Nemesio Cervantes 379 Napisano 5 Czerwiec Dnia 26.05.2025 o 12:54, pumpernikiel32 napisał: Powiedzcie muszę wiedzieć na co się przygotować zapas pieluch, conajmniej 10sztuk dziennie idzie, worki na smiecie bedą pelne codziennie, jak wlaczysz mleko w proszku to testuj rozne firmy i obserwuj czy są kolki i sraczki itd. najlepsze to bebilon i bebiko wg mnie. karmienie co 3-4 godziny cala dobę, w nocy wstajesz karmisz i przewiajasz. jak to ogarniesz to bedzie latwiej potem. zapomnij o poprzednim zyciu, kolezankach, imprezkach, piwkach, kinach itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 5 Czerwiec 23 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: zapas pieluch, conajmniej 10sztuk dziennie idzie, worki na smiecie bedą pelne codziennie, jak wlaczysz mleko w proszku to testuj rozne firmy i obserwuj czy są kolki i sraczki itd. najlepsze to bebilon i bebiko wg mnie. karmienie co 3-4 godziny cala dobę, w nocy wstajesz karmisz i przewiajasz. jak to ogarniesz to bedzie latwiej potem. zapomnij o poprzednim zyciu, kolezankach, imprezkach, piwkach, kinach itd. To ja może podziękuję jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 379 Napisano 5 Czerwiec 29 minut temu, pumpernikiel32 napisał: To ja może podziękuję jednak za póżno, libed zaaferowany ze bedzie dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 5 Czerwiec Rozmnażanie się w ogóle jest bez sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 379 Napisano 5 Czerwiec 25 minut temu, pumpernikiel32 napisał: Rozmnażanie się w ogóle jest bez sensu napisala 50letnia pani, ktora lubi udawać nastolatke🥴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 5 Czerwiec 26 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: napisala 50letnia pani, ktora lubi udawać nastolatke🥴 Chyba ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 379 Napisano 5 Czerwiec 3 minuty temu, pumpernikiel32 napisał: Chyba ty kiedys byłas bardziej pyskata. dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stokrotka30 51 Napisano sobota o 18:18 U mnie zmieniło się to,że libido spadło do zera ale mężowi tego nie przetłumaczysz bo nie zrozumie.Faceci płytko myślą i nie mają empatii.Przez to znienawidziłam męża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach