Miłość się kupuje tak 13 Napisano 16 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 216 Napisano 16 godzin temu Oooo taaaakkkk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 216 Napisano 16 godzin temu Wiem czym selki była zajęta. Szykowała się do pierwszej komunii świętej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 316 Napisano 16 godzin temu Srak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 16 godzin temu 6 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Srak W cv zainteresowana wpisze koorwy konserwy muzyka bez przerwy tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 316 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, Miłość się kupuje tak napisał: W cv zainteresowana wpisze koorwy konserwy muzyka bez przerwy tak Napisz: lubie kapuste i baby tłuste, albo lubie wóde i baby chude. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres rzeczywistości 3 Napisano 16 godzin temu 14 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Srak Kupy w kiblu tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 30 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Napisz: lubie kapuste i baby tłuste, albo lubie wóde i baby chude. a co mam napisać jak lubię kapustę i baby chude ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres rzeczywistości 3 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Napisz: lubie kapuste i baby tłuste, albo lubie wóde i baby chude. Siki w szklance i dla bab kagańce tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres rzeczywistości 3 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: a co mam napisać jak lubię kapustę i baby chude ? Kupy w kiblu i baby w lidlu tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 316 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: a co mam napisać jak lubię kapustę i baby chude ? Hmm, nie wiem, wymyśl coś zeby się rymowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 30 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Hmm, nie wiem, wymyśl coś zeby się rymowało. lubię kapustę i mięso tłuste a baby chude i rude xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 216 Napisano 16 godzin temu Kiedyś ukradłem liść kapusty że sklepu i byłem z siebie dumny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 316 Napisano 16 godzin temu 20 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: lubię kapustę i mięso tłuste a baby chude i rude xd O widzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 30 Napisano 15 godzin temu wczoraj Iskra przeżywała że wstydzimy się jeść kapustę tylko jak burżuje żremy pomidorki koktajlowe xdd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 316 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, hrabia Pomme de terre napisał: wczoraj Iskra przeżywała że wstydzimy się jeść kapustę tylko jak burżuje żremy pomidorki koktajlowe xdd Czytalam tamten temat, sushi też podobno tylko dla poklasku a ja lubie sushi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 30 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Czytalam tamten temat, sushi też podobno tylko dla poklasku a ja lubie sushi. ale z surowo rybo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 316 Napisano 15 godzin temu 6 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: ale z surowo rybo ? Nie, z surową jeszcze nie jadłam, zazwyczaj daja chyba z wędzoną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 216 Napisano 15 godzin temu 22 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: wczoraj Iskra przeżywała że wstydzimy się jeść kapustę tylko jak burżuje żremy pomidorki koktajlowe xdd Bo pomidorki to szczyt burzujstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 30 Napisano 15 godzin temu 16 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie, z surową jeszcze nie jadłam, zazwyczaj daja chyba z wędzoną. a ja raczej sam robię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 316 Napisano 15 godzin temu 18 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: a ja raczej sam robię O widzisz, taki chłop to jak skarb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 144 Napisano 15 godzin temu A co najczesciej wpierniczacie bo ja makaron i ryż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 30 Napisano 15 godzin temu kotlety we wszystkich możliwych wersjach bo dziecko wybrzydza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syntezator mowy - karol 7 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, Kaszalotte napisał: A co najczesciej wpierniczacie bo ja makaron i ryż ja mam diete jak twoja na kafeterii kazdy kto nie je zimniorow codziennie jest wrogiem polskosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 30 Napisano 14 godzin temu 7 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: O widzisz, taki chłop to jak skarb. da się ze mną żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 144 Napisano 14 godzin temu Lubię makarą i typ z dużą fujarą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 316 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, hrabia Pomme de terre napisał: da się ze mną żyć A do tego jaki skromny. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 316 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Kaszalotte napisał: Lubię makarą i typ z dużą fujarą Ale chyba nie bbc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 144 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ale chyba nie bbc? oni chyba lubia bbw a ja ani taka big ani beautiful na szczescie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 10 Napisano 14 godzin temu 14 minut temu, Kaszalotte napisał: A co najczesciej wpierniczacie bo ja makaron i ryż To niedługo będziesz dużo ważyć, nie boisz się? Zawodnicy Sumo tak jedzą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach