Fifofa 6 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Ostatnio robiłem lodówkę non Frost ta nowszą LG. Wyjąłem agregat intweterowy liniowy przepolowilem silnik, rozebrałem na drobne części, dostałem się do uzwojenia silnika naprawiłem, poskładałem zespawalem. Zgrzewarkę do rurek zrobiłem z transformatora od mikrofalòwki . Kupiłem olej pompę za 500 zł do odsysania. Gaz i nabiłem. Agregat do lodówki koszt 2 tysie. Głupota? ale zrobiłem. Edytowano 8 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 1 Napisano 8 godzin temu nic z tego nie rozumiem ale fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 321 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Ostatnio robiłem lodówkę non Frost ta nowszą LG. Wyjąłem agregat intweterowy liniowy przepolowilem silnik, rozebrałem na drobne części, dostałem się do uzwojenia silnika naprawiłem, poskładałem zespawalem. Zgrzewarkę do rurek zrobiłem z transformatora od mikrofalòwki . Kupiłem olej pompę za 500 zł do odsysania. Gaz i nabiłem. Agregat do lodówki koszt 2 tysie. Głupota? ale zrobiłem. Czekaj niech ja przeczytam to 3 razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 321 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Ostatnio robiłem lodówkę non Frost ta nowszą LG. Wyjąłem agregat intweterowy liniowy przepolowilem silnik, rozebrałem na drobne części, dostałem się do uzwojenia silnika naprawiłem, poskładałem zespawalem. Zgrzewarkę do rurek zrobiłem z transformatora od mikrofalòwki . Kupiłem olej pompę za 500 zł do odsysania. Gaz i nabiłem. Agregat do lodówki koszt 2 tysie. Głupota? ale zrobiłem. Ważne że zrobiłeś a koszt no mniej istotny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 6 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, pasztetowa mniamusi napisał: nic z tego nie rozumiem ale fajnie Masz lodówkę na dole jest takie urządzenie co spręża. Wyjąłem jje rozpołowiłem naprawiłem wstawiłem, odpowiertrzylem.i nabiłem Oczywiście rurki na stałe lutowane na lut twardy, więc zrobiłem zgrzewarkę z transformatora od mikrofalòwki i dwie elektrody węglowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 6 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ważne że zrobiłeś a koszt no mniej istotny Robiłem chciałem trochę nabyć doświadczenia do klimatyzacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 1 Napisano 8 godzin temu niezle ogor brawo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 6 Napisano 8 godzin temu Przyrządy do naprawy klimatyzacji mam jak i domowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 6 Napisano 8 godzin temu W lato montuje klimatyzator w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 78 Napisano 8 godzin temu Dobrze że helikopter ci z tego nie wyszedł i że ci się chciało . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 78 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: W lato montuje klimatyzator w domu To będzie prądożerne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 321 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Fifofa napisał: W lato montuje klimatyzator w domu Mam klimatyzację od niedawna. Z tego można nieźle żyć bo kolega montuje jak kto umie. Edytowano 8 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 321 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Nie otwieraj oczu napisał: To będzie prądożerne. Z paneli słonecznych za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 6 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Z paneli słonecznych za darmo. Lubisz lody tajskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 78 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Z paneli słonecznych za darmo. Mam solary ale to nie jest opłacalne i tylko tyle że dach ładnie wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sensu rzeczywistości tak 3 Napisano 7 godzin temu Ja to nie lubię bo samemu sobie to bieda powinno się zarobić na giełdzie 10mln i żyć tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 321 Napisano 7 godzin temu 14 minut temu, Nie otwieraj oczu napisał: Mam solary ale to nie jest opłacalne i tylko tyle że dach ładnie wygląda. Też mam ale klima dużo nie bierze prądu i jak słońce świeci to grzeje lub chłodzi za darmo. Ogólnie klima bierze mniej niż piecyk elektryczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 321 Napisano 7 godzin temu 18 minut temu, Fifofa napisał: Lubisz lody tajskie Wolę zwykle lody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 6 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wolę zwykle lody Zwykle lody robisz z czego chcesz dosłownie. Jak zdrapiesz szpachelką to roladka się robi. Takie tacki są też do zamrażarki . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 321 Napisano 7 godzin temu 14 minut temu, Sensu rzeczywistości tak napisał: Ja to nie lubię bo samemu sobie to bieda powinno się zarobić na giełdzie 10mln i żyć tak Nigdy w życiu nie grałam ma giełdzie i chyba nie będę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 321 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Zwykle lody robisz z czego chcesz dosłownie. Jak zdrapiesz szpachelką to roladka się robi. Takie tacki są też do zamrażarki . A ty jadłeś takie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 6 Napisano 7 godzin temu Robiłaś loda z danonka wkładasz patyk i do zamrażarki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 6 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A ty jadłeś takie Tak i z danonkòw też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 321 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Robiłaś loda z danonka wkładasz patyk i do zamrażarki. Tak dla dzieci robiłam ale nigdy nie jadłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 6 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak dla dzieci robiłam ale nigdy nie jadłam. Kupujesz lody chyba są w żabce. Liżesz to strzelają na języku? Edytowano 7 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sensu rzeczywistości tak 3 Napisano 7 godzin temu 21 minut temu, Onaaaa napisał: Nigdy w życiu nie grałam ma giełdzie i chyba nie będę. A ja tam zamieszkam i wybuduje pałac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 321 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Fifofa napisał: Kupujesz lody chyba są w żabce. Liżesz to strzelają na języku? Lody nie jadłam takich ale cukierki co strzelały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 321 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Sensu rzeczywistości tak napisał: A ja tam zamieszkam i wybuduje pałac A potem wrzucisz zdjęcie na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 6 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Lody nie jadłam takich ale cukierki co strzelały W żabce można kupić pizzę.duzo.mozna kupić zapiekankę. Frytki z nugetsami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 1 Napisano 6 godzin temu nugetsy mniam ale w mcdonalds takie dobre nie sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach