Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Po gruntowny spa tak

Ja i dumbusia zakochana para

Polecane posty

pisz beletrystykę, bardziej pożytecznie wyjdzie niż ta kafeteria.

chyba, że to chat gpt ci tak skleca te wymysły

5 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał:

taki tam rascal. Nie zamierzam mu ufac na tyle, zeby powierzac mu swoje zycie przeciez ani pisac z nim na privie czy w ogole romansowac ale fajnie shitpostuje xDD

Dumbusia pokaz cycusia

to troche chamskie uwazac, ze chcialbym z kims pisac priv stad, poza moze Klaudia, ale to sie raczej nigdy nie wydarzy, predzej umre albo klaudia odejdzie niz ja z nia popisze poza kafe xD

ogolnie strone juz mam, teraz mam zamiar jeszcze sobie blog zahostowac, galerie, i forum 😄

przynajmniej jakies zajecie mam, i nie mysle o Klaudiusz, bo za duzo o niej mysle, bo nie mam sie na czym skupic, szczegolnie wieczorami, jak sobie mysle, ze juz spi, bo musi wczesnie wstac zeby grac w gierke jakas i romansowac z ukochanym :((

nie sadze, ze chcialbys ze mna pisac na priv ale mam tu duzo tatusiow co mysla ze z kazdym sie puszcze i jestem łatwa kórwa, hihi, to mnie troche meczy, a ja lubie Fifiego po prostu co nie znaczy ze bym chciała sie z nim róchac, okej

Haha i co miałam simpow to wszystkich wybluzgalam bo w mojej głowie jak mi ktoś po prostu nie ufa i chroni przed nie wiadomo czym tzn że ma mnie za kûrwe xD 

Ja moge zaufać bo nie kombinuje no jak ktoś tak nie umie to ma zle zamiary nie jest prosty jak budowa cepa tak jak ja to sajonara jednak nie trzeba uczyć się na przykładach okej 

haha, no ja wlasnie Klaudiuszowi zaufalem i dobrze mi z tym, lepiej sie czuje, i moge wylaczyc internet i nie wchodzic tutaj caly dzien tylko sobie isc na spacer za miasto albo plywac caly dzien i wiem, ze Klaudiusz jest oki 😄

bo jeszcze niedawno to masakra jakas w ogole co mi sie w tej glowie dzialo, schizy jakies i w ogole bo klaudiusza ktos dojedzie i w ogole masakra co ona robi, ale juz mnie to wali

Jak mi się po prostu nie ufa to odpjerdalam jeszcze bardziej w ogóle nie wiem czemu mnie to wnerwia, chyba przez parę sytuacji z memusia że mają mi ludzie ufać ślepo jak panu Bogu a jak nie to sayonara bo to jest najgorsze jak ci ktos nie ufa albo mówi że ci nie wierzy jesteś niewiarygodny/a, wiecznie jest czymś zdziwiony i w ogóle szkoda czasu na takich ludzi 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się