Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
wizardPL

Ale ten byczy to cuck bez honoru i psychol XD

Polecane posty

Znowu ta sama metoda działania, co od czasu samosi i kowbo grubego podludzia śmierdzącego psychopaty. Udaje normika, wrzuca i poniża największych spieerdolów, żeby się tym cieszyć i wybielać własne spieerdolenie. A na boku prosi o atencję każdą kobietę, wysyła foty mikrusa i zakłada o nich tematy, stalkuje je. Ostatnio Żabę Monikę i Krejzi. Bierze na litość XD ...oj moja rączka, tak jak Nimfie kiedyś groził, że na...y przy...i w kogoś BMW i zostanie tetraplegiem. Szantażuje kobiety, że coś odjeebie XD Jeszcze gdzieś latają na kafe te tematy. Zapoznajcie się z historią tego dareczka fizola z Poznania lepiej. To taki miks leżaka/bica/prawola i narcyzjusza XDD. Kurewiarz po 30stce ze starymi mieszka upoślak jeden i płaci na showupie chyba pravolovi za virtual dirty sancheza XDD

IP Address: Logged

A zadeklarował sie w końcu czy to jemu lezak Kradl foty? 😃

Edytowano przez dep_sour

43 minuty temu, niemaszuprawnień napisał:

Za co Darek płaci Pravikovi?😄 To dlatego go tak broni i jak Pravik nie pisał w tym miejscu, to ten ryczał za nim 😄😆

Za pokazywanie ciipki

To prawda.
Klaudiusza tez bierze na litosc, oj jaki ja biedny, kocham Cie gaju a zaraz nietrzezwy zaklada tematy ze skonczy ze soba i wszyscy beda mieli przerabane, bo mu nie odpisuja

Edytowano przez Lirien

12 minut temu, Lirien napisał:

To prawda.
Klaudiusza tez bierze na litosc, oj jaki ja biedny, kocham Cie gaju a zaraz nietrzezwy zaklada tematy ze skonczy ze soba i wszyscy beda mieli przerabane, bo mu nie odpisuja

A pisze ze umarla na raka co drugi dzien? 

1 godzinę temu, dep_sour napisał:

Rymcymowi kradl 

15 minut temu, Lirien napisał:

To prawda.

Żadna nowość. Bo tutaj co drugi pijany facet na forum ma myśli samobójcze i pisze o sikaniu w majtki. I to jest chyba dowód, że jesteście wszyscy słabi i beznadziejni. 

Klaudiusza tez szantazuje emocjonalnie, oo nie piszesz z emna klaudiuszek to ide do onlyfansiary, ale jej nie ma teraz, to ide na showup, a potem bede ruuchal diivke 500zl za godzine, bo nie chcesz ze mna pisac gaju, i mi dac tylka, to twoja wina, ze ruucham dziiwki gaju, nie moja, daj mi gaju

3 godziny temu, dep_sour napisał:

odblokuj privki to Ci wysle

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się