Spaghetti... 122 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ooo w końcu coś innego. Wiem, potrafię zaskoczyć Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 328 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Wiem, potrafię zaskoczyć Mi się już ten Massimo jakoś przejadł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 122 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Mi się już ten Massimo jakoś przejadł. Spoko, będziesz śniła o nowym Maczo Nacho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 328 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Spoko, będziesz śniła o nowym Maczo Nacho Z nich dwóch to faktycznie Nacho lepszy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 122 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Z nich dwóch to faktycznie Nacho lepszy. Też tak uważam, więc masz szczęście, że na Massimo nie trafiłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 21 Napisano 4 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 328 Napisano 4 godziny temu 19 minut temu, Spaghetti... napisał: Też tak uważam, więc masz szczęście, że na Massimo nie trafiłaś O widzisz, a ja myślałam wlasnie że lepszy według Ciebie Massimo sądząc po tym co wstawiasz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 122 Napisano 3 godziny temu Tak, bo cześć charakteru się ze zmną zgadza, ale kolor włosów zdecydowanie mam inny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 122 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Wzrost nie ma znaczenia ... Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 328 Napisano 3 godziny temu No nie ma, to tutaj na forum często powtarzaną takie tematy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 122 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: No nie ma, to tutaj na forum często powtarzaną takie tematy. Powtarzają różne rzeczy wiem ... o mnie też stary repertuar Czy to naprawdę prawda ? Dobrej nocy Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa wizard 1 Napisano 3 godziny temu Sranada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach