krelzol 1 Napisano środa o 18:52 pokazesz mi zdj na priv, tak zeby mi radosc sprawic bo zle ze mna jest psychicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano środa o 18:53 to idz do psychiatry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 20 Napisano środa o 18:59 Lecz się ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano środa o 19:08 no wlasnie wysle mu ktoras to potem bedzie blagal o wiecej i se nie pozbeda typa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 274 Napisano środa o 19:09 16 minut temu, krelzol napisał: pokazesz mi zdj na priv, tak zeby mi radosc sprawic bo zle ze mna jest psychicznie sprobuj na kolanach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syntezator mowy - karol 60 Napisano środa o 19:16 23 minuty temu, krelzol napisał: pokazesz mi zdj na priv, tak zeby mi radosc sprawic bo zle ze mna jest psychicznie czy naprawde kiedykolwiek od jakiejkolwiek baby udalo ci sie w ten sposob wyzebrac foty i nie byl to przebrany za babe moon ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach