Spaghetti... 122 Napisano środa o 22:35 (edytowany) ... Edytowano środa o 22:35 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 122 Napisano środa o 22:51 .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ALERT RCB 11 Napisano środa o 22:54 https://files.catbox.moe/wzg7ma.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 122 Napisano środa o 22:58 2 minuty temu, ALERT RCB napisał: Gdybyś miał rozum Pravik to co innego. Niestety nie posiadasz takiej funkcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikkey 3 Napisano środa o 23:20 21 minut temu, Spaghetti... napisał: Gdybyś miał rozum Pravik to co innego. Niestety nie posiadasz takiej funkcji To Moon a nie Pravik 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 122 Napisano środa o 23:25 (edytowany) 7 minut temu, Mikkey napisał: To Moon a nie Pravik Spoko, więc niech się jara Klaudią Reszta to nie jego liga. Edytowano środa o 23:28 przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 7 Napisano 16 godzin temu Nikt nie klika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 122 Napisano 6 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 112 Napisano 6 godzin temu 20 godzin temu, Spaghetti... napisał: Spoko, więc niech się jara Klaudią Reszta to nie jego liga. Jestem szczuplejsza od szynszyli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 122 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, NyxN1ght napisał: Jestem szczuplejsza od szynszyli. Spoko, nie przeszkadza mi twoja figura, po prostu gustuje w innej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 122 Napisano 5 godzin temu Dobrej nocy ... po północy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa wizard 1 Napisano 5 godzin temu Klaudia to gruba sciera a nie szczupla laseczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa wizard 1 Napisano 5 godzin temu Synszyla tez oblesna z palcami i dlonie jak u fiony ze shreka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 122 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Zdechniesz jak pies Sernik A teraz szczekaj dalej ... sajonara frajerze. Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa wizard 1 Napisano 5 godzin temu Brzydal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 122 Napisano 5 godzin temu . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa wizard 1 Napisano 5 godzin temu dobra wez nudziarzu juz spadaj bo nudzisz sragetti Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 122 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, pasztetowa wizard napisał: dobra wez nudziarzu juz spadaj bo nudzisz sragetti Ty wypierdalaj to mój temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa wizard 1 Napisano 5 godzin temu dobra zostan, bo ty przynajmniej nie chcesz sie dobrac do klaudiusza, tak jak inni 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 328 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, pasztetowa wizard napisał: dobra zostan, bo ty przynajmniej nie chcesz sie dobrac do klaudiusza, tak jak inni Ja też nie chce. xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa wizard 1 Napisano 4 godziny temu to super no wkurzaja mnie tutaj tacy co udaja milych zeby sie dobrac do klaudiusza, a ja im nie wierze, niech spadaja, a klaudiusz do nich jak chce byc szmaata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 122 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, pasztetowa wizard napisał: dobra zostan, bo ty przynajmniej nie chcesz sie dobrac do klaudiusza, tak jak inni Musiałbym być tak zazdrosny jak Ty i tobie podobni o kobiety Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa wizard 1 Napisano 4 godziny temu zazdrosny o Klaudie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa wizard 1 Napisano 4 godziny temu niech ona bedzie zazdrosna o mnie B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 122 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, pasztetowa wizard napisał: niech ona bedzie zazdrosna o mnie B) Nawet gdybyś wyleczył schize to niemożliwe Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa wizard 1 Napisano 4 godziny temu mozliwe, bo jestem przystojnym mlodziencem i ladnie pachnie ode mnie, i mam codziennie kontakt z fajnymi laseczkami w realu B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 3 Napisano 4 godziny temu ale ona jest cudnie creepy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 21 Napisano 4 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 122 Napisano 4 godziny temu ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 328 Napisano 4 godziny temu Ooo w końcu coś innego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach