Daniel86 52 Napisano 26 Maj Witam. – ja mam 38 lat, – lekko upośledzony umysłowo, – bez pracy zarobkowej, – bez prawa jazdy, – bez bez telefonu, – bez nałogów (no może z wyjątkiem kawy), – niewierzący. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 134 Napisano 26 Maj - powyżej 55 lat - powyżej 130 kg - nie pracujących - upośledzonych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 134 Napisano 26 Maj 20 minut temu, Rzeczy i konieczności tak napisał: No elka się łapie a ty dostałeś kosza bo ci nie staje 5 razy dziennie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 134 Napisano 26 Maj 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Na innym temacie się pytałam.czy miałam Ci cos wysyłać ale temat polecial. xd nudesy a co xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 134 Napisano 26 Maj 8 minut temu, p0lka napisał: Tak chce cię wyleczyć z pedałowania ale może być ciężko bo Ela to nie Nimfa podobno przez ciebie tu już nie wchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach