KaszalotSpermacetowy 18 Napisano wtorek o 13:20 Ja czasem taka sflaczała a cały czas trzeba patrzeć że ludzie są źli i wulgarni i atakują benisami i cycofonami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 11 Napisano wtorek o 13:22 Taka moda wystroju wnętrz teraz w Polsce mi się nie podoba Hhttps://ibb.co/S7BpWCXf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 11 Napisano wtorek o 13:26 Beton jest fajny dumbo by mi pomogła remoncie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 11 Napisano wtorek o 13:30 To był dobry trend tiktoka https://www.tiktok.com/@amarthawm1/video/7508990104531176726 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 11 Napisano wtorek o 13:32 11 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Ja czasem taka sflaczała a cały czas trzeba patrzeć że ludzie są źli i wulgarni i atakują benisami i cycofonami Czemu dumbo nie ma energii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
właź do bagażnika 21 Napisano wtorek o 13:33 Przed chwilą, Ipad pro 17,2 tak napisał: Czemu dumbo nie ma energii Ma, ale nie na ciebie. Won na ulice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 18 Napisano wtorek o 14:02 Ja mam mało energii bardzo chyba zrobię kawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 18 Napisano wtorek o 14:03 Ale mi słabo dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 673 Napisano wtorek o 14:04 2 godziny temu, Olla_00 napisał: Chłopięcą urodę preferuje typu Tom Cruise, Jude Law. Krzysztof Ibisz i Mieczysław Szcześniak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 18 Napisano wtorek o 14:05 Konserwuje się cały czas na trybie awaryjnym a muszę kupić nową kartę graficzną żeby mi ta gierka poszla wez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 14:08 Dumbusia 🥰🥰 Ja bym sie spac polozyl do wyrka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 11 Napisano wtorek o 14:09 Dla autorki 98 Hhttps://www.tiktok.com/@michas1998/video/7504276376413818134 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 11 Napisano wtorek o 14:11 6 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Konserwuje się cały czas na trybie awaryjnym a muszę kupić nową kartę graficzną żeby mi ta gierka poszla wez Ja ostatnio znalazłem kartę graficzną na smietniku ciekawe czy działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 11 Napisano wtorek o 14:16 11 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Ale mi słabo dziś Ja jakiś zamulony jestem wczoraj mi druga stypiara ciśnienie podniosla a dzisiaj prawie zepsulbym ipada pro bo chocialem wepchac usb mini w usb c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 11 Napisano wtorek o 14:18 Zdrzemnolbym się oczyscil mózg z toksyn ale mi się nie chce coś drzemki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 14:20 Ja w diablo 3 gram na mojej konsoli i siedze na plywalni, wizardem gram i rzucam czary, huragany tornado i hydry plujace ogniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 18 Napisano wtorek o 14:20 Już mi lepiej, czasem łapie panikę jak za dużo ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 11 Napisano wtorek o 14:22 1 minutę temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Już mi lepiej, czasem łapie panikę jak za dużo ludzi A co dumbo chce pograć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 14:25 Ja dzisiaj od rana na plywalni w koncu, sauna parowa basen i w koncu, dzisiaj chyba ide wczesnie spac i rano jutro tez ide i caly poranek trenuje do pory obiadowej To przez to ze Klaudiusz odeszla gdzie indziej stad chyba mi sie tak zachcialo tu siedziex i prawdziwych dziewczyn, bo te internetowe sa niewierne i mnie olewaja xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 14:26 Nadia mnie zainspirowala zeby wczesnie isc spac i rano sie budzix i isc na plywalnie, dzieki NadiSi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 11 Napisano wtorek o 14:26 Na moim ps5 można pograć zdalnie wystarczy apka Remote Play Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 14:29 A ja znowu ratowniczke widze, ale ona sliczna masakra, kochalbym sie z nia Moze nie ma duzych cyckow jak Nadija ale reszta perfekto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 18 Napisano wtorek o 14:38 Nie chce nikogo chce do łóżeczka i nie żyć i żeby mi nikt dûpy nie truł bo się boje ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 14:38 Ja nie chce seeks, nie kreci mnie to, nawet nie wiem co to A ty lezak nie masz za co jechac bo jestes biedak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 14:39 A ktos ci trooje doope, ja wlasnie bym sobie tez poszedl do wyrka i do rana pospal a od rana na plywalnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 14:40 Nie zyje sie jak sie spi xD Sen to zdrowie ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 18 Napisano wtorek o 14:41 Czasem a nie mam siły za bardzo i muszę ćpać leki żeby wyrobić a się rozkładam bo nie mam siły jestem szkieletem i mięsem sterowanym na siłę bo nie chce nikomu robić przykrości skacząc z wieżowca a tu a w co grasz a r7chasz się czy trzeba z tobą chodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 10 Napisano wtorek o 14:42 15 minut temu, Pashtetix Deluxis napisał: Ja dzisiaj od rana na plywalni w koncu, sauna parowa basen i w koncu, dzisiaj chyba ide wczesnie spac i rano jutro tez ide i caly poranek trenuje do pory obiadowej To przez to ze Klaudiusz odeszla gdzie indziej stad chyba mi sie tak zachcialo tu siedziex i prawdziwych dziewczyn, bo te internetowe sa niewierne i mnie olewaja xd Hejka, a ty tak serio lubisz tak długo saunować? Ja to za długo w saunie nie wytrzymuję, za gorąco dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 14:43 Ja czesto nie mam sily wyjsc z lozka rano i to mnie meczy, ale dzisiaj juz kolo 9 bylem na nogach, sniadanie i uciekam na plywalnie i fajnie tak Jutro tez bym tak chcial. Budze sie wczesnie, sniadanie plywalnia i pora obiadowa i nq chate wracam i do spania xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 14:44 Lubie, ale lodowate prysznice tez biore albo lubie plywac na zewnatrz w morzu rzece albo jeziorze tam woda zimna fajnie i natura xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach