Malowany 202 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Mаlowanа napisał: Spotkaj się z tą Elką, co ci szkodzi. Elka mnie wrobi w bombelka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mаlowanа 5 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Zajęty jestem Możecie razem flakona obrócić, ona nie wielbłąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 303 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Mаlowanа napisał: Spotkaj się z tą Elką, co ci szkodzi. A tobie mun co się stało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 202 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Mаlowanа napisał: Możecie razem flakona obrócić, ona nie wielbłąd Jak postawi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 303 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Elka mnie wrobi w bombelka. Acha. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mаlowanа 5 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: A tobie mun co się stało? Śmiesznie się miota piwniczak z Podlasia zarzucając każdemu prawictwo, w tym i mnie, i razem z malowanym najbardziej byście go zgasili. Bo go najbardziej bolisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 202 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: czekamy teraz na potwierdzenie tych odważnych słów Potwierdzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1130 Napisano 17 godzin temu 23 minuty temu, kris888 napisał: generalnie jestem za podniesieniem wieku emerytalnego, ale tylko tym osobom co teraz wchodzą na rynek pracy, tym którzy są już na nim - nie podwyższać. i zrównać wiek emerytalny. Jestem już pogodzona z tym, że nie przejdę na emeryturę w wieku 60 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 527 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Potwierdzam przez drugą strone, głąbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 202 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Mаlowanа napisał: Śmiesznie się miota piwniczak z Podlasia zarzucając każdemu prawictwo, w tym i mnie, i razem z malowanym najbardziej byście go zgasili. Bo go najbardziej bolisz Wspólna fotka z elcia, ale by wpadł w szał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 202 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: przez drugą strone, głąbie Przez nocnik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 202 Napisano 17 godzin temu Głąbie? Co to za słownictwo droga damo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 527 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Przez nocnik? tak, nocnik leżaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 303 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Mаlowanа napisał: Śmiesznie się miota piwniczak z Podlasia zarzucając każdemu prawictwo, w tym i mnie, i razem z malowanym najbardziej byście go zgasili. Bo go najbardziej bolisz Wyszedł by z siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 202 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: tak, nocnik leżaka Swędzi cię coś? Nie tędy droga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 527 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Głąbie? Co to za słownictwo droga damo sam sie prosisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 527 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Swędzi cię coś? Nie tędy droga. bynajmniej, od daaawna nic mnie nie swędzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 202 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: sam sie prosisz Obraziłem cię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 202 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: bynajmniej, od daaawna nic mnie nie swędzi Powiedzmy, że wierzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 527 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Obraziłem cię? że co??? po prostu za spokojnie było, musiałam wrzucić race Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mаlowanа 5 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: bynajmniej, od daaawna nic mnie nie swędzi Swędzi, ale zanim wrócisz do domu i zobaczysz Janusza. Warto było dla podłego BMW za 200k? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 202 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: że co??? po prostu za spokojnie było, musiałam wrzucić race Nie rozumiesz pytania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 202 Napisano 17 godzin temu Wsadź sobię tę racę wiesz gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 527 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Mаlowanа napisał: Swędzi, ale zanim wrócisz do domu i zobaczysz Janusza. Warto było dla podłego BMW za 200k? jak zwykle wszyscy wiedza lepiej niż ja czy i co mnie swędzi no i jeszcze dlaczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 202 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: jak zwykle wszyscy wiedza lepiej niż ja czy i co mnie swędzi no i jeszcze dlaczego Umyć zęby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 527 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Umyć zęby? nie musisz, nic z tego nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 303 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: jak zwykle wszyscy wiedza lepiej niż ja czy i co mnie swędzi no i jeszcze dlaczego Pamiętasz temat śniadanie modliszek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mаlowanа 5 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: jak zwykle wszyscy wiedza lepiej niż ja czy i co mnie swędzi no i jeszcze dlaczego Za dużo ci się swojego czasu napisało i raczej każdy podobne wnioski z tego wyciągnął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 202 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: nie musisz, nic z tego nie bedzie Ja mam czas. Poczekam. Zmień ten babciny avatar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 527 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Pamiętasz temat śniadanie modliszek? haha, pamietam oburzenie Miecza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach