Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
syntezator mowy - karol

na republice jest debata

Polecane posty

w której nawrocki odpowiada sam sobei i mierza mu czas 😄 zona rachonia "czas start" i 90sekund na odpowiedz 😄 ale beka 😄

znowu pisowi zabiora dotacje i bedzie plakal ze za pieniadze ze zbiorek a nie komitetu promuje sam siebie identycznie jak z piknikami w poprzednich wyborach. 

2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

prince polo bał sie ze go na testy narko wezma i wyjdzie tablica mendelajewa, za wczasu zachorował. heh

ale on nie zachorowal mowil ze nie przyjdzie do tego cyrku od 2 miesiecy 

5 minut temu, syntezator mowy - karol napisał:

ale on nie zachorowal mowil ze nie przyjdzie do tego cyrku od 2 miesiecy 

debaty w końskich nie sa cyrkiem, on organizował pierwszą ktorą przegrał, ak dzieciaka go poskładali naturszczyki typu stanowski. dzis tego politykozercy tam nie ma. nie musi sie bać.

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

debaty w końskich nie sa cyrkiem, on organizował pierwszą ktorą przegrał, ak dzieciaka go poskładali naturszczyki typu stanowski. dzis tego politykozercy tam nie ma. nie musi sie bać.

byla debata w ktorej sami sobie zadawalki pytania po co brac udzial w jakims cyrku na rynku gdzie nie dosc ze dziennikarze to i widzowie wybrani tak zeby nie dac dojsc do glosu. przeciez to bylo jakeis kuriozum gwizdy nic nie slychac bylo jak mowil ktos kogo zwiezieni fani gazet polskiej nie lubili. 

zobaczysz ze zabiora za to pisowi dotacje i bedzie znowu placz i skargi na polske republika zbierala na debate 200k w ktorej byl jeden kandydat to nielegalne finansowanie

Przed chwilą, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał:

Czekam na niedzielę i miny oszolomstwa. To będzie zayebiste xD a jak nie będzie to polityka mnie skończyła interesować do najbliższych wyborów. 

ty naprawde wierzysz ze tak tepych ludzi sklonnych oddac na niego glos jest wiecej ?

ja tego nie wykluczam ale mocno sie zdziwie i tym bardziej bede robil wszystko zeby pdoatkow nie placic na tych de.ili

1 minutę temu, syntezator mowy - karol napisał:

ja tego nie wykluczam ale mocno sie zdziwie

ani trochę mnie nie zdziwi jak p0lacy wybiorą kibola narokomana na prezia sobie. większość p0laków to albo kib0le albo ćpuni, a najczęściej jedno i drugie. 

2 minuty temu, syntezator mowy - karol napisał:

ty naprawde wierzysz ze tak tepych ludzi sklonnych oddac na niego glos jest wiecej ?

ja tego nie wykluczam ale mocno sie zdziwie i tym bardziej bede robil wszystko zeby pdoatkow nie placic na tych de.ili

A kim ty jesteś zeby obrażać miliony ludzi i wyzywać od tepych? Masz rozyebane ego chłopie. Do granic absurdu.

Przed chwilą, zerro napisał:

ani trochę mnie nie zdziwi jak p0lacy wybiorą kibola narokomana na prezia sobie. większość p0laków to albo kib0le albo ćpuni, a najczęściej jedno i drugie. 

nie sadze menele to pewnie tak ale nie sadze ze duzo osob cpa i sie jara kibolami chociaz kto wie. karol to taki typowy janusz od piwka meczy i drobnych przekretow mozliwe ze janusze ze stadionow popra ale to za malo. 

1 minutę temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał:

A kim ty jesteś zeby obrażać miliony ludzi i wyzywać od tepych? Masz rozyebane ego chłopie. Do granic absurdu.

sami sie obrazaja swoim rozumem ja tylko stwierdzam fakty jak ktos uwaza ze jakis typ kibol ktory nie wystoi 60min bez srodkow dopingujacych nadaje sie na ten urzad to moj wniosek jest prawidlowy

Edytowano przez syntezator mowy - karol

2 minuty temu, zerro napisał:

anim kibol, alkohol czy cpun i wybiore nawrota w niedziele. czosnek boi sie testów na dragi  bo ćpa..

ostatnio oglądałem jakie cyrki się dzieją w rumunii, w p0lsce to jest kulturka pełna i evropa w porównaniu z tym: 

Przed chwilą, syntezator mowy - karol napisał:

sami sie obrazaja glosujac na gangstera i kibola ja tylko stwierdzam fakt

Daj se juz siana bo osmieszasz się. Pycha zawsze kroczy przed upadkiem. Zresztą ty zbyt tępy jesteś żeby zrozumieć co piszesz. Wiem że chcesz predestynowac do bycia inteligentem ale jaki kun jest każdy widzi. Idz se obejrzyj furioze na niezależnych mediach która puścili zupełnie przypadkiem bo to taka niezależna tivi o któro walczono xD

1 minutę temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał:

predestynowac

nie używaj tego słowa, bo nie rozumiesz jego znaczenia. 

Przed chwilą, zerro napisał:

nie używaj tego słowa, bo nie rozumiesz jego znaczenia. 

Doskonale wiem. Słownik mi zamienią słowa. Pretendować miało być. Chciałeś ale nie wyszlo

Przed chwilą, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał:

Doskonale wiem. Słownik mi zamienią słowa. Pretendować miało być. Chciałeś ale nie wyszlo

smartfonik trudny w obsłudze. 

2 minuty temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał:

Daj se juz siana bo osmieszasz się. Pycha zawsze kroczy przed upadkiem. Zresztą ty zbyt tępy jesteś żeby zrozumieć co piszesz. Wiem że chcesz predestynowac do bycia inteligentem ale jaki kun jest każdy widzi. Idz se obejrzyj furioze na niezależnych mediach która puścili zupełnie przypadkiem bo to taka niezależna tivi o któro walczono xD

ogladalem juz dawno wole ten serial kibic albo kibol bardzo fajna koncowka pokazuje ze z genami sie nie wygra. 

ty myslsiz ze to nagonka a telewizje pokazuja to co ludzie chca ogladac i tego nie rozumeisz jak wiekszosc pisiorow bo im serwuja nie to co chca ogladac ale to co wladza chce zeby ogladali. 

czarnkowi sie juz wyrwalo ze jak pis wygra ponownie to zlikwiduje onet. to pokazuje myslenie pisiorow juz wczesniej chcieli kupic onet i wp i zabrac koncesje tvnowi chca zrobci jak w rosji czy na wegrzech a ty mowisz ze jak nazwe wyborcow tej partii ktora chce wlasnie monopolu na informacje tepakami ?

czy jak chce likwidacji republiki nawet sam wam wklejam smieszne rzeczy tym sie roznie od pisiora.

Przed chwilą, syntezator mowy - karol napisał:

ogladalem juz dawno wole ten serial kibic albo kibol bardzo fajna koncowka pokazuje ze z genami sie nie wygra. 

ty myslsiz ze to nagonka a telewizje pokazuja to co ludzie chca ogladac i tego nie rozumeisz jak wiekszosc pisiorow bo im serwuja nie to co chca ogladac ale to co wladza chce zeby ogladali. 

czarnkowi sie juz wyrwalo ze jak pis wygra ponownie to zlikwiduje onet. to pokazuje myslenie pisiorow juz wczesniej chcieli kupic onet i wp i zabrac koncesje tvnowi chca zrobci jak w rosji czy na wegrzech a ty mowisz ze jak nazwe wyborcow tej partii ktora chce wlasnie monopolu na informacje tepakami ?

czy jak chce likwidacji republiki nawet sam wam wklejam smieszne rzeczy tym sie roznie od pisiora.

No i po co się odpalasz. Chyba nie zakumales ponownie. Nie dziwi nic.

2 minuty temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał:

Nie każdy jara się obsługa techniki. 

niskie zdoloności adaptacyjne, nfz i zus trzeba zlikwidować. 

13 minut temu, syntezator mowy - karol napisał:

czarnkowi sie juz wyrwalo ze jak pis wygra ponownie to zlikwiduje onet.

Zdementowano tego fejka 5 minut po tym jak onet się zesrau a ty dalej to gufno powielasz podniecony.

6 minut temu, Caryca łabędzica napisał:

Zdementowano tego fejka 5 minut po tym jak onet się zesrau a ty dalej to gufno powielasz podniecony.

przeciez ja widze jak to mowi i przeciez to sa fakty ze chciano kupic onet i wp przez posrednika za kase orlenu

2 minuty temu, Klaudius Meridius Decidus napisał:

Sikorski u Stana się ośmieszył 

ja jeszcze ogladam republike. to jest zabawniejsze  niz stanowski stanowski mimo ze pro pisowski i chodzil po kase do obajtka to nie jest tepakiem a na republice jest typowa narracja dla tepakow mnie to bawi 😄

1 minutę temu, syntezator mowy - karol napisał:

nie wiem czy mu w republice pytan nie podali czy o co chodzi ze gada nie na temat 😄

podziwiam że chce ci sie oglądać jak typ gaworzy łamaną polszczyzną sam ze sobą. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się