Onagokocha 18 Napisano sobota o 18:16 Nigdy na tego tęczowego odstępcę! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beka z kociarza 1 Napisano sobota o 18:19 odstępcę od wiary w ojca rydzyka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onagokocha 18 Napisano sobota o 18:21 Przed chwilą, beka z kociarza napisał: odstępcę od wiary w ojca rydzyka? odstępcę w sferze moralnej, on pluje mi w twarz z tymi paradami równości, on chce mordować dzieci, i co jeszcze....może niedługo legalizacja eutanazji??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beka z kociarza 1 Napisano sobota o 18:23 (edytowany) 2 minuty temu, Onagokocha napisał: może niedługo legalizacja eutanazji??? oczywiście, wolałbym jednak nie zdychać w cierpieniach tylko sobie oszczędzić. nie podoba mi sie też perspektywa bycia ciężarem dla społeczeństwa kiedy już nie będę miał możliwości bycia produktywnym ani samodzielnym. Edytowano sobota o 18:24 przez beka z kociarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onagokocha 18 Napisano sobota o 18:36 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onagokocha 18 Napisano sobota o 19:26 (edytowany) Pan Nawrocki będzie prezydentem Polski. Bo taki ktoś, kto popiera LBGT, mordowanie dzieci, demoralizację dzieci żyjących i choćby był najgrzeczniejszy, prezydentem Polaków nie może być! Edytowano sobota o 19:27 przez Onagokocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beka z kociarza 1 Napisano sobota o 19:56 29 minut temu, Onagokocha napisał: Pan Nawrocki będzie prezydentem Polski. Bo taki ktoś, kto popiera LBGT, mordowanie dzieci, demoralizację dzieci żyjących i choćby był najgrzeczniejszy, prezydentem Polaków nie może być! coś innego na śniadnie niż kromka suchego chleba to rzezczywiscie demoralizacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onagokocha 18 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Pan Nawrocki Edytowano 6 godzin temu przez Onagokocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romek z Mazur 5 Napisano 5 godzin temu Pogódź się z tym że Nawrocki przegra z Trzaskowskim 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onagokocha 18 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Romek z Mazur napisał: Pogódź się z tym że Nawrocki przegra z Trzaskowskim Zobaczymy...Jeszcze Polska nie zginęła póki my żyjemy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romek z Mazur 5 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Onagokocha napisał: Zobaczymy...Jeszcze Polska nie zginęła póki my żyjemy! A ty ćpaniem na wizji pogrzebał już swoją szanse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 123 Napisano 5 godzin temu Ale kogo to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onagokocha 18 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Romek z Mazur napisał: A ty ćpaniem na wizji pogrzebał już swoją szanse wolę ćpuna niż mordercę, co pozwala na aborcję i demoralizację i sprzedawanie Polski Niemcom itd., lista przestępstw jest bardzo długa a ja idę spać, bo rano idę do pracy!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 335 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onagokocha napisał: wolę ćpuna niż mordercę, co pozwala na aborcję i demoralizację i sprzedawanie Polski Niemcom itd., lista przestępstw jest bardzo długa a ja idę spać, bo rano idę do pracy!!! Aborcja to morderstwo? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onagokocha 18 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Aborcja to morderstwo? Takiej jak ty, nie będę tłumaczyć czym jest aborcja - doucz się sama 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 50 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Aborcja to morderstwo? A to nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 335 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onagokocha napisał: Takiej jak ty, nie będę tłumaczyć czym jest aborcja - doucz się sama Wiem co to jest aborcja i na czym polega, moim zdaniem do 12 tygodnia powinna być dozwolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beka z kociarza 1 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Aborcja to morderstwo? tak, to morderstwo. masz rodzić cyklopy do mojej armii spierrdolin. nic mnie bardziej nie cieszy kiedy baba ma urodzić martwe albo niedorobione dziecko. jeszcze później bym jej kazał oglądać co urodziła najchętniej. wyludnianie poprzez nakazywanie rodzenia to bardzo zawansowana strategia realizowania przykazań z tablic elberton. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 1 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Wiem co to jest aborcja i na czym polega, moim zdaniem do 12 tygodnia powinna być dozwolona. Moim zdaniem do 9 miesiąca xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beka z kociarza 1 Napisano 4 godziny temu najlepiej zrobić całkowity zakaz aborcji i zalegalizować gwałt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 335 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, beka z kociarza napisał: tak, to morderstwo. masz rodzić cyklopy do mojej armii spierrdolin. nic mnie bardziej nie cieszy kiedy baba ma urodzić martwe albo niedorobione dziecko. jeszcze później bym jej kazał oglądać co urodziła najchętniej. wyludnianie poprzez nakazywanie rodzenia to bardzo zawansowana strategia realizowania przykazań z tablic elberton. Mnie to juz nie dotyczy bo mam 2 i mi wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onagokocha 18 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Zapiszcie się wszyscy do współczesnej Mengele - pani z Oleśnicy, chętnie przyjmie was do klubu Ja za P. Braunem wam powiem: SZCZEŚĆ BOŻE! Edytowano 4 godziny temu przez Onagokocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 335 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, pumpernikiel32 napisał: Moim zdaniem do 9 miesiąca xD Bez przesady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beka z kociarza 1 Napisano 4 godziny temu trzeba też zalegalizować karę śmierci żeby można było strzelać w łeb kobietom które ośmielą się używać antykoncepcji. jak baby nie będą rodzić to jak będziemy składać ofiary naszym mrocznym tlmvdycznym bogom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 335 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, beka z kociarza napisał: trzeba też zalegalizować karę śmierci żeby można było strzelać w łeb kobietom które ośmielą się używać antykoncepcji. jak baby nie będą rodzić to jak będziemy składać ofiary naszym mrocznym tlmvdycznym bogom? Odstaw ten fentanyl bo coraz gorzej z tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 12 Napisano 4 godziny temu Moja koleżanka mocno prawicowa stwierdziła, że on koks wciągnął na wizji bo jest jakiś przyebany xD ale nie głosuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 12 Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Mnie to juz nie dotyczy bo mam 2 i mi wystarczy. Tłumaczysz się czy co? W ogóle o co z tym tekstem do babki Boni chodziło że pije bo nie ma atencji od faceta xD ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 335 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Tłumaczysz się czy co? W ogóle o co z tym tekstem do babki Boni chodziło że pije bo nie ma atencji od faceta xD ? Nie, tamto to był żart, poza tym ona rzadko pije. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 12 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie, tamto to był żart, poza tym ona rzadko pije. Ok Narcyzjusza czasem nie czytam bo to przerasta moje IQ już i nie zamierzam nawet pojąć typa bo bym znalazła się w pokoju bez klamek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 335 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Ok Narcyzjusza czasem nie czytam bo to przerasta moje IQ już i nie zamierzam nawet pojąć typa bo bym znalazła się w pokoju bez klamek. Ten to juz ma taki deficyt szarych komórek że nikt go nie zrozumie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach