Po gruntowny spa tak 2 Napisano 4 godziny temu 27 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Mnie to juz nie dotyczy bo mam 2 i mi wystarczy. Mając jedno też tak mówiłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 335 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Po gruntowny spa tak napisał: Mając jedno też tak mówiłaś I co w związku z tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syntezator mowy-karol 4 Napisano 4 godziny temu Dnia 24.05.2025 o 20:16, Onagokocha napisał: Nigdy na tego tęczowego odstępcę! dziekuje ci droga damo jak wygram to masz u mnie ulaskawienie in blanco mozesz wpisac swoje dane albo komuś odstapic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syntezator mowy-karol 4 Napisano 4 godziny temu 50 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Aborcja to morderstwo? to zabójstwo z zimna krwią komórki jak robisz peeling to zabijasz miliony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beka z kociarza 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, syntezator mowy-karol napisał: dziekuje ci droga damo jak wygram to masz u mnie ulaskawienie in blanco mozesz wpisac swoje dane albo komuś odstapic a rozwiąże pan rząd i rozpisze nowe wybory jeszcze w tym roku? bo uwielbiam głosować, uwielbiam demokrację. kazde głosowanie w którym mogę zagłosować na dobrych ludzi takich jak na przykład romanowksi to dla mnie święto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syntezator mowy-karol 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, beka z kociarza napisał: a rozwiąże pan rząd i rozpisze nowe wybory jeszcze w tym roku? bo uwielbiam głosować, uwielbiam demokrację. kazde głosowanie w którym mogę zagłosować na dobrych ludzi takich jak na przykład romanowksi to dla mnie święto. pomylily ci sie panstwa to nie rosja pre.zydent nie moze rozwiazywac rzadow jesli przygotuja ustawe budzetowa ale za to zrobie impreze i zaprosze kolegów z calego swiata ktorzy na razie nie moga wrocic do polski wiec tez bedzie sie dzialo. romanowski tez bedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syntezator mowy-karol 4 Napisano 4 godziny temu (edytowany) będę kontynuował tradycje andrzeja i każdy ścigany przez reżim bodnara znajdzie u mnie nocleg i schronienie no i troche "tabaki" do nosa dla potrzebujacych skupienia tez Edytowano 4 godziny temu przez syntezator mowy-karol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beka z kociarza 1 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, syntezator mowy-karol napisał: romanowski tez bedzie. to wspaniale, uwielbiam kiedy posłowie są członkami międzanarodowych organizacji o niejasnych celach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po gruntowny spa tak 2 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: I co w związku z tym? Jeszcze może ci się odmienić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syntezator mowy-karol 4 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, beka z kociarza napisał: to wspaniale, uwielbiam kiedy posłowie są członkami międzanarodowych organizacji o niejasnych celach. Cytat moze jak zostane pre.zydentem to zrobia mnie w opus od razu supernumerariuszem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 340 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Po gruntowny spa tak napisał: Jeszcze może ci się odmienić Nic jej się nie odmieni i głosuję na Nawrickiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po gruntowny spa tak 2 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Nic jej się nie odmieni i głosuję na Nawrickiego Pis jak anastazja bo 800+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po gruntowny spa tak 2 Napisano 3 godziny temu Mnie Asia też przekonała do pis niech majom matki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 335 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Po gruntowny spa tak napisał: Pis jak anastazja bo 800+ A kto ci powiedział że ja za pis jestem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 340 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Po gruntowny spa tak napisał: Pis jak anastazja bo 800+ Akurat mi tam 800+ nie trzeba ale wolę pis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 335 Napisano 3 godziny temu Ani pis ani po się nie nadaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lka 11 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ani pis ani po się nie nadaje. Ela ciesz się że rafał nie chce się poddać testom na obecność narkotyków, bo to mógłby być już koniec twoich marzeń o pałacu prezydenckim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lka 11 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Po gruntowny spa tak napisał: Mając jedno też tak mówiłaś Będzie miała więcej tylko ciekawe czy zdąży bo już menopauza niedługo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 335 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, p0lka napisał: Będzie miała więcej tylko ciekawe czy zdąży bo już menopauza niedługo No do menopauzy jeszcze jakoś średnio 17 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lka 11 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: No do menopauzy jeszcze jakoś średnio 17 lat. A myślałem że mniej bo już stara jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 335 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, p0lka napisał: A myślałem że mniej bo już stara jesteś Tak samo stara jak i ty. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syntezator mowy-karol 4 Napisano 1 godzinę temu ale beka nie dość że bandzior to jeszcze zachodziło podejrzenie niepoczytalności Cytat Badałem Karola Nawrockiego i orzekłem, że jest poczytalny. Został skierowany na badania psychiatryczne, bo prokuratura postawiła mu zarzut, że kogoś pobił. Pracowałem wtedy w szpitalu w Bydgoszczy. To było jakieś 15, a może 20 lat temu. Zapamiętałem Nawrockiego, bo zachowywał się jak cham - opowiedział profesor psychiatrii mojemu znajomemu, a ten natychmiast zadzwonił z tą rewelecją do mnie. Mam pytania do @NawrockiKn i proszę o szczerą i wyczerpującą odpowiedź: Czy miał Pan kiedykolwiek postawione zarzuty prokuratorskie, a jeśli tak, to jakie? Jak ta sprawa się zakończyła? Wiem, że to było lata temu i nawet jeśli został Pan skazany, to wyrok uległ zatarciu. Ale akta pewnie leżą w jakimś archiwum. Nie biorę udziału w kampanii wyborczej ani w żadnej akcji wyciągania haków. Dziennikarska rzetelność wymaga ode mnie wyjaśnienia tej sprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach