pumpernikiel32 1 Napisano 6 godzin temu pisz beletrystykę, bardziej pożytecznie wyjdzie niż ta kafeteria. chyba, że to chat gpt ci tak skleca te wymysły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżaczek mały siusiaczek 1 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał: taki tam rascal. Nie zamierzam mu ufac na tyle, zeby powierzac mu swoje zycie przeciez ani pisac z nim na privie czy w ogole romansowac ale fajnie shitpostuje xDD Dumbusia pokaz cycusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 3 Napisano 6 godzin temu dobra ja sobie robie strone internetowa nara https://i.ibb.co/RpFn7VsN/Screenshot-2025-05-25-21-15-51.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 41 Napisano 5 godzin temu stronę internetową taką jak chcesz zrobić robi się 3 godz a ty piejesz o tym od wczoraj xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 3 Napisano 5 godzin temu troche przesadziles z tymi 3 godziny, dla mnie to okolo 30 minut B) ale piszac tutaj nie moge sie skupic na niczym, wiec uciekam, pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 3 Napisano 5 godzin temu swoj serwer irc na thelounge tez postawie i bedzie mozna u mnie czatowac a ja jestem adminem, a nie jakies kafeterie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 3 Napisano 5 godzin temu to troche chamskie uwazac, ze chcialbym z kims pisac priv stad, poza moze Klaudia, ale to sie raczej nigdy nie wydarzy, predzej umre albo klaudia odejdzie niz ja z nia popisze poza kafe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 3 Napisano 5 godzin temu ogolnie strone juz mam, teraz mam zamiar jeszcze sobie blog zahostowac, galerie, i forum przynajmniej jakies zajecie mam, i nie mysle o Klaudiusz, bo za duzo o niej mysle, bo nie mam sie na czym skupic, szczegolnie wieczorami, jak sobie mysle, ze juz spi, bo musi wczesnie wstac zeby grac w gierke jakas i romansowac z ukochanym :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 3 Napisano 5 godzin temu i czat tez zaraz sobie pieerdolne przedtreningowke zeby mi sie spac nie chcialo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 12 Napisano 3 godziny temu nie sadze, ze chcialbys ze mna pisac na priv ale mam tu duzo tatusiow co mysla ze z kazdym sie puszcze i jestem łatwa kórwa, hihi, to mnie troche meczy, a ja lubie Fifiego po prostu co nie znaczy ze bym chciała sie z nim róchac, okej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 3 Napisano 3 godziny temu ja chcialbym seeks po slubie tylko, ale to bedzie jakis cud wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 12 Napisano 3 godziny temu masakra jak ktos cie tak pilnuje bo uwaza cie za tępa kórwe w ogole ja sie za bardzo irytuje wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 3 Napisano 3 godziny temu a kto cie pilnuje, mi to ciezko bedzie wziac slub i seeks po slubie, bo dzisiaj kobiety lubia poznac chlopakow i zaraz seeks z nimi, a ja nie chce tak ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 3 Napisano 3 godziny temu ja to mysle, ze nie ma co pilnowac nikogo, bo kazdy jest kowalem swojego losu i moze robic sobie co chce i nic nikomu do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 3 Napisano 3 godziny temu ja prdl ale ten avatar lezaczek maly siusiaczek jest okropny w chooy jak z jakiegos horroru albo thriller Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 12 Napisano 3 godziny temu Haha i co miałam simpow to wszystkich wybluzgalam bo w mojej głowie jak mi ktoś po prostu nie ufa i chroni przed nie wiadomo czym tzn że ma mnie za kûrwe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 12 Napisano 3 godziny temu Ja moge zaufać bo nie kombinuje no jak ktoś tak nie umie to ma zle zamiary nie jest prosty jak budowa cepa tak jak ja to sajonara jednak nie trzeba uczyć się na przykładach okej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 3 Napisano 3 godziny temu haha, no ja wlasnie Klaudiuszowi zaufalem i dobrze mi z tym, lepiej sie czuje, i moge wylaczyc internet i nie wchodzic tutaj caly dzien tylko sobie isc na spacer za miasto albo plywac caly dzien i wiem, ze Klaudiusz jest oki bo jeszcze niedawno to masakra jakas w ogole co mi sie w tej glowie dzialo, schizy jakies i w ogole bo klaudiusza ktos dojedzie i w ogole masakra co ona robi, ale juz mnie to wali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 3 Napisano 3 godziny temu bo takie oo nie pisz z tym albo z tym ale z tym tak ale z tym nie ale ze mna mozesz to o ja prdl ale meczarnia, lepiej internet wylaczyc i isc do doopeczek na real Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 12 Napisano 2 godziny temu Jak mi się po prostu nie ufa to odpjerdalam jeszcze bardziej w ogóle nie wiem czemu mnie to wnerwia, chyba przez parę sytuacji z memusia że mają mi ludzie ufać ślepo jak panu Bogu a jak nie to sayonara bo to jest najgorsze jak ci ktos nie ufa albo mówi że ci nie wierzy jesteś niewiarygodny/a, wiecznie jest czymś zdziwiony i w ogóle szkoda czasu na takich ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 3 Napisano 2 godziny temu Pare miesiecy temu mialem jazdy, ze klaudiusz wysyla munkowi nagie foty i chce z nim byc i w ogole i ja jechalem za to, a pisala, ze to nieprawda i ma juz dosc, wiec jej uwierzylem, i odpuscilem, zazdrosc to jest tez masakra uczucie albo podejrzewac kogos o cos, tzn. Ostatnio to jak cos nie tak z Klaudiuszkiem robie, to potem sie zle czuje, a jak nie krzywdze jej i jestem ok dla niej, to na zdrowie mi to wychodzi i jestem szczesliwszy w chooy, jeszcze jak moge jej cos milego napisac, zamiast hejty to juz w ogole skacze ze szczescia i tancze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 12 Napisano 2 godziny temu Niektóre to myślą że takie pilnowanie to jest cool że komuś niby zależy i że to takie seksy a mi się smutno robi ze jakaś niegodna zaufania albo kòrwa i smutno jest że ktoś nie ufa ci tak po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 3 Napisano 2 godziny temu (edytowany) No mi tez jest smutno wtedy, gdy komus nie ufam, bo urojenia we lbie, ale ja np nie lubie gdy mnie ktos kontroluje, wiec nie czyn komus tego co tobie nie mile, wiec staram sie postawic w sytuacji gdybym byl Klaudiuszem i mnie Filipek kontroluje i jakbym sie czul, masakra Zreszta wole gdy Klaudia jest szczesliwa, wolna i radosna, bo wtedy ja tez sie tak czuje, a jak nie ufam albo cos to mnie schiza ogarnia i staczam sie na dno i zaniedbuje swe zycie i zdrowie Edytowano 2 godziny temu przez Pashtetova Shadowspell Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach