hrabia Pomme de terre 40 Napisano czwartek o 15:31 1 grosza i tak stał i kombinował se koszt jednego mycia rąk 6-10 groszy koszt amortyzacji ręcznika pochylenie się koszt zużycia butów ( nacisk punktowy ) nie opłaca się xd 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 7 Napisano czwartek o 15:36 Mnie sie wczoraj snilo ze pisze z klaudia na kafe i bylo pelno mojego spamu i ktos mi pisal dobrze ze jestes bo ruch robisz xdd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 454 Napisano czwartek o 15:42 myślałem, że więcej znalazł i na panienki wydał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 34 Napisano czwartek o 16:24 Moze to sen proroczy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 11 Napisano piątek o 09:06 Hahaha xD tak, te neurotyczne wyliczenia kosztów każdej czynnosci xD Szkoda że średnio pamiętam ostatni sen, jedynie taki z fryzjerem obcinającym mi włosy ale śniło mi się coś jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 38 Napisano piątek o 10:08 57 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Hahaha xD tak, te neurotyczne wyliczenia kosztów każdej czynnosci xD Szkoda że średnio pamiętam ostatni sen, jedynie taki z fryzjerem obcinającym mi włosy ale śniło mi się coś jeszcze Ja przed snem powtarzam sobie w myślach "ja chcę zapamiętać sny" i odkąd ja tak robię, to ja częściej miewam zapamiętane sny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1768 Napisano piątek o 10:31 22 minuty temu, Daniel86 napisał: Ja przed snem powtarzam sobie w myślach "ja chcę zapamiętać sny" i odkąd ja tak robię, to ja częściej miewam zapamiętane sny. To moze powtarzaj sobie "znajde prace i kupie sobie telefon". 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizardPL 1 Napisano piątek o 11:12 Ja jestem od 10 lat bezrobotny a telefony mam trzy, ale kazdy wylaczony Wlaczam tylko gdy chce zadzwonic do babci w Polsce Jeebac prace i szefa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 280 Napisano piątek o 11:13 Nic mi się nie śniło ostatnio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 280 Napisano piątek o 11:13 42 minuty temu, Żaba Monìka napisał: To moze powtarzaj sobie "znajde prace i kupie sobie telefon". Raczej nie chce jej znaleźć. Taki Leżak nr 2. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizardPL 1 Napisano piątek o 11:14 Bo za duzo pracujesz i dlatego Musisz odpoczac to wroca sny xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizardPL 1 Napisano piątek o 11:14 Ja tez nie chce pracy, kto normalny chce pracowac? Bo na pewno nie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizardPL 1 Napisano piątek o 11:23 (edytowany) Ogolnie to dla mnie Klaudiusz jest pieknym snem Gdy do mnie pisze, to czuje sie jakbym snil xD Edytowano piątek o 11:24 przez wizardPL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizardPL 1 Napisano piątek o 11:55 Szkoda 100zl na telefon Ja teraz gram w diablo 3 czarodziejka i mam zbroje mrozu, hydre lodowa i zamiec, ale sie super gra zaraz 70 level i bede gear szukal xD Jak dojde do torment X to chyba diablo immortal obczajam, dopoki do najwyzszego inferno nie dojde xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizardPL 1 Napisano piątek o 11:58 Stworze sobie swoja strone internetowa czarodziejska i bede tam uwiecznial swoje czarodziejki i czarodziejow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 38 Napisano piątek o 16:16 4 godziny temu, wizardPL napisał: Ja tez nie chce pracy, kto normalny chce pracowac? Bo na pewno nie ja Ja bym nie miał nic przeciwko pracy zarobkowej, gdyby ona była czymś podobnym do 2-tygodniowego kursu. Czyli ja sobie siedzę na luzie przed komputerem, ja spotykam się z ludźmi, w tym również z miłością życia, i jeszcze jest mi za to płacone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach