pumpernikiel32 10 Napisano poniedziałek o 10:54 Powiedzcie muszę wiedzieć na co się przygotować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 340 Napisano poniedziałek o 11:03 Tak szczerze? Wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 10 Napisano poniedziałek o 11:08 to chyba zależy od kaszojada jaki się trafi czy bardzo wymagający czy spokojny bezobsługowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 340 Napisano poniedziałek o 11:21 Bezobslugowe nie istnieją. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 10 Napisano poniedziałek o 11:36 11 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Bezobslugowe nie istnieją. xd W sumie racja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szanowny Pan Dariusz 16 Napisano poniedziałek o 12:52 1 godzinę temu, pumpernikiel32 napisał: Powiedzcie muszę wiedzieć na co się przygotować Jezus Maria, Krejzi Lepiej żeby Mokebe był ojcem niż Libed 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 340 Napisano poniedziałek o 12:57 5 minut temu, Szanowny Pan Dariusz napisał: Jezus Maria, Krejzi Lepiej żeby Mokebe był ojcem niż Libed To krejzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 10 Napisano poniedziałek o 14:09 1 godzinę temu, Szanowny Pan Dariusz napisał: Jezus Maria, Krejzi Lepiej żeby Mokebe był ojcem niż Libed Libed będzie super ojcem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2152 Napisano poniedziałek o 14:23 Pamiętam jak się zarzekał, śmiał z Siurentajskiego, a ja sobie w duchu pomyslałam, żebyś się chłopie jeszcze nie zdziwił... : ) Jeśli to prawda no to gratuluję Wam takiego obrotu sprawy. : ) 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2152 Napisano poniedziałek o 19:50 (edytowany) Chyba jednak nie Krejzi (jej nowe konto) bo styl jakby inny, albo ciąża ją tak odmieniła. .) Edytowano poniedziałek o 19:50 przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 56 Napisano środa o 17:16 Dnia 26.05.2025 o 21:50, marawstala napisał: Chyba jednak nie Krejzi (jej nowe konto) bo styl jakby inny, albo ciąża ją tak odmieniła. .) Hej to nie ja , salix/ molinezja to tez nie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 1 Napisano środa o 17:26 9 minut temu, dep_sour napisał: Hej to nie ja , salix/ molinezja to tez nie ja juz sie balem ze zalewana juz bylas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 56 Napisano środa o 17:27 Przed chwilą, krelzol napisał: juz sie balem ze zalewana juz bylas Nie twoj interes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 1 Napisano środa o 17:28 Przed chwilą, dep_sour napisał: Nie twoj interes moj bo planuje cie uwiezc, ale zalewanej nie wezne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2152 Napisano środa o 17:38 18 minut temu, dep_sour napisał: Hej to nie ja , salix/ molinezja to tez nie ja Hej, nom w tej ciąży byłaś jakby bardziej pokorna... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 1 Napisano środa o 17:44 5 minut temu, marawstala napisał: Hej, nom w tej ciąży byłaś jakby bardziej pokorna... : ) Krjzi w ciazy byla juz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2152 Napisano środa o 17:49 1 minutę temu, krelzol napisał: Krjzi w ciazy byla juz ? Nie, ktoś tu napisał że to Krejzi (temat) później widziałam jakieś inne posty Pumpernikiel w których trochę broniła Trzynastego i tu się pojawił zgrzyt : ) ale kto wie może ciąża odmienia ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 1 Napisano środa o 17:51 1 minutę temu, marawstala napisał: Nie, ktoś tu napisał że to Krejzi (temat) później widziałam jakieś inne posty Pumpernikiel w których trochę broniła Trzynastego i tu się pojawił zgrzyt : ) ale kto wie może ciąża odmienia ludzi. a wiesz ile Krejzi ma lat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2152 Napisano środa o 17:53 1 minutę temu, syntezator mowy - karol napisał: no to fakt te posty jakies takie zbyt grzeczne byly i z przegrywami ten chleb gadal jak z normalnymi Nom taka milusia przyszła mamusia : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2152 Napisano środa o 17:55 2 minuty temu, krelzol napisał: a wiesz ile Krejzi ma lat ? Nie wiem to 32 w nicku trochę mnie zastanawiało... nie pasowało bo raczej chyba woli słowne nicki, ale samo pumpernikiel czemu by nie. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 1 Napisano środa o 17:57 1 minutę temu, marawstala napisał: Nie wiem to 32 w nicku trochę mnie zastanawiało... nie pasowało bo raczej chyba woli słowne nicki, ale samo pumpernikiel czemu by nie. : ) Krejzi to dep_sour Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2152 Napisano środa o 17:58 2 minuty temu, syntezator mowy - karol napisał: ja obstawiam ze to chlop jest W sumie pierwsza myśl jak przeczytałam temat tuż przed tym jak ktoś zasugerował, że to Krejzi właśnie taka była... że to on a nie ona, ale nie wiem sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 1 Napisano środa o 17:58 mi pisala ze ma 60 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2152 Napisano środa o 17:59 1 minutę temu, krelzol napisał: Krejzi to dep_sour Tak, ale nicków miała tu sporo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 1 Napisano środa o 18:00 Przed chwilą, marawstala napisał: Tak, ale nicków miała tu sporo. to tak jak ja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2152 Napisano środa o 18:01 Przed chwilą, krelzol napisał: to tak jak ja xD Superior? : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 1 Napisano środa o 18:21 19 minut temu, marawstala napisał: Superior? : ) Zielowania :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 1 Napisano środa o 18:57 55 minut temu, marawstala napisał: Superior? : ) lubisz mnie , Zielowaniu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano środa o 22:17 To darek byczy mostowiak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2152 Napisano czwartek o 09:37 14 godzin temu, krelzol napisał: lubisz mnie , Zielowaniu ? Nie wiem czy lubię, ale wspominam z sentymentem.) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach