Malowany 216 Napisano 11 godzin temu (edytowany) Dobrze wiem, że tu wejdziesz. Edytowano 10 godzin temu przez Malowany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 216 Napisano 10 godzin temu tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 19 Napisano 10 godzin temu nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 10 godzin temu Elka jest twoja ja zakończył latanie za nią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 216 Napisano 10 godzin temu Nikogo nie potrzebuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 316 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Miłość się kupuje tak napisał: Elka jest twoja ja zakończył latanie za nią A może to ja będę decydować o takich rzeczach jak myślisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: A może to ja będę decydować o takich rzeczach jak myślisz? Ja już nie chce rób co chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 216 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Miłość się kupuje tak napisał: Ja już nie chce rób co chcesz Nigdy nie chciałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 19 Napisano 10 godzin temu czas spać a wy tu se piszcie z odklejonym peedofilem fantazjującym o tym co by było gdyby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 316 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Miłość się kupuje tak napisał: Ja już nie chce rób co chcesz Oo mogę naprawdę? Huh to idę w balet. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 4 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Miłość się kupuje tak napisał: Ja już nie chce rób co chcesz To 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Oo mogę naprawdę? Huh to idę w balet. No przegielas mam dość ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 216 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Miłość się kupuje tak napisał: No przegielas mam dość ciebie Chyba na odwrót Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 316 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Miłość się kupuje tak napisał: No przegielas mam dość ciebie Hasta la vista. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Hasta la vista. Pokazalas że ciotka ma rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 316 Napisano 9 godzin temu 11 minut temu, Miłość się kupuje tak napisał: Pokazalas że ciotka ma rację Myśl sobie co chcesz, tylko odbij w końcu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ALERT RCB 11 Napisano 9 godzin temu 16 minut temu, Miłość się kupuje tak napisał: Pokazalas że ciotka ma rację Twoja ciotka sra do reklamówek, stąd wątpię, żeby kiedykolwiek miała rację z czymkolwiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 316 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, ALERT RCB napisał: Twoja ciotka sra do reklamówek, stąd wątpię, żeby kiedykolwiek miała rację z czymkolwiek. To samo pisałam juz dzisiaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 9 godzin temu 10 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Myśl sobie co chcesz, tylko odbij w końcu. To ty odbij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 5 Napisano 9 godzin temu From Matilda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 316 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Miłość się kupuje tak napisał: To ty odbij. Przecież to ty piszesz o mnie kilka-kilkanaście razy dziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 120 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Przecież to ty piszesz o mnie kilka-kilkanaście razy dziennie. Nie może wytrzymać z zadrości o Malowanego A powinien ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 9 godzin temu 46 minut temu, Malowany napisał: Nikogo nie potrzebuję To było do przewidzenia a dawałem max pół roku. 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Przecież to ty piszesz o mnie kilka-kilkanaście razy dziennie. Wchodzisz w moje tematy zostawić komentarz -> latasz za mną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 316 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie może wytrzymać z zadrości o Malowanego A powinien ... Tyle to juz wiadomo od dawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 316 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Miłość się kupuje tak napisał: Wchodzisz w moje tematy zostawić komentarz -> latasz za mną. Spoko. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Tyle to juz wiadomo od dawa. Jesteś pustakiem dla którego nic się nie liczy więc baw się sama w swoim gowwnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach