Gość pumpernikiel32 Napisano 26 Maj Powiedzcie muszę wiedzieć na co się przygotować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szanowny Pan Dariusz 17 Napisano 26 Maj 1 godzinę temu, pumpernikiel32 napisał: Powiedzcie muszę wiedzieć na co się przygotować Jezus Maria, Krejzi Lepiej żeby Mokebe był ojcem niż Libed 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 28 Maj 9 minut temu, dep_sour napisał: Hej to nie ja , salix/ molinezja to tez nie ja juz sie balem ze zalewana juz bylas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 28 Maj Przed chwilą, dep_sour napisał: Nie twoj interes moj bo planuje cie uwiezc, ale zalewanej nie wezne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 28 Maj 5 minut temu, marawstala napisał: Hej, nom w tej ciąży byłaś jakby bardziej pokorna... : ) Krjzi w ciazy byla juz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 28 Maj 1 minutę temu, marawstala napisał: Nie, ktoś tu napisał że to Krejzi (temat) później widziałam jakieś inne posty Pumpernikiel w których trochę broniła Trzynastego i tu się pojawił zgrzyt : ) ale kto wie może ciąża odmienia ludzi. a wiesz ile Krejzi ma lat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 28 Maj 1 minutę temu, marawstala napisał: Nie wiem to 32 w nicku trochę mnie zastanawiało... nie pasowało bo raczej chyba woli słowne nicki, ale samo pumpernikiel czemu by nie. : ) Krejzi to dep_sour Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 28 Maj mi pisala ze ma 60 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 28 Maj Przed chwilą, marawstala napisał: Tak, ale nicków miała tu sporo. to tak jak ja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 28 Maj 19 minut temu, marawstala napisał: Superior? : ) Zielowania :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 28 Maj 55 minut temu, marawstala napisał: Superior? : ) lubisz mnie , Zielowaniu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 6 Napisano 29 Maj Dnia 26.05.2025 o 13:08, pumpernikiel32 napisał: to chyba zależy od kaszojada jaki się trafi czy bardzo wymagający czy spokojny bezobsługowy Wpadłaś Iska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 6 Napisano 1 Czerwiec (edytowany) Yyyy Edytowano 1 Czerwiec przez TRZYNASTY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 397 Napisano 5 Czerwiec Dnia 26.05.2025 o 16:09, pumpernikiel32 napisał: Libed będzie super ojcem libed nie mial wzorca meskiego, lepiej niech placi hajs, a wychowuje sebix z osiedla...🥴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 397 Napisano 5 Czerwiec Dnia 26.05.2025 o 12:54, pumpernikiel32 napisał: Powiedzcie muszę wiedzieć na co się przygotować zapas pieluch, conajmniej 10sztuk dziennie idzie, worki na smiecie bedą pelne codziennie, jak wlaczysz mleko w proszku to testuj rozne firmy i obserwuj czy są kolki i sraczki itd. najlepsze to bebilon i bebiko wg mnie. karmienie co 3-4 godziny cala dobę, w nocy wstajesz karmisz i przewiajasz. jak to ogarniesz to bedzie latwiej potem. zapomnij o poprzednim zyciu, kolezankach, imprezkach, piwkach, kinach itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 397 Napisano 5 Czerwiec 29 minut temu, pumpernikiel32 napisał: To ja może podziękuję jednak za póżno, libed zaaferowany ze bedzie dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 397 Napisano 5 Czerwiec 25 minut temu, pumpernikiel32 napisał: Rozmnażanie się w ogóle jest bez sensu napisala 50letnia pani, ktora lubi udawać nastolatke🥴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 397 Napisano 5 Czerwiec 3 minuty temu, pumpernikiel32 napisał: Chyba ty kiedys byłas bardziej pyskata. dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stokrotka30 51 Napisano 12 Lipiec U mnie zmieniło się to,że libido spadło do zera ale mężowi tego nie przetłumaczysz bo nie zrozumie.Faceci płytko myślą i nie mają empatii.Przez to znienawidziłam męża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach