Malowany 202 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: jak zwykle wszyscy wiedza lepiej niż ja czy i co mnie swędzi no i jeszcze dlaczego Umyć zęby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 527 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Umyć zęby? nie musisz, nic z tego nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 303 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: jak zwykle wszyscy wiedza lepiej niż ja czy i co mnie swędzi no i jeszcze dlaczego Pamiętasz temat śniadanie modliszek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mаlowanа 5 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: jak zwykle wszyscy wiedza lepiej niż ja czy i co mnie swędzi no i jeszcze dlaczego Za dużo ci się swojego czasu napisało i raczej każdy podobne wnioski z tego wyciągnął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 202 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: nie musisz, nic z tego nie bedzie Ja mam czas. Poczekam. Zmień ten babciny avatar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 527 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Pamiętasz temat śniadanie modliszek? haha, pamietam oburzenie Miecza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 527 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Mаlowanа napisał: Za dużo ci się swojego czasu napisało i raczej każdy podobne wnioski z tego wyciągnął. ja sto razy pisalam czym jezdze i za ile a ty dalej jak kula wplot. Tu można drukowanymi literami napisać, a i tak przeinacza wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 303 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: haha, pamietam oburzenie Miecza Na co on się wtedy oburzył bo nie pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 527 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ja mam czas. Poczekam. Zmień ten babciny avatar. ok, zmienie. Za pół roku mniej wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 527 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Na co on się wtedy oburzył bo nie pamiętam że go pozamiatałyśmy z samego rana, z 24h sie nie potem nie pojawił, fajne czasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mаlowanа 5 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: ja sto razy pisalam czym jezdze i za ile a ty dalej jak kula wplot. Tu można drukowanymi literami napisać, a i tak przeinacza wszystko Zwęszyłaś hajs (BMW za 200k) i popuściłaś szpary właścicielowi, który jeszcze bardziej ci się nie podoba dzisiaj niż wtedy, kiedy go poznałaś pod hurtownią marchwii. Za to sebki z siłowni, pycha, ale jakoś na ciebie nie leciały. Tak było? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 10 Napisano 10 godzin temu 10 minut temu, Qwerty88 napisał: że co??? po prostu za spokojnie było, musiałam wrzucić race To jest zawsze zabawne jak ty rzucając ‚race’ sama obrywasz ze trzema Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 527 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Mаlowanа napisał: Zwęszyłaś hajs (BMW za 200k) i popuściłaś szpary właścicielowi, który jeszcze bardziej ci się nie podoba dzisiaj niż wtedy, kiedy go poznałaś pod hurtownią marchwii. Za to sebki z siłowni, pycha, ale jakoś na ciebie nie leciały. Tak było? tak, wypisz-wymaluj, historia mojego życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 303 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: że go pozamiatałyśmy z samego rana, z 24h sie nie potem nie pojawił, fajne czasy No tak i dlatego nas nazwał modliszkami. ano fajne fajne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mаlowanа 5 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, dep_sour napisał: To jest zawsze zabawne jak ty rzucając ‚race’ sama obrywasz ze trzema Na twoim miejscu bym tak nie zacieszał, bo libed ciągnie twoją reputacje na dno xD @wakanka1 libed myśli, że to piosenka o miłości, zaczął się uczyć rosyjskiego ostatnio xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syntezator mowy - karol 1 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Mаlowanа napisał: Na twoim miejscu bym tak nie zacieszał, bo libed ciągnie twoją reputacje na dno xD martw sie lepiej o swoja reputacje bo co chlopów juz na tinderze wyrwałes to tylko kwestia czasu az trafi sie znajomy gej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 10 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Mаlowanа napisał: Na twoim miejscu bym tak nie zacieszał, bo libed ciągnie twoją reputacje na dno xD @wakanka1 libed myśli, że to piosenka o miłości, zaczął się uczyć rosyjskiego ostatnio xD A tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mаlowanа 5 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, syntezator mowy - karol napisał: martw sie lepiej o swoja reputacje bo co chlopów juz na tinderze wyrwałes to tylko kwestia czasu az trafi sie znajomy gej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 251 Napisano 9 godzin temu 19 minut temu, Qwerty88 napisał: tak, wypisz-wymaluj, historia mojego życia goldiggerka heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 9 godzin temu 51 minut temu, Malowany napisał: Jak ja bzykalem, to ty jeszcze na nocnik siadałeś Jak ty pierwszy raz punie zobaczyles jak elka pokazala bo musiales się pochwalić jak 5 latek lego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach