Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Mola1276

Tomasz Weinert wróżbita astrolog

Polecane posty

Wiele z Was korzysta z usług wróżb z kart i astrologów. Chcę zatem opublikować coś ku przestrodze. Tomasz Weinert – wróżbita, astrolog – chcę bardzo przestrzec przed tym człowiekiem, bo nie chcę, by jakaś inna kobieta również padła jego ofiarą. Poszłam do niego „na karty” jako naiwna młodziutka kobieta. Usłyszałam o nim od znajomej. Nie przyszłoby mi wtedy do głowy, że przecież idę do domu obcego faceta i to może nie być bezpieczne. Powróżył mi z kart, naciągnął na odczyt astrologiczny. Obie usługi były kiepskie, a kosmogram urodzeniowy i jego interpretację po prostu wydrukował z programu jako gotowiec i dodał od siebie parę bzdur. Zero własnej sensownej wiedzy i zdolności. Na tym się nie skończyło. Koniecznie chciał utrzymać ze mną kontakt, był milutki jak mało kto. Gdy nieco zdobył moje zaufanie, pożyczył sporą sumę pieniędzy, których nigdy nie oddał, wykorzystał mnie jako kobietę (był przy tym żonaty, ma dzieci), potem namówił na wynajęcie na moje nazwisko mieszkania dla niego, bo on ponoć nie mógł na swoje. Obiecał wszystko opłacać. Nie płacił nigdy niczego, a ja dowiedziałam się o tym, gdy zaczęły na mnie przychodzić wezwania do zapłaty. Gdy chciałam odzyskać swoje pieniądze, zaczęły się groźby, potrafi zastraszyć. Tak naprawdę bałam się go i milczałam. To fizycznie duży silny facet. Sama pospłacałam wspomniane długi. Ponadto pochodzi i obraca się w szemranym środowisku, raz gdy sobie podpił przyznał się, że zajmował lub nadal zajmuje się sprzedażą kradzionego sprzętu, być może też samochodów. Byłam młoda i bardzo naiwna, a on to wykorzystał. Chcę jednak bardzo was przestrzec, bo widzę, że ten człowiek nadal oferuje swoje usługi. Jeśli poszukacie wśród opinii, znajdziecie też inne ostrzeżenia z wcześniejszych lat. Zawsze pamiętajcie, że wizerunek online można stworzyć, a tak naprawdę nie wie się, z kim ma się do czynienia. Jakie są wasze doświadczenia z nim lub innymi astrologami?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować