6 godzin temu W klawisze ci zależy bardziej niż jej na czymkolwiek tylko by miała pukanie mam wrażenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 192 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Odleżyna tak napisał: Ja ci nie każe wiedzieć też wrak się czuje jakby tylko mniej za bardzo się przyjmujesz można leżeć mnie tulic nie trzeba skakac i rozweselac Co mam Ci powiedzieć? Brzmi dobrze, ale to wiesz, real to inna bajka. Widziałam fote para kafetetian w aucie i co z tego wyszło? Nic. W necie, a w realu to jest inaczej. Wszystko, każdego trzeba stwierdzić w realu i lepiej się na nic nie nastawić na przód żeby się nie rozczarować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 8 Napisano 6 godzin temu Zresztą zobaczysz sama ona pewnie małolat dziecko zostawi i będzie płacić alimenty bo jej się nie chce nic oprócz penetracji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 192 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Odleżyna tak napisał: W klawisze ci zależy bardziej niż jej na czymkolwiek tylko by miała pukanie mam wrażenie A może to nimfomnka? Yyy he he tak tylko gadam ale kto wie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 192 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Odleżyna tak napisał: Zresztą zobaczysz sama ona pewnie małolat dziecko zostawi i będzie płacić alimenty bo jej się nie chce nic oprócz penetracji Zobaczymy. Dobra, ja idę spać jutro wstaje wcale nie późno. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 8 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Mgła napisał: Co mam Ci powiedzieć? Brzmi dobrze, ale to wiesz, real to inna bajka. Widziałam fote para kafetetian w aucie i co z tego wyszło? Nic. W necie, a w realu to jest inaczej. Wszystko, każdego trzeba stwierdzić w realu i lepiej się na nic nie nastawić na przód żeby się nie rozczarować. Jeśli mewe i anastazje to wiem dlaczego nie wyszło ale nie wiem czy mówić to akurat dość niebezpieczne dla anastazji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 8 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Mgła napisał: Zobaczymy. Dobra, ja idę spać jutro wstaje wcale nie późno. Dobranoc. To jest zupełnie inna osoba niż mi sptzrdawala siebie przez 5 lat dema. Z tamtom elkom miałem chęci do ratowania w opałach ta jest nie warta sliny. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 8 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Mgła napisał: A może to nimfomnka? Yyy he he tak tylko gadam ale kto wie.. Średnio też tam poziom fantasy kończy się na obroży sooka za 15 zl 21 minut temu, Mgła napisał: Myślę że jestem nudna. Wystarczy się zająć typem gdy ma ochotę to nie będziesz nudna. Puste jaja i wszystko jest ok nie szukam adhd bo mnie by wykończyla. Radosne są fajne anastazje ale może być wrazliwa i ciepla gdy trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 301 Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, Odleżyna tak napisał: Zresztą zobaczysz sama ona pewnie małolat dziecko zostawi i będzie płacić alimenty bo jej się nie chce nic oprócz penetracji O sobie chyba piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach