Onagokocha 10 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1. Czas przed zaborami - spiski i konfederacje przeciwko królowi, rokosze, sojusze - szukanie pomocy u sąsiadów, po to "sąsiedzi" pomogli zwyciężyć danej frakcji... 2. Polacy już pod zaborami toczyli między sobą wali bratobójcze (wtedy były ugrupowania prorosyjskie i prozachodnie). Tak się tłukli, że car zabrał wszystkie przyznane im swobody, doszło do wojny domowej, oczywiście wkroczył car ze swoją ciężką łapą, pozamykał ich w więzieniach i powywoził na Sybir. Putin też niedawno groził Polsce, że wejdzie i zrobi w Polsce porządek!!! Wnioski: wojna domowa już prawie na wysokim pidestale - UTRACIMY WOLNOŚĆ JESZCZE RAZ! 3. II wojna - znów się Polacy tłukli między sobą. O co? o słuszność komunizmu! Za czasów II wojny także dochodziło do walk brtobójczych WNIOSKI: Polacy są narodem bratobójczym i do tego śmiem twierdzić: głupim Polacy są nikczemni Polacy potrafią być prawdziwymi patriotami, ale ci są zazwyczaj zwalczani i zabijani. Pozostaje pytanie, czy Polska jest aby polska???? Edytowano 5 godzin temu przez Onagokocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mmm 27 Napisano 5 godzin temu teraz sie tluka ci co maja prace vs bezrobotni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 257 Napisano 5 godzin temu polaki mają złe geny, chcą być bogaci i powazani jak ci z zachodu ale plynie w nich azjatycka niewolnicza krew. dlatego wolą podperdalac swoich i zdradzac na potęge zamiastst odwaznie walczyc o swoje. szkoda ze niemiec przegrał, do dzis krew by sie zmieszala i bylby juz na wyzszym poziomie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 10 Napisano 5 godzin temu pięknie się pisowcy teraz na forvm nam przedstawiają. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mmm 27 Napisano 5 godzin temu Zgadzam sie Nemesio 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onagokocha 10 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: polaki mają złe geny, chcą być bogaci i powazani jak ci z zachodu ale plynie w nich azjatycka niewolnicza krew. dlatego wolą podperdalac swoich i zdradzac na potęge zamiastst odwaznie walczyc o swoje. szkoda ze niemiec przegrał, do dzis krew by sie zmieszala i bylby juz na wyzszym poziomie. Nie będzie Niemiec pluł mi w twarz i dzieci mi germanił!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 257 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onagokocha napisał: Nie będzie Niemiec pluł mi w twarz i dzieci mi germanił!!! nie masz dzieci, nie masz nawet faceta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onagokocha 10 Napisano 5 godzin temu To dlatego HIT wyleciał, bo tak chciał Niemiec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onagokocha 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: nie masz dzieci, nie masz nawet faceta... mam faceta i dzieci wkrótce będą, po ślubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 257 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onagokocha napisał: mam faceta i dzieci wkrótce będą, po ślubie facet zacznie sie liczyć ,kiedy sie dowie o Twoim istnieniu. imaginacje sie nie liczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onagokocha 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: facet zacznie sie liczyć ,kiedy sie dowie o Twoim istnieniu. imaginacje sie nie liczą dobra, dobra....mów, co chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach