Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
syntezator mowy - karol

na republice jest debata

Polecane posty

rolnik z kuj pom pyta go o to co zrobi zeby nie mial tyle kontroli ile ma a on odpowiada o umowie z merkosurem 😄

albo sie nie nauczyl odpowiedzi albo mu pytan nie podali w co nie wierze

"Tusk jest najwybitniejszym polakiem" i  "polska zyskała na II wojnie światowej, bo mamy tereny poniemieckie" chyba przejdzie do historii. Komentujący pytają o poczytalność Sikorskiego XD Ciekawe ile jeszcze beki wyjdzie przez te 3 dni XD

1 minutę temu, zerro napisał:

kurski śmieszną czapeczk

widzialem oni naprawde mysla ze skopiuja trumpa. zapominaja ze trump mial ludzi z kasa jak musk ktorzy go promowali

1 minutę temu, zerro napisał:

podziwiam że chce ci sie oglądać jak typ gaworzy łamaną polszczyzną sam ze sobą. 

to bekowe wlasnie mu mowili ze czas mu sie konczy a chlop gada sam z soba 😄 

1 minutę temu, Klaudius Meridius Decidus napisał:

"Tusk jest najwybitniejszym polakiem" i  "polska zyskała na II wojnie światowej, bo mamy tereny poniemieckie" chyba przejdzie do historii. Komentujący pytają o poczytalność Sikorskiego XD Ciekawe ile jeszcze beki wyjdzie przez te 3 dni XD

bekowe ale nadal daleko temu do wyludzenia mieszkania, kibolskich ustawek, sutenerstwa i cpania w kazdej debacie

musialby teraz trzaskowski po pijaku na pasach dziecko potracic zeby w ilosci żenady dorownac karolowi

1 minutę temu, syntezator mowy - karol napisał:

o umowie z merkosurem

to jest dobre, mam nadzieję ze uda sie tę umowę wprowadzić bo stalin białoruski już cos tam nieśmiało kwili o warzywkach z unii bo rusacka orda mu zabrał jego w formie trybutu. 

8 minut temu, syntezator mowy - karol napisał:

przeciez ja widze jak to mowi i przeciez to sa fakty ze chciano kupic onet i wp przez posrednika za kase orlenu

Aaa no to wszystko jasne, widzisz ale nie słyszysz.

Przed chwilą, zerro napisał:

to jest dobre, mam nadzieję ze uda sie tę umowę wprowadzić bo stalin białoruski już cos tam nieśmiało kwili o warzywkach z unii bo rusacka orda mu zabrał jego w formie trybutu. 

tez mam nadzieje ze ja podpisza

Przed chwilą, Klaudius Meridius Decidus napisał:

XD 

powinien mu odpisać "jeszcze jak" 

w ogóle jak ogr zbuldpił o rvchanie, co ci pisowcy mają że tak chętnie angażują się w cudze życie seksualne. 

8 minut temu, syntezator mowy - karol napisał:

no widze jego jak mowi to nie jest fejk zaden powiedzial to przeciez 

Onet w ogóle przestaje istnieć w moim przekonaniu, dlatego że to co w ogóle zrobił Onet w tej kampanii wyborczej, jest tak obrzydliwe. Spójrzcie Państwo na pierwszą stronę Onetu, to jest nieprawdopodobne. Przygotowana, skoordynowana akcja, razem z państwem Tuska przeciwko Karolowi Nawrockiemu, żeby tylko rzucić błotem

A teraz przeczytaj, raz, drugi, trzeci...tyle ile potrzeba żebyś zrozumiał.

2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał:

Onet w ogóle przestaje istnieć w moim przekonaniu, dlatego że to co w ogóle zrobił Onet w tej kampanii wyborczej, jest tak obrzydliwe. Spójrzcie Państwo na pierwszą stronę Onetu, to jest nieprawdopodobne. Przygotowana, skoordynowana akcja, razem z państwem Tuska przeciwko Karolowi Nawrockiemu, żeby tylko rzucić błotem

ale ty sugerowalas ze nie powiedzial o likwidacji onetu a teraz piszesz ze mial powod. trzeba bylo napisac ze mial powod a nie ze nie powiedzial i jestem gluchy

no widze i mnie to nie dziwi zawsze na gorze jest to w co ludzie klikaja wiec miej pretensje do ludzi ze klikaja najczesciej w to

na wp tez jest pierwsze o nawrockim i kibolach 

do kogo massz pretensje ze gangus kibol jest kandydatem i moze wygrac wybory ? do ludzi ktorzy czytaja o jego wyskokach ?

czemu plazynski odmowil pomocy mu w kampanii i nie chcial promowac gangusa wlasna twarza ?

ja nie wiem co cie dziwi chlop byl w wiadomosciahc w polowie swiata jak bral cos na dziaslo a ciebie dziwi ze na onecie pisza o nim 

teraz numerem jeden jest debata repuibliki w konskich na onecie

oibok jest krytyka trzaskowskiego przez dude i fatalne wiesci dla tuska z sondażu 

i ty zarzucasz tendencyjnosc onetowi ?

Edytowano przez syntezator mowy - karol

7 minut temu, Caryca łabędzica napisał:

Ja nie wierzę że ktoś sapal 8 lat że tvp pisowska a teraz jest powska i nagle jest ok. To jakaś jednostka chorobową musi być albo krėtynizm. Innej opcji nie ma.

1 minutę temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał:

Mam pytanie. Czy po dojściu do władzy platfuska tvp jest wreszcie niezależna telewizja? Jeśli tak to dlaczego.

Cytat

nie nie jest i trzeba ja zlikwidowac panstwowa telewizja jest zbedna niech sie utrzymuej z reklam 

• Thanks 1

Ja nie wierzę że ktoś sapal 8 lat że tvp pisowska a teraz jest powska i nagle jest ok. To jakaś jednostka chorobową musi być albo krėtynizm. Innej opcji nie ma.

bo zadna inna wladza az takiej tuby propagandowej z telewizji nie robila i zadna nie wyminila polowy dziennikarzy na funkcjonariuszy 

przeciez oni nawet klarenbacha zawiesili bo posel pis sie poskarzyl ze w programie na zywo powiedzial p[oslowi pisu ze mowi nieprawde bo tusk nie ma najwyzszej emerytury w polsce 😄

pis chcial zrobic jak w rosji na na wegrzech zeby tylko jedna panstwowa narracja byla w kazdym medium 

czy teraz wam orlen chce kupic republike ? przeciez sakiewicz jakby mu dali ze 100 baniek by chetnie sprzedal. 

nawrocki musimy uratowac polske

nawrocki trzaskowski stchorzyl

nawerocki na salonach zrobie wszystko 

itd. 

i ty smiesz zarzucac innym portalom cos i piac nad republika ?

Synku tu chodzi o to że ci sami ludzie którzy świecie się oburzali przez długie lata że media sa pisowskie sami są totalnie polityczni. Jak gazeta wyborcza i onet. Ścierwo ma czelność się pruć a polityka się uszami wylewa. Naprawdę udajesz że nie widzisz jak ci leci kal na łeb?

bo zadna inna wladza az takiej tuby propagandowej z telewizji nie robila i zadna nie wyminila polowy dziennikarzy na funkcjonariuszy 

przeciez oni nawet klarenbacha zawiesili bo posel pis sie poskarzyl ze w programie na zywo powiedzial p[oslowi pisu ze mowi nieprawde bo tusk nie ma najwyzszej emerytury w polsce 😄

Kpisz? Nie ty po prostu jestes głupi.

Synku tu chodzi o to że ci sami ludzie którzy świecie się oburzali przez długie lata że media sa pisowskie sami są totalnie polityczni. Jak gazeta wyborcza i onet. Ścierwo ma czelność się pruć a polityka się uszami wylewa. Naprawdę udajesz że nie widzisz jak ci leci kal na łeb?

mnie nei przeszkadza jeśli odsuną od władzy pisowska wesz i pozamykaja pisowców w sztumie. jak wypleni się z ziemi p0lskiej pisowską zarazę to można prywatyzować, na chwilę obecną cel uświęca środki. 

Edytowano przez zerro

Przed chwilą, zerro napisał:

mnie nei przeszkadza jeśli odsuną od władzy pisowska wesz i pozamykaja pisowców w sztumie. jak wypleni się z ziemi p0lskiej pisowską zarazę to można prywatyzować, na chwilę obecną cel uświęca środki. 

A co mnie to gunwo obchodzi choroszczaninie boży.

A co mnie to gunwo obchodzi choroszczaninie boży.

podejrzywam że koryto cię obchodzi. 

4 minuty temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał:

co ty bredzisz ? juz ci napsialem ze tam jest to co ludzi interesuje onet nie stara sie kreowac rzeczywistosci i mowic co ktos ma myslec podaje fakty. 

Przed chwilą, syntezator mowy - karol napisał:

co ty bredzisz ? juz ci napsialem ze tam jest to co ludzi interesuje onet nie stara sie kreowac rzeczywistosci i mowic co ktos ma myslec podaje fakty. 

Ahahshshhs. Ten akcent kończy wątek.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się