Po gruntowny spa tak 6 Napisano 7 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 3 Napisano 7 godzin temu moj wspollokator mi komplementem zajeebal ze dobrze dzis wygladam i fresh, ze swiezo ;d od kilku dni odkad jestem mily dla Klaudii to zaczalem sie ladniejszy robic i bardziej dbam o siebie czy Klaudiusz to nie jest cudowna dziewczyna w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 1 Napisano 7 godzin temu No jak się dobrze traktuje ludzi, to od razu człowiek też się lepiej czuje Leżi i Dumbusia love Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 3 Napisano 7 godzin temu tzn jak innych obrazam to tam chooy ale jak klaudiusza ponizam to lipe mam, potem placze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 3 Napisano 7 godzin temu zauwazylem ze jak klaudiusza teraz obrazalem to potem placze, tyje, brzydszy sie robie, zebow nie myje, no staczam sie na dno a ostatnio zaczelo mi zalezec zeby sobie zrobic fajne cialo i dobrze wygladac, skoro Klaudiusz ze mna pisze tzn do mnie czasem, to wypadaloby jakis wyglad miec i dbac o siebie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 12 Napisano 6 godzin temu ja go nie obrazam ale mi jest obojetny i troche mnie brzydzi fajnie ze nie obrazasz Klaudiusza bo to troche takie z dópy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 3 Napisano 6 godzin temu no zawsze bylem mily do tej afery ze niby zniszczyla komus zycie i jest na nia polowanie, masakra ;x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 1 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pashtetova Shadowspell napisał: no zawsze bylem mily do tej afery ze niby zniszczyla komus zycie i jest na nia polowanie, masakra ;x No były niemiłe rzeczy i do tego nieprawdziwe, to smutne było bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 3 Napisano 6 godzin temu u mnie na forum ktos naklamal a ja uwierzylem we wszystko i zaczalem pojezdzac klaudiusza, ze zniszczyla komus zycie i ze jest zla osoba i w ogole masakra jakas, kompletnie mi to wypaczylo rzeczywistosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 1 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pashtetova Shadowspell napisał: u mnie na forum ktos naklamal a ja uwierzylem we wszystko i zaczalem pojezdzac klaudiusza, ze zniszczyla komus zycie i ze jest zla osoba i w ogole masakra jakas, kompletnie mi to wypaczylo rzeczywistosc No ale chyba już oki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 3 Napisano 6 godzin temu no na szczescie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mаlowanа 5 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Pashtetova Shadowspell napisał: u mnie na forum ktos naklamal a ja uwierzylem we wszystko i zaczalem pojezdzac klaudiusza, ze zniszczyla komus zycie i ze jest zla osoba i w ogole masakra jakas, kompletnie mi to wypaczylo rzeczywistosc Wymyśl lepszą bajkę Sratuszczak, bo tej nikt nie kupi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 3 Napisano 6 godzin temu Elcia widziala te tematy, to niby darek pisal, i ty tez zniszczyles zycie mu z klaudiuszem, bo wyslal foto pena jej na wykopie a ty potem mu napisales zniszcze cie, i go podjeebales ze jezdzi po pijaku tirem, i teraz przez ciebie i klaudiusza ma sprawe w sadzie, kuratora, wyrzucili go z roboty i zycie mu sie konczy powoli przez ciebie i klaudiusza, no i jakies typy z sadistica mu pomagaja namierzyc klaudiusza i jest polowanie na nia a potem klaudiusz pisala o tym temu kwiczemu a on ze klamal i sie nic nie stalo, a ja caly ogarniety gniewem i nienawiscia do Klaudii i az kipilem hejtem, a potem jak widzialem ze kur.. i szm.. to za malo to zaczalem jej zyczyc raka powolnego tak sobie o bo jestes zla, jak moglas zniszczyc komus zycie w ogole, masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 12 Napisano 6 godzin temu ahh łatwo cie rozjuszyc jak takiego kibola i walczysz o jakas bzdure jak o niepodleglosc ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 12 Napisano 6 godzin temu a potem nie masz energii zeby poczytac ksiazeczke:? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 3 Napisano 6 godzin temu no ale to jeszcze bylo za czasow gdy bylem wrogo nastawiony do przemulka i w ogole tez go nienawidzilem i to jeszcze potegowalo ze mnie klaudiusz olewala to juz wole kipilem gniewem masakra, ale przeszlo mi najpierw hejt do man of the moon a teraz jeszcze do klaudiusza tez jakby mnie ktos czarodziejska rozdzka dotknal zebym nie hejtowal tylko milosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 3 Napisano 6 godzin temu robie sobie wlasnie strone internetowa zeby sobie pisac o tym jak gram w gry i wrzucac foteczki moich czarodziejow i w ogole i chyba pojade pod jakis blog tak mysle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
indecent language 11 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał: ahh łatwo cie rozjuszyc jak takiego kibola i walczysz o jakas bzdure jak o niepodleglosc ^^ On kłamie, Klaudiusz nie jest pierwszą osobą, którą bez powodu zaczął wyzywać Jemu nie wolno ufać, to menda narkoman i alkoholik Dostał kiedyś nowego laptopa od babci, to wziął go sprzedał i kupił złoma za 20 funtów, a resztę przepił xD Zresztą ma tę maszynę do dzisiaj xD https://files.catbox.moe/mmq0wu.jpeg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 3 Napisano 6 godzin temu normalnie wgralbym sobie wordpress na serwer i na tym jechal, ale koledzy mi pisza, ze wordpress podobno czesto pada ofiara atakow cyberprzestepcow i nie jest secure, i zebym nie uzywal wordpress xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 1 Napisano 6 godzin temu no ale żeby komuś życzyć raka itd to też trzeba mieć nie po kolei w głowie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 3 Napisano 6 godzin temu ja mialem thinkpad W500 i mam nadal x200 XD no jak bez powodu, no przeciez myslalem, ze klaudiusz zniszczyla komus zycie razem z toba, ze we dwojke zniszczyliscie a ja uwierzylem, dalem sie w konia zrobic przez kogos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 3 Napisano 6 godzin temu z katiuszka pisalem rok temu u mnie na forium i ta do mnie ciagle o raku pieerdolila, ze umiera ze operacja i amputacja reki i mi sprula leb tym, a nagle wyzdrowiala w szpitalu w anglii, a pravol pisal ze teraz w ciazy jest nastepna ktora mnie oszukiwala masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 41 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pashtetova Shadowspell napisał: normalnie wgralbym sobie wordpress na serwer i na tym jechal, ale koledzy mi pisza, ze wordpress podobno czesto pada ofiara atakow cyberprzestepcow i nie jest secure, i zebym nie uzywal wordpress xd twoi koledzy nie majæ pojęcia jak zabezpieczyć stronė i tyle ja mam minumum 100 ataków dziennie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 3 Napisano 6 godzin temu pewnie to wszystko by sie koorwa nie wydarzylo, gdyby klaudiusz do mnie wpadla na forum 1,5 roku temu gdy ja zapraszalem, ale jej ten cyberpunk nagadal bajeczek ze moje forum jestniebezpieczne, nastepny koorwa bajkopisarz, ja prdl sami oszusci!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 3 Napisano 6 godzin temu moi koledzy bardzo sie znaja na zabezpieczniach i serwerach, szczzegolnie AncientWisdom, no a wordpress jako platforma pada ofiara atakow, dlatego daje sobie spokoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 3 Napisano 6 godzin temu dobra uciekam, ide sobie robic strone internetowa, narka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po gruntowny spa tak 6 Napisano 6 godzin temu 41 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał: troche Hhttps://www.tiktok.com/@sweetiezosia/video/7508349657727175958 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 335 Napisano 6 godzin temu 30 minut temu, Pashtetova Shadowspell napisał: Elcia widziala te tematy, to niby darek pisal, i ty tez zniszczyles zycie mu z klaudiuszem, bo wyslal foto pena jej na wykopie a ty potem mu napisales zniszcze cie, i go podjeebales ze jezdzi po pijaku tirem, i teraz przez ciebie i klaudiusza ma sprawe w sadzie, kuratora, wyrzucili go z roboty i zycie mu sie konczy powoli przez ciebie i klaudiusza, no i jakies typy z sadistica mu pomagaja namierzyc klaudiusza i jest polowanie na nia a potem klaudiusz pisala o tym temu kwiczemu a on ze klamal i sie nic nie stalo, a ja caly ogarniety gniewem i nienawiscia do Klaudii i az kipilem hejtem, a potem jak widzialem ze kur.. i szm.. to za malo to zaczalem jej zyczyc raka powolnego tak sobie o bo jestes zla, jak moglas zniszczyc komus zycie w ogole, masakra Widziałam tamte tematy ale ja ich nie brałam na poważnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 3 Napisano 6 godzin temu no widzisz a ja bralem ale koorestwo ze mnie tak ktos oklamal ciekawe jakie zamiary ktos mial a ja potem tylko placze i mecze sie psychicznie i mysli samoboojcze bo ludzie klamia mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 12 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, indecent language napisał: On kłamie, Klaudiusz nie jest pierwszą osobą, którą bez powodu zaczął wyzywać Jemu nie wolno ufać, to menda narkoman i alkoholik Dostał kiedyś nowego laptopa od babci, to wziął go sprzedał i kupił złoma za 20 funtów, a resztę przepił xD Zresztą ma tę maszynę do dzisiaj xD taki tam rascal. Nie zamierzam mu ufac na tyle, zeby powierzac mu swoje zycie przeciez ani pisac z nim na privie czy w ogole romansowac ale fajnie shitpostuje xDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach