Odleżyna tak 14 Napisano 7 godzin temu Nawet nie wiem czy jestem w stanie 2h 4 czy 8 masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 443 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Odleżyna tak napisał: Nawet nie wiem czy jestem w stanie 2h 4 czy 8 masakra a jeszcze opłacaj składki emerytalne, rentowe, wypadkowe i zdrowotne 2h się nie opłaca 4 lub 8 lepiej. heblować 4h umiesz to i popracujesz 4h też Edytowano 7 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, kris888 napisał: a jeszcze opłacaj składki emerytalne, rentowe, wypadkowe i zdrowotne 2h się nie opłaca 4 lub 8 lepiej. heblować 4h umiesz to i popracujesz 4h też Czemu niby 2h się nie opłaca? W 2h mozesz wartości wyrobić i 2000 dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 7 godzin temu Zależy co akurat wystawiasz wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 443 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Odleżyna tak napisał: Czemu niby 2h się nie opłaca? W 2h mozesz wartości wyrobić i 2000 dziennie bo w tym trybie mi na rachunki nie starczy. przynajmniej pół etatu musi być. Edytowano 7 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 443 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Odleżyna tak napisał: Zależy co akurat wystawiasz wiadomo ja się na sprzedawcę nie nadaję, w ogóle obsługa klienta to nie moja bajka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: bo w tym trybie mi na rachunki nie starczy. przynajmniej pół etatu musi być. Bzdura wszystko zależy co robisz przecież mówię z samym sobą jakiś biznes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 7 godzin temu Mnie to trochę przeraza 2h codziennie np 13-15 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 443 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Odleżyna tak napisał: Mnie to trochę przeraza 2h codziennie np 13-15 a pomyśl jakbyś 4h, 8h lub więcej pracował dziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: a pomyśl jakbyś 4h, 8h lub więcej pracował dziennie. To mam poniedziałek piątek do kosza nic nie zrobię w mieszkaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 443 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Odleżyna tak napisał: To mam poniedziałek piątek do kosza nic nie zrobię w mieszkaniu tobie to pół etatu by najlepiej pasowało jako że jesteś singlem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: tobie to pół etatu by najlepiej pasowało jako że jesteś singlem. Po remoncie mieszkania gdy już skonczylem minimalizm i mam liste i puste szafki ulozone rzeczy od linijki może być Ale teraz gdy jeszcze tyle pracy w domu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 7 godzin temu Ludzie idą na wynajem tam jest extrime minimalizm wszystko puste to mogą i 8h robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 7 godzin temu Ja mam 37lat matki chomika do odgracenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 443 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Odleżyna tak napisał: To mam poniedziałek piątek do kosza nic nie zrobię w mieszkaniu mój kolega pracuje 8h dziennie też, a wszystkie mieszkaniowe sprawy robi w soboty. jedynie niedziela jest dniem odpoczynku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 443 Napisano 7 godzin temu dobrej nocki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 6 godzin temu 22 minuty temu, kris888 napisał: mój kolega pracuje 8h dziennie też, a wszystkie mieszkaniowe sprawy robi w soboty. jedynie niedziela jest dniem odpoczynku. To by mi zajal remont dekadę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 77 Napisano 6 godzin temu Po robocie można też coś porobić w domu i przy domu. Ja nie czaje być w sile wieku i na nic nie masz siły, to co dalej będzie i kto się tobą zaopiekuje. Gdzie tak zdrowie zniszczyłeś, albo masz więcej lat niż podajesz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 77 Napisano 6 godzin temu A remont przecież to mała klitka jest jak kojec dla psa , a tyle czasu ci z tym schodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 104 Napisano 6 godzin temu To też żaden powazny remont tylko odmalowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 320 Napisano 6 godzin temu 24 minuty temu, Nie otwieraj oczu napisał: Po robocie można też coś porobić w domu i przy domu. Ja nie czaje być w sile wieku i na nic nie masz siły, to co dalej będzie i kto się tobą zaopiekuje. Gdzie tak zdrowie zniszczyłeś, albo masz więcej lat niż podajesz. Bo to jest tak im dłużej się nic nie robi tym coraz bardziej się jest zmęczonym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 246 Napisano 6 godzin temu Leżak zacznij pić, skoro nie chce ci się pracować. Może dostaniesz w końcu rentę alkoholową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 77 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Bo to jest tak im dłużej się nic nie robi tym coraz bardziej się jest zmęczonym. Takie zmęczenie to raczej z powodu jakichś problemów ze zdrowiem, albo starczego wieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 320 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Nie otwieraj oczu napisał: Takie zmęczenie to raczej z powodu jakichś problemów ze zdrowiem, albo starczego wieku. Nie no serio tak jest bo widzę na dwóch takich. Im mniej robią tym mniej się chce. Mówią że zrobią coś ale to już nie dziś i tak wyjście do sklepu zajmuje im 3 dni Edytowano 5 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 77 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Nie no serio tak jest bo widzę na dwóch takich. Im mniej robią tym mniej się chce. Mówią że zrobią coś ale to już nie dziś i tak wyjście do sklepu zajmuje im 3 dni Musi być jakiś powód zdrowotny takiego zachowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 320 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Nie otwieraj oczu napisał: Musi być jakiś powód zdrowotny takiego zachowania. Tak jest: leń do potęgi ósmej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 5 godzin temu 43 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: To też żaden powazny remont tylko odmalowanie. Gdzie tam gruntowny tylko bez podłóg i elektryki i wyrywania futryn desek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 5 godzin temu No i kibla też nie będę kuc kuchenne może rozwale i nowe nvm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Nie otwieraj oczu napisał: A remont przecież to mała klitka jest jak kojec dla psa , a tyle czasu ci z tym schodzi. Oj dużo jeszcze mam roboty ja tu robię wszystko łącznie z kupowaniem mebli tekstyli dodatków i rtv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 5 godzin temu 21 minut temu, Onaaaa napisał: Tak jest: leń do potęgi ósmej Nie ja leń nie jestem jak mam iść to 5minut i wychodzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach