Dudka 0 Napisano 28 Maj Hej! Szukam jakiegoś naprawdę fajnego hotelu nad naszym morzem. Może ktoś z Was ma jakieś sprawdzone miejscówki w Krynicy Morskiej? Zależy mi na tym, żeby było blisko plaży i panowała tam dobra atmosfera. Fajnie by było, gdyby był basen, ale to nie jest priorytet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika232 2 Napisano 2 Czerwiec W Krynicy Morskiej masz hotel White Resort ( krynicamorskahotele.pl/) . Nie wiem czy Ci na tym zależy (mi z wiadomych względów bardzo zależało), ale mają pokoje z balkonami, niektóre z widokiem na morze. Cisza, spokój i można się tam zrelaksować. Na plażę jest blisko, a jak ktoś lubi wieczorne spacery, to deptak jest zaraz obok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kunesu 0 Napisano 9 Czerwiec Ja ostatnio natknąłem się na fajny hotel w Jastarni "Wydma&Las". Blisko plaży, pokoje wyglądają na prawdę fajnie i cena też zachęca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach