Odleżyna tak 14 Napisano 5 godzin temu Oczywiście gdy jestem czysty najedzony popity kawom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 320 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Odleżyna tak napisał: Nie ja leń nie jestem jak mam iść to 5minut i wychodzę Spoko mówię o takich dwóch znajomych. Serio żeby gdzieś wyjść zbierają się kilka dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 320 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Odleżyna tak napisał: Oczywiście gdy jestem czysty najedzony popity kawom A jak nie to przykładasz wyjście na jutro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A jak nie to przykładasz wyjście na jutro? Nie no to muszę się naladowac zazwyczaj ze 2 kanapki rogalik kawa się studzi to szybki prysznic oszuszyc i mogę się ubierac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 5 godzin temu Czasem wychodzę bez jedzenia bez kawy chociaż to bardzo rzadko bo to nawet niebezpieczne jeszcze mnie potraci co 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: A jak nie to przykładasz wyjście na jutro? Czasem jak wyjdę tylko po kawie rano to jest straszne przed wejściem do hipermarket już zaluje że bylo coś zjeść jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 5 godzin temu Chociaż później to uczucie głodu przechodzi jakby i przyjdę i mi się nie chce jeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 320 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Odleżyna tak napisał: Czasem wychodzę bez jedzenia bez kawy chociaż to bardzo rzadko bo to nawet niebezpieczne jeszcze mnie potraci co To musisz uważać i jak silny wiatr to trzymać się drzew Ja tam rano tylko po kawie wychodzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: A jak nie to przykładasz wyjście na jutro? Tak na 100 inpostow to ze 3 dzień następny chyba że czekalem na multiskrzynke by iść raz to ze 20x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To musisz uważać i jak silny wiatr to trzymać się drzew Ja tam rano tylko po kawie wychodzę. Raz nie wypilem kawy to calom drogę myslalem do siebie juz się obudziles jesteś na dworze uwazaj na wszystko samochody takze wolę wypic Raz też się obudziłem a tu stoje w zabce i wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: To musisz uważać i jak silny wiatr to trzymać się drzew Ja tam rano tylko po kawie wychodzę. No to jest niebezpieczne jeszcze nie zamkne mieszkania albo coś takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 320 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Odleżyna tak napisał: Tak na 100 inpostow to ze 3 dzień następny chyba że czekalem na multiskrzynke by iść raz to ze 20x Na inpost też często mi się nie chce i zwlekam. A ile masz drogi tam by dojść? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Na inpost też często mi się nie chce i zwlekam. A ile masz drogi tam by dojść? Tak z 500m? Nie wiem niedaleko od hipermarket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 5 godzin temu Ale ulice trzeba przejść 2x jest też w drugim stronie skrzynki innych marek to nie trzeba samochodów mijac po ulicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Na inpost też często mi się nie chce i zwlekam. A ile masz drogi tam by dojść? Ja mogę zwlekac póki mam tyton gdy się konczy minimum muszę do zabki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 320 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Odleżyna tak napisał: Tak z 500m? Nie wiem niedaleko od hipermarket Ja tak z kilometr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja tak z kilometr. To tak mam na pływalnie gdzieś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 5 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja tak z kilometr. a ty nadal peedofila karmisz? dobra robota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 320 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Odleżyna tak napisał: Ja mogę zwlekac póki mam tyton gdy się konczy minimum muszę do zabki Nałóg cię pcha. Mam podobnie ale po gumy do żucia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 5 godzin temu Skrzynki to blisko szkoda że każdy blok nie ma swoich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nałóg cię pcha. Mam podobnie ale po gumy do żucia. A nie możesz kupić karton? Ja biorę na tydzień tytoń bo i tak muszę zakupy to po co wagon 10szt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 320 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Odleżyna tak napisał: A nie możesz kupić karton? Ja biorę na tydzień tytoń bo i tak muszę zakupy to po co wagon 10szt W sklepie jestem codziennie ale czasem zapominam kupić. Dużo innych rzeczy na głowie i zapomina się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: W sklepie jestem codziennie ale czasem zapominam kupić. Dużo innych rzeczy na głowie i zapomina się. Ja mam tak z zapalniczkom szkoda mi więcej niż 1 kupić a potem się mecze ze 3dni z gazem kuchni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 4 godziny temu W sensie żeby papierosy bo kuchnia elektryczno gazowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 4 godziny temu Dość nowa beko jeszcze naklejka piekatnik nieuzywany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach