Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
nie masz uprawnień

Dpaczego kobietom nie wystarcza wspólne życie, spędzanie czasu, wspieranie się, tylko chcą jeszcze ślub i dzieci?

Polecane posty

1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał:

ale nie mówimy o pieniądzach 😉 

Tak się tylko mówi, że pieniądze nie są ważne a jak przyjdzie co do czego to bez pieniędzy trudno jednak żyć. 

Żartuję. 

5 minut temu, BułkaBożowa napisał:

Może też masz braciszka

Mam i siostrę też jestem kochana osoba a nie potworniak

2 minuty temu, Miecz napisał:

W tym jednym zdaniu ująłeś sedno problemu. Trzeba było od niego zacząć i na nim skończyć. Chyba nie chcesz zejść do poziomu Miecza, prawda? Nie przystoi.

Dobre.

Przed chwilą, włosynarękach napisał:

Mam i siostrę też jestem kochana osoba a nie potworniak

Dobrze nie gryz mję

co tyrzeba miec we lbie zeby pamietac jakies bzdury ktore pisal inny chlop i udawac ze sie "pozyskalo" o nim info i sie go straszy 😄 chlop 60+ straszy drugiego starego chlopa dwie dekady mlodszego tym ze za chwile ujawni co ten w szkole zrobil 20 lat wczesnie bo sobei to uroil 😄 dzieci juz w wieku lat nastu wyrastaja z takich bajek a na kafeterii staruchy staruchów strasza takimi rzeczami 😄

wyzarty mózg alkoholem nie ma innego wytlumaczenia. 

• Haha 2

Napisano (edytowany)
3 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

to złe kobiety były

też  widziałem sam raz taki obrazek  jak miecz dostał ataku i pisał groźby 😄 to niezrownowazony mitoman ew. lubi wypic glebszego i wtedy pokazuje jaki jest naprawde. 

zeby sie nie odwolywac do innych to napisze o sobie, raz napisalem gdzie chodzilem do szkoly miecz po 2 latach sadzil ze nie pamietam i mi grozil ze zna mojego znajomego ze szkoly(podal co to za szkola wlasnie sprzed tych 2 lat zapamietal) i zaraz za chwile upubliczni jakies kompromitiujace mnie historie 😄 to de.bil jest zwyczajny z siwym łbem 😄 magda ma te sama metode pisze cos w dodatku nieprawde a ona mnie szantazuje po 3 latach tym ze ujawni to co sam napsialem w dodatku nie do konca prawdziwe 😄 ale jeszcze dorzuci cos od siebie z mitomani 😄 

tam na tym erotycznym chyba wszyscy na to samo chorowaliscie.

Czasem to jednak działało. Miecz jest jedynym człowiekiem tutaj który nastraszył widmoka. Tylko raz go widziałam tak zestresowanego. Co dziwne, bo Miecz obiecał śledztwo w Kanadzie, czy tam Ameryce i krzycho zaniemówił 😄

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

2 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Ja mówię o brudach, które pral Maestro publicznie, a teraz udaje, ze go to nie dotyczy. 

A gdzie napisałem, że mnie coś nie dotyczy? Nawet podałem Ci N. gdybyś chciał rozwinąć temat. 

Zaskoczyłeś mnie i Ty tą próbą "prania brudów". Ewidentnie wskakujesz w buty Miecza😊

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Czasem to jednak działało. Miecz jest jedynym człowiekiem tutaj który tą metodą nastraszył widmoka. Tylko raz go widziałam tak zestresowanego. Co dziwne, bo Miecz obiecał śledztwo w Kanadzie, czy tam Ameryce i krzycho zaniemówił 😄

no ja wiem ze wy sie tam zbiorowo tak straszyliscie dlatego zawsze pisze ze na erotycznym to pisali de.bile 😄

7 minut temu, salix napisał:

Tak, przypomniałam sobie własnie.

Wiedzy 😄

Dziwnie brzmi szpakowaty w odniesieniu do zarostu lonowego.😄

nie chce byc niemily i nie pisze dziad z siwymi jajami bo sie zaraz obruszy

Przed chwilą, Pył na wietrze napisał:

Dobra, ale jesteś wyrocznią tylko sam dla siebie. 

Dokładnie tak jak ty w ocenie innych.  Gość lubi sie onanizowac.  To wszystko. Dziękuję za uwagę 😉

2 minuty temu, ZłyKróliczek napisał:

Abstra...ąc od wiarygodności MG (była na pewno jak najbardziej realną osobą, znaną nawet z wizerunku), ona podała fakty - nie mogla się doprosić żadnego zdjęcia Miecza, gdyż rzekomo przebywał akurat w szpitalu (serio) 😉 Nigdy z niego chyba nie wyszedł, bo nigdy się nie doczekała 😉 Potem oskarżał ją o zmyślanie właśnie adoratorów, przy czym nic za tym nie świadczyło. Podobała się, to faceci do niej pisali. 

Skąd w takim razie wiadomo że ma siwy zarost łonowy skoro nie doczekała się zdjęcia? Na dzień dobry wyjechal ze zdjeciem fujary?😄

Przed chwilą, salix napisał:

Skąd w takim razie wiadomo że ma siwy zarost łonowy skoro nie doczekała się zdjęcia? Na dzień dobry wyjechal ze zdjeciem fujary?😄

A jaki może mieć 60 latek?

• Haha 1

Przed chwilą, Hugh Hefner napisał:

Dokładnie tak jak ty w ocenie innych.  Gość lubi sie onanizowac.  To wszystko. Dziękuję za uwagę 😉

Za mało ciekawe, co by uwagę tak przyciągnęło, aby wręcz dziękować za nią. No ale.. lepsze to niż nic, więc rozumiem 😄

3 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

no ja wiem ze wy sie tam zbiorowo tak straszyliscie dlatego zawsze pisze ze na erotycznym to pisali de.bile 😄

Dzięki. ;pp

18 minut temu, BułkaBożowa napisał:

To jakiego miał raka?

Miał raka i pisał z poradni oknnkologicznej, a wcześniej udawał wdowca i podrywał Eve na deskę ze śmierdzącymi serami 😄

6 minut temu, libed from kafeteria napisał:

to złe kobiety były

też  widziałem sam raz taki obrazek  jak miecz dostał ataku i pisał groźby 😄 to niezrownowazony mitoman ew. lubi wypic glebszego i wtedy pokazuje jaki jest naprawde. 

zeby sie nie odwolywac do innych to napisze o sobie, raz napisalem gdzie chodzilem do szkoly miecz po 2 latach sadzil ze nie pamietam i mi grozil ze zna mojego znajomego ze szkoly(podal co to za szkola wlasnie sprzed tych 2 lat zapamietal) i zaraz za chwile upubliczni jakies kompromitiujace mnie historie 😄 to de.bil jest zwyczajny z siwym łbem 😄 magda ma te sama metode pisze cos w dodatku nieprawde a ona mnie szantazuje po 3 latach tym ze ujawni to co sam napsialem w dodatku nie do konca prawdziwe 😄 ale jeszcze dorzuci cos od siebie z mitomani 😄 

tam na tym erotycznym chyba wszyscy na to samo chorowaliscie.

Ja nie byłem długo na erotycznym, bo pisałem na Życiu po 30tce. Natomiast zdążyłem poznać na tyle Maestro, że jego obecne filozofie o życiu oraz kafe wydają mi sie śmieszne.

1 minutę temu, salix napisał:

O fujarze wiem akurat od kogoś innego ;D

Generalnie każda taka historia o nim osobno jest całkowicie spójna z inną tego typu historią o nim. 

Przed chwilą, tymczasowablokada napisał:

Miał raka i pisał z poradni oknnkologicznej, a wcześniej udawał wdowca i podrywał Eve na deskę ze śmierdzącymi serami 😄

To może jednak żona mu umarła i się mu popieprzyło. Na sery to jeszcze można polecieć ale na onkologię smierdzacom nie sondze

11 minut temu, Hugh Hefner napisał:

Dla mnie byla wiarygodna. To dwie różne rzeczy. Ja mówię o brudach, które pral Maestro publicznie, a teraz udaje, ze go to nie dotyczy. 

Mniej więcej pamiętam ale to chyba nie jest nic ciekawego i wartego przypominania.

2 minuty temu, tymczasowablokada napisał:

I zniszczył całkowicie tematy miłym, dojrzałym ludziom, w których wątki się wkręcił i nabrał ich o raku. Gdy po okazywaniu mu wiele wsparcia, zaczęło coś im śmierdzieć i rozpracowali kłamstwa, zaczęli go całkowicie grupowo ignorować, był niewidzialny. Wtedy tajemniczo zaczął im znikać każdy temat. Tak konsekwentnie, że zniknęli z forum, a pisali sobie wspólnie kilka lat. 

Edytowano przez ZłyKróliczek

4 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

Przerysowujesz jak zwykle. Większość nie groziła śledztwem w Stanach, pobiciem w dowolnym mieście, ani nawet pójściem do prokuratora. Za to byli tacy, co mieli uderzax̌ do najwyższych władz kafe, albo grozili pisaniem do parafii Łyszkowice, i z ero nie byli 🙂 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się