Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Miłość się kupuje tak

Tak sobie myślę że dałbym radę sam zrobić gruntowny teraz mieszkania

Polecane posty

Kijowski co nie miał na alimenty, podobno kradnie z puszki z kościoła kasę.

2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał:

A ty na kogo głosowałeś?

na trzaskowskiego bo najblizej mu do liberala, chociaz mialem nie isc w ramach zoltej kartki za brak wprowadzenia aborcji ktora obiecali ale stwierdzilem ze jeszcz egangus wygra 1 ture i psozedlem 

nie mentzen nie jest liberalem on chce ludzi zmuszac do rodzenia dzieci nawet z g.altow to nie ma nic wspolnego z liberalizmem

1 minutę temu, syntezator mowy - karol napisał:

nie mentzen nie jest liberalem on chce ludzi zmuszac do rodzenia dzieci nawet z g.altow to nie ma nic wspolnego z liberalizmem

ale jest gospodarczą prawicą, a to ważniejsze od tego czy baby bedą mogły robić skrobanki czy nie. idealna sytuacja w kraju to kiedy platforma zdobywa władzę, pożera lewicę i hołownie, a pis traci pozycję na rzecz konfederacji i zostaje nią zastąpiony. 

3 minuty temu, syntezator mowy - karol napisał:

A on się tak przedstawia jako liberał?

8 minut temu, syntezator mowy - karol napisał:

na trzaskowskiego bo najblizej mu do liberala, chociaz mialem nie isc w ramach zoltej kartki za brak wprowadzenia aborcji ktora obiecali ale stwierdzilem ze jeszcz egangus wygra 1 ture i psozedlem 

gdyby polscy prawicowcy choć trochę odpuścili w tym fanatyźmie to zyskaliby ogromnie na poparciu

w za dużą skrajność celują, centro-prawica na zachodzie ma się coraz lepiej i zaczyna górować nad lewicą, ale tego średniowiecza które serwują w polszy już nikt na poważnie nie chce, prócz starych dziadów/inceli/hard katoli 

polskie prawaki same sobie szkodzą

2 minuty temu, redystrybucja stulejki napisał:

czyli większości społeczeństwa niestety 

na pewno nie, ale zastanawia mnie motywacja większości głosujących na mentzena - czy to faktycznie kapitaliści chcący niskich podatków czy jednak incele z mokrymi snami o całkowitym zakazie aborcji

przydałyby się jakieś ankiety o motywach głosujących

2 minuty temu, MOCNY STULEJ napisał:

na pewno nie, ale zastanawia mnie motywacja większości głosujących na mentzena - czy to faktycznie kapitaliści chcący niskich podatków czy jednak incele z mokrymi snami o całkowitym zakazie aborcji

czy ty naprawde myślisz że inceli interesuje temat aborcji?  😄 

Edytowano przez p0lka

Przed chwilą, MOCNY STULEJ napisał:

czy to faktycznie kapitaliści chcący niskich podatków czy jednak incele z mokrymi snami o całkowitym zakazie aborcji

obawiam się że to drugie. ja chcę mało podatków, prywatyzację nfz i zus, gvwno mnie obchodzi czy pedały bedą mogły się odwiedzać w szpitalach, a baby skrobac dzieci. ale wiem że jestem w tym w mniejszości. po prostu już nie wierzę w ten naród. 

Przed chwilą, p0lka napisał:

no przecież w pierwszej głosowałeś na brauna, a teraz robisz laskę pisuarom sam. 

Przed chwilą, redystrybucja stulejki napisał:

no przecież w pierwszej głosowałeś na brauna, a teraz robisz laskę pisuarom sam. 

to prawda, bo wyznaję wartości prawicowe i propolskie 

1 minutę temu, p0lka napisał:

propolskie 

rozumeim że te wartosci propolskie to jest roszerzona bivrokracja, likwidacja klasy średniej, wyprowadzanie pieniedzy ze skarbu pańśtwa dla swoich koelsi oraz opodatkwonaie pracy.

weź ty lepiej idź do lasu pobiegać  z kvtasem na wierzchu i poobrażaj p0lki na wykopie. 

2 minuty temu, redystrybucja stulejki napisał:

nie ma w polsce bardziej lewackiej partii od pisu, może zandbergi. 

Na pis bym nigdy głosu nie oddał. Ale prezydent będący w opozycji do wariatów z koalicji 13 grudnia jest potrzebny, bo jak wygra Tęczowy to praktycznie Polska traci suwerenność

7 minut temu, p0lka napisał:

niestety tak, wystarczy czasem poczytać wykop albo twittera gdzie powyżsi się wypowiadają

34 minuty temu, Caryca łabędzica napisał:

A on się tak przedstawia jako liberał?

nie on udaje lewaka ale z pisowska lewica nie ma szans konkurowac wiec nie wiem dlaczego idzie ta droga

rozumeim że te wartosci propolskie to jest roszerzona bivrokracja, likwidacja klasy średniej, wyprowadzanie pieniedzy ze skarbu pańśtwa dla swoich koelsi oraz opodatkwonaie pracy.

weź ty lepiej idź do lasu pobiegać  z kvtasem na wierzchu i poobrażaj p0lki na wykopie. 

Kolego ale ja nie jestem pisiorem i nie to nie jest propolskie

23 minuty temu, MOCNY STULEJ napisał:

gdyby polscy prawicowcy choć trochę odpuścili w tym fanatyźmie to zyskaliby ogromnie na poparciu

w za dużą skrajność celują, centro-prawica na zachodzie ma się coraz lepiej i zaczyna górować nad lewicą, ale tego średniowiecza które serwują w polszy już nikt na poważnie nie chce, prócz starych dziadów/inceli/hard katoli 

polskie prawaki same sobie szkodzą

centro-prawica to wlasnie po czyli chadecja

pis to narodowi socjalisci skrajna prawica a nei zadne centrum

2 minuty temu, p0lka napisał:

a coś poza sloganami masz? w jaki sposób p0lska traci suwerenność kiedy tęczowy wygra? chciałbym przypomnieć że długopis opstatnio zawetował obniżenie skłądki zusowskiej dla przedsiębiorców. 

10 minut temu, p0lka napisał:

tak najbardziej interesuje incelii z tego co widze to oni glosuja na brauna zwykle

Przed chwilą, p0lka napisał:

A JUŻ CI POKAZUJE. POLECAM OBEJRZEĆ KAŻDEMU KTO MA ZAMIAR GŁOSOWAĆ NA RAFAŁKA I SIĘ ZASTANOWIĆ CZY WARTO 

nic nie nbędę oglądał chętnie przeczytam z ato co ty masz do napisania. 

nic nie nbędę oglądał chętnie przeczytam z ato co ty masz do napisania. 

nie umiem tego powtórzyć wrzuce film

Edytowano przez p0lka

4 minuty temu, p0lka napisał:

Kolego ale ja nie jestem pisiorem i nie to nie jest propolskie

jesteś pisuarem i w dodatku pedałem, nie jesteśmy kolegami. ostatnio wstawiałęś memy kompromitujące konfederację. 

7 minut temu, redystrybucja stulejki napisał:

obawiam się że to drugie. ja chcę mało podatków, prywatyzację nfz i zus, gvwno mnie obchodzi czy pedały bedą mogły się odwiedzać w szpitalach, a baby skrobac dzieci. ale wiem że jestem w tym w mniejszości. po prostu już nie wierzę w ten naród. 

w sumie to w dużym stopniu podobnie mam, ale w prywatyzacje nfz w eu nie wierzę, częściową może i tal

z tą aborcją to żenada i wstyd, bo polsza jako jedyna w ue jest takim zaściankiem

Przed chwilą, MOCNY STULEJ napisał:

z tą aborcją to żenada i wstyd, bo polsza jako jedyna w ue jest takim zaściankiem

ja akurat na to laske kłądę czy mnie widzi ktoś jako zaścianek czy nie jeśli mam więcej od nich. 

6 minut temu, syntezator mowy - karol napisał:

centro-prawica to wlasnie po czyli chadecja

pis to narodowi socjalisci skrajna prawica a nei zadne centrum

przecież właśnie to napisałem, że to skrajność, jak i każda prawa partia w pl

po może i kiedyś było centroprawicowe, ko za bardzo w lewo stara się skręcać

48 minut temu, MOCNY STULEJ napisał:

Były jakies statystyki ze na mentzen to przedsiębiorcy i kadry kierownicze - i młodzi generalnie 

Edytowano przez dep_sour

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się