Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Siurentajski

Wiecie że we Wrocławiu grasuje typ

Polecane posty

który jeździ na rowerze, podjeżdża do kobiet i pluje im w twarz? Już 50 tak załatwił. Nazywają go „opluwaczem”. A jakiś czas wcześniej był, też we Wrocławiu koleś, którego nazywali „bekaczem”, bo podbiegał do kobiet na ulicy, wyzywał je, i bekał im w twarz :classic_dry:

Edytowano przez Siurentajski
  • Haha 1

6 minut temu, Siurentajski napisał:

który jeździ na rowerze, podjeżdża do kobiet i pluje im w twarz? Już 50 tak załatwił. Nazywają go „opluwaczem”. A jakiś czas wcześniej był, też we Wrocławiu koleś, którego nazywali „bekaczem”, bo podbiegał do kobiet na ulicy, wyzywał je, i bekał im w twarz :classic_dry:

Bez wątpienia to któryś okaz z kafeterii 😎

Jak przy bliźniaczkach, bardzo ciężko jest? 😉

1 minutę temu, selkie napisał:

Bez wątpienia to któryś okaz z kafeterii 😎

Jak przy bliźniaczkach, bardzo ciężko jest? 😉

Jest, na szczęście obie należą raczej do dzieci mniej niż bardziej problemowych, więc jakoś dajemy radę :classic_cool:

• Like 1

11 minut temu, Siurentajski napisał:

Jest, na szczęście obie należą raczej do dzieci mniej niż bardziej problemowych, więc jakoś dajemy radę :classic_cool:

A one są jedno, czy dwujajowe?

A policji we Wrocławiu nie ma? 

Skoro ten człowiek pluje i beka kobietom w twarz - to znaczy, że jest to człowiek chory psychicznie, trzeba to zgłosić a służby szybko go namierzą. 

44 minuty temu, Onagokocha napisał:

Skoro ten człowiek pluje i beka kobietom w twarz - to znaczy, że jest to człowiek chory psychicznie, trzeba to zgłosić a służby szybko go namierzą. 

nie ma przymusu leczenie chorych psychciznie jak nie chca czego ty czy sernik jestes swietnym przykladem 

kibol lecha na trybunach pluł kobiecie z dziecmi w twarz i jakos inni nie zaprowadzali porzadku a bili mu brawo wiec dlaczego ty pieprz liczysz ze we wroclawiu to kibole by mieli porzadek z nim robic to doprwady nie wiem wpisz sobei kobieta opluta na stadionie lecha

to niejaki litar wyrok za to dostal twoj bohater z za miedzy 

Cytat

trzy lata bez wstępu na mecze Lecha Poznań i reprezentacji Polski - to kara dla "Litara", szefa kibiców Wiary Lecha, który na stadionie zaatakował rodzinę z dziećmi

Do napaści doszło przed meczem reprezentacji Polski w listopadzie 2010 r. Nagranie z monitoringu, na którym to widać, ujawniła "Gazeta": "Litar" podchodzi do kibica w biało-czerwonym stroju, popycha go, uderza głową i opluwa. Gdy rodzina zaatakowanego próbuje uspokoić sytuację, "Litar" pluje w kierunku jednej z kobiet.

bohater wg pieprza a co bylo powodem ? mieli na meczu reprezentacji na policzkach namalowana flage polski 😄

Edytowano przez syntezator mowy-karol

1 minutę temu, NyxN1ght napisał:

I tak Nawrocki wygra i dobrze.

Nie no przegra wedkug libeda bo jakis typ pluje na kobiety we Wrocku  😄

Edytowano przez Dark.Prince
  • Haha 1

2 minuty temu, Dark.Prince napisał:

Nie no przegra wedkug libeda bo jakis typ pluje na kobiety we Wrocku  😄

a co ma typ we wrocku z tym kto wygra ? ja odnosilem sie do slow pieprza ktora sugeruje ze kibole nie dbaja tam o porzadek i dlatego pluje. 

nie potrafisz czytac ze zrozumieniem ?

11 minut temu, syntezator mowy-karol napisał:

mozliwe ze wygra kre.tynów w tym kraju i bandytów oraz mopsiarzy nie brakuje i ludzi jak pieprz z wyprawnym przez republike i religie mozgiem tez upratujacych w bandytach patriotow i bohaterow dbajacych o porzadek

No i dobrze ze możliwe że wygra 😆 

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

No i dobrze ze możliwe że wygra 😆 

bardzo, ciekawe po ile będą ułaskawienia w razie czego może sobie kupi in blanco. też widze pewne plusy 😄 

26 minut temu, syntezator mowy-karol napisał:

mozliwe ze wygra kre.tynów w tym kraju i bandytów oraz mopsiarzy nie brakuje i ludzi jak pieprz z wyprawnym przez republike i religie mozgiem tez upratujacych w bandytach patriotow i bohaterow dbajacych o porzadek

W moim rodzinnym mieście wygrał Trzaskowski. A znajoma powiedziała, że w 2 turze też na niego zagłosuje, bo nie chce w rządzie Nawrockiego, który wygląda jak ćpun i alfons 😄

19 minut temu, syntezator mowy-karol napisał:

bardzo, ciekawe po ile będą ułaskawienia w razie czego może sobie kupi in blanco. też widze pewne plusy 😄 

Trzeba szukać plusów w życiu 😆 Może inni prezydenci jak zobaczą kto wygrał to będą się nas bali i w końcu nie będziemy się liczyć.

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Trzeba szukać plusów w życiu 😆 Może inni prezydenci jak zobaczą kto wygrał to będą się nas bali i w końcu nie będziemy się liczyć.

Albo zaczną traktować jak thebili 🙂

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

13 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

W moim rodzinnym mieście wygrał Trzaskowski. A znajoma powiedziała, że w 2 turze też na niego zagłosuje, bo nie chce w rządzie Nawrockiego, który wygląda jak ćpun i alfons 😄

Preezydent nie jest cześcią rządu, szeroko pojetych wladz tak ale co innego preezydent RP a co innego rada ministrow. Niech sie kolezanka doedukuje.

5 minut temu, Dark.Prince napisał:

Preezydent nie jest cześcią rządu, szeroko pojetych wladz tak ale co innego preezydent RP a co innego rada ministrow. Niech sie kolezanka doedukuje.

I tak wygra Trzaskowski, więc się tak nie podniecaj. Poza tym post był do Libeda, nie do ciebie. Więc wypad z baru 😅

2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał:

I tak wygra Trzaskowski, więc się tak nie podniecaj. Poza tym post był do Libeda, nie do ciebie. Więc wypad z baru 😅

To forum publiczne wiec wypada skomentowac jak ktoś pisze glupoty. Nie bierz wszystkiego za podryw 😉

1 godzinę temu, Onagokocha napisał:

Policja ma wyrąbane na takie sprawy 😌Woli zwalić winę i zagonić do roboty Straż Miejską, a policjanci w tym czasie stoją pod budką z kebabem i jedzą sobie 🫢

59 minut temu, Onaaaa napisał:

mer kijowa to kliczko i jakos sie ich nie boja wiec ja bym nie szedl ta droga a jesli pisory uwazaj ze to dobra metoda to przypominam ze znany gangus slowik jest na wolnosci mozna go wystawic w wyborach bedzie jeszcze groznisjszy bo karol to tam sie tylko maczetami okladal a slowik ma na koncie wiele zab.ojstw i zdolnosci przywodcze 😄

54 minuty temu, niemaszuprawnień napisał:

Nie wiem skąd ta pewność.. obyś nie miała dzieci, i nie musiała syna, córki prowadzać do terapeutów po seks zajęciach - które się zaczną już od przedszkola...

3 godziny temu, syntezator mowy-karol napisał:

typowa logika pisiora porzadek maja zaprowadzac handlarze narkotykow i bandyci 😄

myslenie typowe dla luidzi z jakichs zapadlych dziur ktore nigdy na zywo nie widziala jak wyglada ten porzadek zaprowadzany przez kiboli. nie zycze ci zebys noca kiedys potkala tych robiacych porzadek w barwach klubu pilkarskieg

Hahahaha, wiedziałam, że się odpalisz na tę prowokację 😄

Wiem że to są agresywne jełopy. Sama byłam świadkiem jak kibole wstrzymali odjazd pociągu a mnie i rodzinę prawie słuchu pozbawili petardą w tunelu.

2 godziny temu, Onagokocha napisał:

Nie wiem skąd ta pewność.. obyś nie miała dzieci, i nie musiała syna, córki prowadzać do terapeutów po seks zajęciach - które się zaczną już od przedszkola...

Jestem tego w 100 %pewna, że wygra. 

3 godziny temu, Dark.Prince napisał:

To forum publiczne wiec wypada skomentowac jak ktoś pisze glupoty. Nie bierz wszystkiego za podryw 😉

Dobrze 😄

no cement 

1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał:

Jestem tego w 100 %pewna, że wygra. 

no comment

28 minut temu, Caryca łabędzica napisał:

Hahahaha, wiedziałam, że się odpalisz na tę prowokację 😄

Wiem że to są agresywne jełopy. Sama byłam świadkiem jak kibole wstrzymali odjazd pociągu a mnie i rodzinę prawie słuchu pozbawili petardą w tunelu.

to tym bardziej nie rozumiem dlaczego powolujesz sie na nich jako obroncow praworzadnosci

jakbys napisal ze dziwisz sie ze nikt go nie zastrzelil to bym zrozumial

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się