Spaghetti... 120 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Tyle to juz wiadomo od dawa. Wiem, oklepany temat Ela 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 9 godzin temu Intuicji jest niezbadana 5 lat a nie dałem się oszukać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 316 Napisano 8 godzin temu 19 minut temu, Spaghetti... napisał: Wiem, oklepany temat Ela Never ending story. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 120 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Never ending story. Widzisz, nie złapią Cię rękę, ale za słówko można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 316 Napisano 8 godzin temu Dobranoc. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 120 Napisano 8 godzin temu Dobrej nocy ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 120 Napisano 8 godzin temu 19 minut temu, Spaghetti... napisał: Widzisz, nie złapią Cię za rękę, ale za słówko można Poprawka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach