Ipad pro 17,2 tak 10 Napisano wtorek o 14:50 11 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Nie chce nikogo chce do łóżeczka i nie żyć i żeby mi nikt dûpy nie truł bo się boje ludzi Ja chce dumbusia do łóżka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 332 Napisano wtorek o 14:52 1 godzinę temu, Ipad pro 17,2 tak napisał: Na parowkach mnie taka 1,6m zaczepila i żebym jej parówki pokazal Ja się pytam co? Później zdałem sobie sprawę że z dołu może nie widać co tam leży No, bo parówki w marketach wykładają na wysokości 2,5 m i trzeba koszykarza co najmniej 2 m żeby w Polsce w markecie parówki kupił, bo nikt inny nie da rady Wgl powinieneś napisać że ta babka 1,6 m to po straż zadzwoniła, żeby z wozem z drabiną przyjechali i ją do tych parówek podsadzili Idź do psychiatry bo już takie bzdury wymyślasz, że to jest ostatni dzwonek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 10 Napisano wtorek o 14:54 1 minutę temu, Siurentajski napisał: No, bo parówki w marketach wykładają na wysokości 2,5 m i trzeba koszykarza co najmniej 2 m żeby w Polsce w markecie parówki kupił, bo nikt inny nie da rady Wgl powinieneś napisać że ta babka 1,6 m to po straż zadzwoniła, żeby z wozem z drabiną przyjechali i ją do tych parówek podsadzili Idź do psychiatry bo już takie bzdury wymyślasz, że to jest ostatni dzwonek No całkiem wysoko były sam musiałem rękę do góry 45 stopni 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 10 Napisano wtorek o 14:56 14 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Czasem a nie mam siły za bardzo i muszę ćpać leki żeby wyrobić a się rozkładam bo nie mam siły jestem szkieletem i mięsem sterowanym na siłę bo nie chce nikomu robić przykrości skacząc z wieżowca a tu a w co grasz a r7chasz się czy trzeba z tobą chodzić By tak dumbo leżała w sypialni cały dzień nago bo po co się ubiegać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 17 Napisano wtorek o 15:00 Srynik jest fajny bo też lubi spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 17 Napisano wtorek o 15:00 Ja wolę srynika do łóżka i z nim spać nikt nie musi być nago Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 17 Napisano wtorek o 15:01 W ogóle nie interesują mnie genitalia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 10 Napisano wtorek o 15:01 20 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Czasem a nie mam siły za bardzo i muszę ćpać Tak widzę dumbo tylko nago robimy to Hhttps://www.tiktok.com/@luna.taquire/video/7508575813760060678 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 17 Napisano wtorek o 15:03 Jestem bardzo asem Pisałeś ostatnio że paszczur cię podrywa i się przeraziles a widziałam co mara pisała że przecież lubisz zdecydowane więc co ci nie pasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 17 Napisano wtorek o 15:03 Ja tak kocham samotność i brak dziwnych ruchów kopulacyjnych że już nie planuje i goodbye to love i jest cudnie spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 10 Napisano wtorek o 15:03 2 minuty temu, KaszalotSpermacetowy napisał: W ogóle nie interesują mnie genitalia A po co zakrywac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 17 Napisano wtorek o 15:04 Nie wiem po co jest seks, nudne to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 10 Napisano wtorek o 15:04 1 minutę temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Jestem bardzo asem Pisałeś ostatnio że paszczur cię podrywa i się przeraziles a widziałam co mara pisała że przecież lubisz zdecydowane więc co ci nie pasuje Bo ja 12/10 a ona -1/10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 17 Napisano wtorek o 15:05 Żyć się nie chce i jeszcze jakiś seks wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 17 Napisano wtorek o 15:05 Nie będzie paszczur na mnie żerował jesteś robalem co chce wyszukać kogoś słabszego i go zniszczyć kwii kwii chrum chrum, zdychaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 332 Napisano wtorek o 15:07 10 minut temu, Ipad pro 17,2 tak napisał: No całkiem wysoko były sam musiałem rękę do góry 45 stopni Leżak, ale gdzieś z 50% bab w tym kraju oscyluje wzrostowi w przedziale 160 - 170 cm, więc skończ już te bajki swoje i idź do lekarza, bo niedługo zacznie ci się zwidywać, że jak wchodzisz do marketu to wszyscy milkną, porzucają dotychczasowe zajęcia i zaczynają cię obserwować Tak jak już miałeś wizję tego rodzaju w Euro RTV AGD i Media Markt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 10 Napisano wtorek o 15:09 4 minuty temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Nie wiem po co jest seks, nudne to jest Pokaże ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 17 Napisano wtorek o 15:10 Przed chwilą, Ipad pro 17,2 tak napisał: Pokaże ci Zabij się lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 347 Napisano wtorek o 15:11 15 minut temu, Ipad pro 17,2 tak napisał: No całkiem wysoko były sam musiałem rękę do góry 45 stopni Ja dostać nie mogę tych z wysokich półek ale to tam podskoczę czy się wdrapie. Czasem takie starsze babcie proszą by im podać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 332 Napisano wtorek o 15:11 1 minutę temu, Ipad pro 17,2 tak napisał: Pokaże ci Wkleisz zdjęcie kuzynki z szuflady? Jak coś to mogę cię wyręczyć, bo chyba mam gdzieś na laptopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 10 Napisano wtorek o 15:11 1 minutę temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Zabij się lepiej Będzie pięknie zobacz https://www.tiktok.com/@d.saveskul/video/7507726731386703160 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 17 Napisano wtorek o 15:12 Przed chwilą, Ipad pro 17,2 tak napisał: Będzie pięknie zobacz Zdychaj kûrwo spèdalona, tępa, nudna i śmierdząca guwnem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 10 Napisano wtorek o 15:13 Przed chwilą, KaszalotSpermacetowy napisał: Zdychaj kûrwo spèdalona, tępa, nudna i śmierdząca guwnem Przy mnie dumbo ma malom dope Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 17 Napisano wtorek o 15:15 Ble jeszcze z 5 lat i można skoczyć z wieżowca bo po co ciągnąć to życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 332 Napisano wtorek o 15:15 2 minuty temu, Ipad pro 17,2 tak napisał: Będzie pięknie zobacz Tym co w USA walczą o zablokowanie dostępu nastolatkom do tiktoka powinni przetłumaczyć co tutaj wypisujesz i dodatkowo twoje zdjęcie obok wkleić, to by mieli koronny dowód że tiktok rozmiękcza ludziom mózg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 10 Napisano wtorek o 15:24 8 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Ble jeszcze z 5 lat i można skoczyć z wieżowca bo po co ciągnąć to życie U mnie szczęśliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 332 Napisano wtorek o 15:25 Przed chwilą, Ipad pro 17,2 tak napisał: U mnie szczęśliwa Daj jej leżak spokój swoimi zalotami, bo dziewczyna naprawdę skoczy, nawet tych 5 lat nie będzie czekać i to będzie tylko twoja wina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 10 Napisano wtorek o 15:28 2 minuty temu, Siurentajski napisał: Daj jej leżak spokój swoimi zalotami, bo dziewczyna naprawdę skoczy, nawet tych 5 lat nie będzie czekać i to będzie tylko twoja wina Hhttps://www.tiktok.com/@katyrobertson44/video/7508504674945830166 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 332 Napisano wtorek o 15:30 1 minutę temu, Ipad pro 17,2 tak napisał: H Ale po co mi to wklejasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 15:52 Spoko Dumbusia,klaudiusz mnie juz nie chce, mozemy isc razem spac sie poprzytulac jak chcesz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach